Το έκτο live του DWTS έκρυβε μια αναπάντεχη αποχώρηση - Έτσι αντέδρασε το Twitter

Το έκτο live του DWTS έκρυβε μια αναπάντεχη αποχώρηση - Έτσι αντέδρασε το Twitter

H Victoria Hislop και ο παρτενέρ της ήταν το ζευγάρι που αποχώρησε αναπάντεχα από το έκτο live του DWTS.

To Βιεννέζικο βαλς της Victoria Hislop δεν έπεισε τους fans του Dancing with the Stars κι έτσι η συγγραφέας και ο παρτενέρ της Τηλέμαχος ήταν το ζευγάρι που αποχώρησε live του show χορού.

Τα 12 ζευγάρια που διαγωνίζονται στο σόου χορού έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο παρκέ ενώ οι τέσσερις κρτίες προσπάθησαν να βαθμολογήσουν με δίκαιο τρόπο τους επίδοξους χορευτές, χωρίς να λείψουν και οι χαμηλές βαθμολογίες από τους Jason Roditis, Έλενα Λιζάρδου, Μαρίνα Λαμπροπούλου και Στέφανο Δημουλά.


https://www.instagram.com/p/CWjiNApq_BE

Μπέσσυ εναντίον Victoria

Η Βίκυ Καγιά ξεκίνησε να ανακοινώνει τα ζευγάρια που θα χορέψουν και την επόμενη εβδομάδα στη σκηνή του Dancing, αφήνοντας στο τέλος στη σκηνή τη Βικτόρια Χίσλοπ και τον παρτενέρ της και τη Μπέσσυ Αργυράκη με τον δικό της παρτερνέρ ενώ αποχώρησε η συγγραφέας.

hislop dwts

H Βικτόρια Χίσλοπ στο Queen.gr: «Μακάρι όλες οι γυναίκες στα 60 να κάνουν κάτι νέο όπως εγώ»

Tι είχε πει η Χισλοπ στο Queen.gr για τη συμμετοχή της στο DWTS:


«Υπήρχε ρίσκο στην απόφασή μου ότι μπορεί να ήμουν χάλια, όμως χορεύω συνέχεια μόνη μου κι έχω αίσθηση του ρυθμού. Νομίζω αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ένας άλλος παράγοντας ήταν ότι επί 15 χρόνια παρακολουθώ το αντίστοιχο αγγλικό show «Strictly», το οποίω θαυμάζω πολύ. Είναι αδύνατο να βλέπεις αυτή την εκπομπή και να μην ευχηθείς να μπορούσες να χορεύεις σαν τους συμμετέχοντες. Έτσι, όταν ήρθε η πρόσκληση, ήταν ταυτόχρονα και μια πρόκληση για μένα. Είπα στον εαυτό μου «Πάντα ονειρευόσουν να χορεύεις σε αυτό το show -τώρα είναι η ευκαιρία σου». οπότε, είπα το «ναι». Τώρα για την εικόνα μου, δεν ξέρω αν είναι κακό για εμένα να με παρακολουθεί ο κόσμος να αντιμετωπίζω μια τεράστια πρόκληση. Ελπίζω οι γυναίκες της ηλικίας μου, στη δεκαετία των 60, να σκεφτούν ότι μπορούν να ξεκινήσουν να μαθαίνουν κάτι νέο όπως εγώ».


Aλλαγή ημέρας προβολής για το DWTS


Σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day, το χορευτικό show θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21:00, ωστόσο, η αλλαγή αυτή θα γίνει από τις 24 Δεκεμβρίου, μία βδομάδα αφότου ολοκληρωθεί το Big Brother 2 που θα ρίξει αυλαία στις 17 Δεκεμβρίου.

Ο λόγος που η αλλαγή θα γίνει τότε, είναι επειδή τα δύο προγράμματα γυρίζονται στα ίδια στούντιο και υπάρχει κοινό κοντρόλ.


Τrend και στο Twitter:


Το Dancing with the stars παρέμεινε στα πρώτα trends του Twitter μέχρι και σήμερα, με τον Έντουαρντ να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού.