Έχουν τρελαθεί από τη ζήλια τους οι πρώην των Kardashians

Έχουν τρελαθεί από τη ζήλια τους οι πρώην των Kardashians

Μετά τον Kanye που θέλει την Kim πίσω, ο Scott Disick είναι σε αναμμένα κάρβουνα που η Κourtney φιλιέται κι αγκαλιάζεται δημόσια με τον νέο της σύντροφο.

Αρκετά αναστατωμένος φέρεται να είναι ο 38χρονος επιχειρηματίας και πατέρας των παιδιών της Kourtney Kardashian, Scott Disick. Τα ξένα tabloids αναφέρουν ότι μετά από αρκετές ανορθόδοξες σχέσεις, ο Disick είναι επιτέλους έτοιμος να βρει το κορίτσι με το οποίο θα κάνει το μεγάλο βήμα.

Ο Scott Disick θέλει να γυρίσει σελίδα

https://www.instagram.com/p/CUgQ7YFPgV8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μεγάλος παράγοντας για αυτή του την απόφαση αποτελεί ο αρραβώνας της Kourtney Kardashian με τον Travis Barker. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που η Kourtney αρραβωνιάζεται μιας και δεν αρραβωνιάστηκε ποτέ με τον πατέρα των τριών παιδιών της, Scott Disick, με τον οποίο απέκτησαν μαζί τον 11χρονο Mason, την 9χρονη Penelope και τον 6χρονο Reigh. Όλα δείχνουν πως ο Scott δυσκολεύεται να το αποδεχτεί ενώ παράλληλα βρίσκεται σε αναζήτηση συντρόφου.

«Ο Scott αρχίζει να σκέφτεται όλο και περισσότερο ότι θέλει να βρει την μία και μοναδική», αναφέρουν πηγές του HollywoodLife. «Σύμφωνοι, η Kourtney ήταν για πολύ καιρό μοναδική στα μάτια του, αλλά όπως όλοι είδαν, δεν επισφράγισαν ποτέ τη σχέση τους με τον γάμο και τώρα αυτό έχει τελειώσει».

«Βλέπει όλους τους φίλους του, την πρώην του και όλους τους άλλους να είναι ευτυχισμένοι, κάτι που τον κάνει να ζηλεύει», αναφέρουν οι πηγές από το στενό του περιβάλλον. «Το κύριο πρόβλημα είναι ότι του είναι δύσκολο να βρει κάποια για μόνιμη σχέση γιατί υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες από το παρελθόν. Θέλει να βρει κάτι ουσιαστικό σε μια σχέση και τον επόμενο χρόνο θα ήθελε πολύ να συμβεί, καθώς δεν θέλει να βγαίνει για πάντα ραντεβού».

Ο Scott εθεάθη πρόσφατα με την πρώην του Christine Burke, με την οποία έβγαινε και το 2016. Μετά την έξοδό τους, φούντωσαν οι φήμες που τους ήθελαν να είναι ξανά μαζί ωστόσο όλα δείχνουν ότι παραμένουν καλοί φίλοι. Το πρώην ζευγάρι δείπνησε σε πολυτελές εστιατόριο στο Μαλιμπού και έγινε αργότερα αντιληπτό από τους φωτογράφους.

kourtney barker arravonas

H Kourtney Kardashian αρραβωνιάστηκε τον Travis Barker: Η ρομαντική πρόταση γάμου



Πηγή κεντρικής: @letthelordbewithyou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εντάξει παιδιά το καταλάβαμε - Η Kim Kardashian και ο Pete Davidson είναι μαζί (photos)

O Kayne West στέλνει μήνυμα επανασύνδεσης στην Kim Kardashian στο Instagram