Άντζελα Γκερέκου: Μίλησε για το βιβλίο που έγραψε ο Τόλης Βοσκόπουλος πριν φύγει από τη ζωή

Πατούλια Κατερίνα
Άντζελα Γκερέκου: Μίλησε για το βιβλίο που έγραψε ο Τόλης Βοσκόπουλος πριν φύγει από τη ζωή

Πριν φύγει από τη ζωή, ο Τόλης Βοσκόπουλος ξεκίνησε να γράφει ένα βιβλίο με λεπτομέρειες για τη ζωή του.

Στις 19 Ιουλίου 2021, ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου, την κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου και τους ανθρώπους που τον λάτρεψαν σε όλη την Ελλάδα. Σε ηλικία 80 ετών και λίγο πριν κλείσει τα 81 του χρόνια, ο αγαπημένος τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή μετά από ανακοπή καρδιάς και ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αεροπορίας.

Το βιβλίο που έγραψε ο Τόλης και δεν το ολοκλήρωσε ποτέ

Η Άντζελα Γκερέκου, μετά την απώλεια του αγαπημένου της Τόλη, είχε σταματήσει για ένα διάστημα τα γυρίσματα στη Γη της Ελιάς όπου υποδύεται την Αθηνά σε αυτό το πολύ επιτυχημένο τηλεοπτικό της comeback.

Σύμφωνα με το Mega Καλημέρα, η Γκερέκου, 18 εβδομάδες μετά την απώλεια του Τόλη μίλησε για το βιβλίο που έγραψε ο ίδιος για τη ζωή του και έκανε αποκαλύψεις σχετικά με το περιεχόμενο του βιβλίου.



Μιλώντας στο Youfly.com, η ηθοποιός και επί 25 χρόνια σύζυγος του Βοσκόπουλου, αποκάλυψε πως ο Τόλης είχε ολοκληρώσει 80 σελίδες από το βιβλίο για τη ζωή του, περιγράφοντας κυρίως τα πρώτα του χρόνια με την οικογένειά του στη Μικρά Ασία.

Για το κομμάτι της καριέρας του, ο Τόλης εμπιστεύτηκε την Άντζελα να το συμπληρώσει και ολοκληρώσει με την Γκερέκου να τονίζει:

« Είχε αρχίσει ο ίδιος να το γράφει. Και μάλιστα είχε γράψει τις 80 πρώτες σελίδες που είναι όλο το ιστορικό της οικογένειας του στην Μικρά Ασία και ο ερχομός τους από εκεί, οι δυσκολίες της εγκατάστασης τους στην Ελλάδα μετά την καταστροφή. Και είχε γράψει μέχρι τη στιγμή που βγήκε στο θέατρο. Και μάλιστα του έλεγα: «Γράψε και το υπόλοιπο μια χαρά το έχεις γράψει» και εκείνος μου έλεγε «έγραψα όλα αυτά που έπρεπε, τα υπόλοιπα για την καριέρα μου μπορείς να τα γράψεις εσύ».


https://www.instagram.com/p/CVDreaUoh8J

Όσο για το πότε θα κυκλοφορήσει το βιβλίο αυτό, η Άντζελα τόνισε πως η απουσία του ανθρώπου της είναι ακόμα νωπή, οπότε το βιβλίο μεν θα εκδοθεί αλλά δεν θα κυκλοφορήσει άμεσα:

«Περιμένω να περάσει λίγος καιρός γιατί προς το παρών είναι κοντά ο χαμός του. Και καταλαβαίνεις ότι δεν εύκολο να διαχειριστείς κάτι τέτοιο ακόμα. Ποτέ δεν είναι εύκολο να συνηθίσεις να ζεις με την απουσία κάποιου που σου γέμιζε και σου ζέσταινε τη ζωή. Αλλά είναι από τα πράγματα που θέλω να ολοκληρώσω για να μην πάει και ο κόπος του χαμένος. Άλλωστε το χρωστάω και σε όλους αυτούς που τον αγάπησαν και τον αγαπούν», τόνισε η Άντζελα.

Τόλης Βοσκόπουλος: Οι άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή του και το απαγορευμένο βιβλίο

Το άλλο απαγορευμένο βιβλίο

Πριν αρκετά χρόνια, όταν ακόμη ο Βοσκόπουλος ζούσε, η οικογένειά του και συγκεκριμένα ο ανιψιός του Απόστολος Παστός ήθελε να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο για τη ζωή του.



Ο τραγουδιστής, δεν ήθελε αυτό να βγει στη δημοσιότητα, καθώς, όπως ισχυρίστηκε ο ανιψιός του, νόμιζε ότι θα περιλαμβάνονται κακίες. Μετά από αυτό, ο Τόλης έβγαλε την οικογένειά του από τη ζωή του ενώ η διαμάχη δεν έφτασε τα δικαστήρια, αφού ο ανιψιός του αποφάσισε να αποσύρει το βιβλίο που είχαν αποφασίσει να τιτλοφορήσουν «Χωρίς την έγκρισή μου».

Mέσα στον Οκτώβριο και μόλις τρεις μήνες μετά τον θάνατο του Τόλη, είχε κυκλοφορήσει δημοσίευμα που ήθελε την Άντζελα Γκερέκου να έχει νέο έρωτα στη ζωή της. Η ίδια με μια ανάρτηση στο Instagram είχε ξεσπάσε γράφοντας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος: Η τελευταία φωτογραφία στο Instagram

Μνημόσυνο Βοσκόπουλου: Οι συγκινητικές φωτογραφίες της Γκερέκου και της κόρης τους, Μαρίας

Συγκινεί η Γκερέκου για την επέτειο γάμου: 1η φορά χωρίς τον Τόλη μετά από 25 χρόνια (photos)