O Kayne West στέλνει μήνυμα επανασύνδεσης στην Kim Kardashian στο Instagram

Κατερίνα Μπούσιου
O Kayne West στέλνει μήνυμα επανασύνδεσης στην Kim Kardashian στο Instagram

Κάνει τα αδύνατα δυνατά να την ξανακερδίσει ή απλά τρολάρει για να κερδίσει δημοσιότητα; 

Μια φωτογραφία από το ευτυχισμένο τους παρελθόν με την Kim Kardashian δημοσίευσε ο Kanye West και προκάλεσε....πανικό στο Instagram. Εκείνος που μέχρι πριν από μερικούς μήνες δήλωνε πως δεν άντεχε άλλο το ασφυχτικό περιβάλλον των Kardashian, κάνει το τελευταίο διάστημα τα αδύνατα - δυνατά για να την ξανακερδίσει. Χλωμό φαίνεται αν και η διάσημη influencer δεν έχει ακόμη αλλάξει το όνομά της και φέρει ακόμη το επώνυμο του συζύγου της στο προφίλ της στο Instagram.

kaynewest story

Από το «Θέλω διαζύγιο» στο «γύρνα πίσω»

Ο τραγουδιστής Kayne West εξέπληξε τους πάντες όταν δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες στα stories του προφίλ του στο Instagram, ένα τρυφερό φιλί με την πρώην γυναίκα του, αναδημοσιεύοντας σχετικό άρθρο του ΤΜΖ κάνοντας και το σχετικό tag σε εκείνη. Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο λόγω της ημέρας των Ευχαριστιών. «Ο Kayne λέει πως ο Θεός θα φέρει εκείνον και την Kim ξανά μαζί». Δεν ξέρουμε αν το τελειωτικό χτύπημα με το όλο και πιο στενό δεσμό της Kim Kardashian και του Pete Davidson, ήταν το ότι πέρασαν εκείνη τη σημαντική γιορτή μαζί, δημοσιεύοντας και τις αντίστοιχες φωτογραφίες, πάντως με αυτά που κάνει τελευταία ο πρώην, δεν φαίνεται να την συγκινεί. Για επανασύνδεση ούτε λόγος, όπως επισημαίνουν τα αμερικανικά tabloids. Πολλοί πάντως έσπευσαν να αναρωτηθούν, αν όντως ο Kanye δεν μπορεί μακριά της, ή αν αυτό είναι ένα «παιχνίδι» δημοσιότητας. Η Kim πάντως τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύει στο λογαριασμό της στο Τik Tok μόνο video με τα παιδιά της ή στιγμές με τη μαμά της και δεν αναπολεί καθόλου το παρελθόν της με τον πρώην σύζυγό της!


https://www.instagram.com/p/CV6KZBchaq-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Kanye με αρκετή επιμονή είχε δηλώσει πρόσφατα πως «τα παιδιά μου θέλουν οι γονείς τους να παραμείνουν μαζί» Και πως εφόσον δεν είχε ακόμη λάβει τα επίσημα χαρτιά του διαζυγίου τους, «θα προσπαθήσω να σώσω την οικογένειά μου και να την κρατήσω ενωμένη». Κάποιοι ωστόσο δημοσιογράφοι των αμερικάνικων tabloids θυμήθηκαν και παλαιότερες δηλώσεις από το περιβάλλον του, που έλεγαν πως η πρώην σύζυγός του έχει βάλει έναν ολόκληρο «στρατό» από ανθρώπους των δημοσίων σχέσεων για να κατευθύνουν δημοσιεύματα εναντίον του.

Photo credits: Associated Press/Instagram @kanyewest

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Kim Kardashian έχει διαγράψει οριστικά τον Kanye West και εκείνος δε λέει να το... χωνέψει!

Εντάξει παιδιά το καταλάβαμε - Η Kim Kardashian και ο Pete Davidson είναι μαζί (photos)

Kim Kardashian: Αδιανόητο αυτό που έκανε μετά τον γάμο της Paris Hilton - Και φυσικά έγινε viral