H αποκάλυψη της Jennifer Lawrence για τον γάμο και το παιδί της

H αποκάλυψη της Jennifer Lawrence για τον γάμο και το παιδί της

Η διάσημη ηθοποιός και μέλλουσα μαμά μίλησε για τη σχέση της με τον Cooke Maroney και τον ερχομό του καρπού του έρωτά τους.

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η εγκυμονούσα Jennifer Lawrence στο «Vanity Fair» όπου μίλησε για τον γάμο της με τον Cooke Maroney καθώς και γιατί θέλει να κρατήσει τη ζωή του παιδιού της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο γάμος και ο ερχομός του πρώτου της παιδιού

https://www.instagram.com/p/CWlNY5sAOhk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 31χρονη ηθοποιός έδωσε μερικές σπάνιες πληροφορίες για την προσωπική της ζωή, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών για τον γάμο της με την Cooke Maroney και την εγκυμοσύνη της. Η Lawrence φωτογραφήθηκε γα το εξώφυλλο στο τεύχος Δεκεμβρίου 2021 του Vanity Fair.

Η Χολυγουντιανή σταρ παραδέχθηκε ότι ήταν πολύ νευρική στην ιδέα να συζητήσει την ιδιωτική της ζωή . «Δεν έχω μιλήσει για πάντα στον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά. Η Lawrence δεν συνηθίζει να μιλά συχνά για τον σύζυγό της ωστόσο αυτή τη φορά μοιράστηκε αυτό που της άρεσε περισσότερο από τότε που παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2019 στο Ρόουντ Άιλαντ. «Μου αρέσει πολύ να πηγαίνω στο μπακάλικο μαζί του», δήλωσε η ηθοποιός.

«Δεν ξέρω γιατί, αλλά με γεμίζει με πολλή χαρά. Νομίζω ότι ίσως επειδή είναι σχεδόν μια μεταφορά του γάμου. «Εντάξει, έχουμε αυτή τη λίστα. Αυτά είναι τα πράγματα που χρειαζόμαστε. Ας συνεργαστούμε και ας το κάνουμε αυτό», συμπλήρωσε.

Όσο για την εγκυμοσύνη της, η Lawrence εξήγησε γιατί θέλει τόσο πολύ να κρατά σιγή ιχθύος. «Αν ήμουν σε ένα δείπνο και κάποιος έλεγε, «Θεέ μου, περιμένεις μωρό», δεν θα έλεγα, «Θεέ μου, δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό». «Όμως κάθε ένστικτο στο σώμα μου θέλει να προστατεύσει την ιδιωτικότητά τους για το υπόλοιπο της ζωής τους, όσο μπορώ. Δεν θέλω να νιώθει κανείς ευπρόσδεκτος στην ύπαρξή του. Και νιώθω ότι αυτό ξεκινά με το να μην τους συμπεριλάβω σε αυτό το μέρος της δουλειάς μου».

jennfer lawrence star

Συναγερμός στο Hollywood: Βρέθηκε η Jennifer Lawrence!



Πηγή κεντρικής: apimages.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Don't look up»: Το πρώτο trailer της ταινίας του Leonardo DiCaprio και της Jennifer Lawrence

H Jennifer Lawrence είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί