Η Kim Kardashian έχει διαγράψει οριστικά τον Kanye West και εκείνος δε λέει να το... χωνέψει!

Ιωάννα Τζανή
Η Kim Kardashian έχει διαγράψει οριστικά τον Kanye West και εκείνος δε λέει να το... χωνέψει!

Ο Kanye West πήρε... πολύ βαριά το γεγονός ότι η Kim Kardashian πήγε τον Pete Davidson στο σπίτι της μητέρας της.

Η σχέση μεταξύ Kim Kardashian και Pete Davidson φαινομενικά επιβεβαιώθηκε τον προηγούμενο μήνα, όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες κατά την επίσκεψή τους στο Knott’s Berry Farm για τον εορτασμό του Halloween, ενώ λιγότερο αργότερα το φως της δημοσιότητας είδε νέο υλικό, με τους δυο τους να κρατιούνται χέρι-χέρι στον δρόμο.



Αυτή τη φορά, μια φωτογραφία με τον Pete Davidson να ποζάρει στο σαλόνι της Kris Jenner ήρθε για να επιβεβαιώσει ότι αυτή η σχέση... ήρθε για να μείνει και η Kim Kardashian έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της.

kim kardashian pete davidson relationship8

Εντάξει παιδιά το καταλάβαμε - Η Kim Kardashian και ο Pete Davidson είναι μαζί (photos)

Ωστόσο, ο Kanye West, κάθε άλλο παρά χαρούμενος είναι για την ευτυχία της πρώην του στο πλευρό του κωμικού. «Ο Kanye δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος που η Kim και ο Pete προχώρησαν τόσο πολύ τη σχέση τους και ήταν πολύ στενοχωρημένος που ο Pete προσκλήθηκε στο σπίτι της Kris Jenner», ανέφερε μια πηγή στο HollywoodLife.

«Είπε ότι δεν είναι σωστό γιατί αυτή είναι η γιαγιά των παιδιών του», πρόσθεσε.



Η... οικογενειακή φωτογραφία που αναστάτωσε τον Kanye West

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο ράπερ Flavor Flav, ο Pete Davinson δείχνει να είναι πολύ άνετος και χαλαρός την ώρα που κάθεται στον καναπέ της Kris Jenner και ποζάρει στο πλευρό της Kim Kardashian, της μαμάς της και της φίλης του ράπερ, ενώ όλοι φορούσαν τη νέα γιορτινή συλλογή της οικογένειας με πιτζάμες, SKIMS.


https://www.instagram.com/p/CWZF8uRBxD6

Κανένα παραθυράκι επανασύνδεσης δεν αφήνει η Kim Kardashian - Poor Kanye!

Η σχέση της 41χρονης τηλεπερσόνας με τον 28χρονο κωμικό σηματοδοτεί το πρώτο της δημόσιο ειδύλλιο μετά την υποβολή αίτησης διαζυγίου από τον Kanye West τον Φεβρουάριο του 202, ύστερα από επτά χρόνια γάμου.

«Η Kim θέλει να τελειώσει με αυτόν τον γάμο και θέλει να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο. Θέλει ο Kanye να ασχολείται με τις δουλειές του και να μείνει έξω από την ερωτική της ζωή», αποκάλυψε η ίδια πηγή.

Και συνέχισε:

«Θέλει τα παιδιά να έχουν και τους δύο γονείς ενεργούς στη ζωή τους και θέλει να έχουν καλή σχέση με τον πατέρα τους. Δε θέλει δράματα. Τα δημιουργεί ο Kanye και εκείνη του έχει ξεκαθαρίσει ότι πρέπει να σταματήσει. Οι αδερφές της απλώς δεν ασχολούνται με τον Kanye αυτή τη στιγμή. Στο τέλος της ημέρας, είναι οι αδερφές της Kim – όχι του Kanye».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O Kanye West ξεπερνά τον χωρισμό από την Kim Kardashian με 22χρονο μοντέλο που της μοιάζει πολύ!

H Kim Kardashian σε τρυφερά τετ-α-τετ με τον Pete Davidson (video)

Kim Kardashian: Κέρδισε το αγαπημένο σπίτι του Kanye West - Η επίπληξη από την κόρη της North