H Joan Collins στάζει... φαρμάκι για celebrities για πολιτικούς και μέλη της βασιλικής οικογένειας

Κατερίνα Μπούσιου
H Joan Collins στάζει... φαρμάκι για celebrities για πολιτικούς και μέλη της βασιλικής οικογένειας

Η "καχεκτικιά" Aniston, τα δόντια από ελεφαντόδοντο της Sophia Loren, τα τσιρότα από τις πλαστικές της Linda Evans, η δυστυχισμένη Diana, η Keit Mos, η Angelina Jolie, αλλά και πρόεδροι των ΗΠΑ, πρωθυπουργοί της Βρετανίας και μέλος της βασιλικής οικογένειας μπήκαν στο στόχαστρο της στο νέο της βιβλίο.

Η λαίδη και ηθοποιός Joan Collins στα 88 της χρόνια γράφει ένα ακόμη βιβλίο, το 16ο στη σειρά, που τιτλοφορείται My Unapologetic Diaries, με διάθεση να τα πει έξω από τα δόντια για όσους celebrities, πολιτικούς και μέλη της βασιλικής οικογένειάς συνάντησε ή ήταν φίλοι της. Τα ημερολόγια καλύπτουν την περίοδο από το 1999 μέχρι το 2009 και στις σελίδες του, η τηλεοπτική Αλέξις Κόλμπι από την Δυναστεία τα λέει έξω από τα δόντια, χωρίς να ενδιαφέρεται αν γίνεται κυνική ή προσβλητική.

Οι κριτικές καθόλου δεν την αφορούν και εμφανίζεται αυτές τις ημέρες ευγενέστατη και χαρούμενη σε όλες τις συνεντεύξεις της, γιατί εκείνη έχει το προνόμιο να λέει την αλήθεια και όσα οι άλλοι σκέφτονται, αλλά δεν τα λένε δημόσια.


https://www.instagram.com/p/CTb3-1_H2q9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα τσιρότα οι πλαστικές και οι τρομακτικοί celebrities

Εδώ και λίγα χρόνια η Joan Collins, γνωστή κοσμικιά στα νιάτα της, σταμάτησε να πηγαίνει στα επίσημα gala των 'Oσκαρ και σε επίσημα βραβεία με την αιτιολογία ότι: «Δεν είναι πια διασκεδαστικό. 'Oλοι πηγαίνουν απλά για να δείξουν τις νέες τους πλαστικές και να φωτογραφηθούν για το Instagram». Και άδικο δεν έχει. Η Collins μετέφερε στο βιβλίο όσα έζησε σε κινηματογραφικά και τηλεοπτικά πλατό, σε θεατρικές παραστάσεις, σε δεξιώσεις, πάρτι ή επίσημα gala, αποτυπώνοντας τις σκέψεις που έκανε εκείνη τη στιγμή στο μυαλό της μόλις συναντούσε κάποιον επώνυμο.


https://www.instagram.com/p/CWdl20Gpdn5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Η ομορφιά θέλει θυσίες, αλλά εγώ μόνιμα πεινάω»

Κάθε βράδυ ηχογραφούσε αυτές τις σκέψεις της σε ένα κασετοφωνάκι και την περίοδο της καραντίνας αποφάσισε πως αυτά που σχολίαζε άξιζαν τον κόπο να τυπωθούν. Οι δημοσιογράφοι και οι κριτικοί βιβλίων παρά τα καυστικά σχόλια, βρήκαν το πόνημα της ξεκαρδιστικό αλλά και ουσιαστικό, γιατί ανάμεσα στις σκέψεις της έκανε και τη δική της αυτοκριτική. Ειδικά για την περίοδο που άκουγε σκληρά λόγια για τη δική της εικόνα και έκλαιγε, αλλά είχε και το άγχος να φαίνεται η μέση της λεπτή και να κάνει δίαιτα γιατί η κάμερα προσθέτει πέντε κιλά. «Όλες μας θέλουμε να χάσουμε κιλά εκτός από την Kate Moss» όπως λέει χαρακτηριστικά.

Αναφέρεται βέβαια και στην πίεση που δέχτηκε από τηλεοπτικούς παραγωγούς για να αδυνατίσει και άλλο: «τρώγοντας ένα αυγό, λίγο cottage και παίρνοντας ένα χάπι το οποίο δεν πήρα ποτέ γιατί ήταν σαν δηλητήριο. Σήμερα έφαγα μόνο μπρόκολο και ενώ ξέρω ότι η μαμά μου έλεγε πως η ομορφιά θέλει θυσίες, εγώ μόνιμα πεινάω».

dynasty

Και μια που είπαμε για τηλεόραση στο κεφάλαιο που αναφέρεται στη Δυναστεία που την έκανε και παγκόσμια γνωστή, η Collins γράφει για την συμπρωταγωνίστρια της Linda Evans και τις αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις της τις οποίες έκρυβε: «Μα πώς να αγνοήσω κάποια που ερχόταν στο γύρισμα με τσιρότα στα βλέφαρα; 'Ολοι όσοι την έβλεπαν έλεγαν μεταξύ τους «τι πλαστική άραγε να έχει κάνει;».

Σπαρταριστό είναι το σχόλιο της για την Sophia Loren για την οποία γράφει πως έχει δόντια που μοιάζουν με ελεφαντόδοντο. Και όταν ο δημοσιογράφος της Daily Mail την ρωτά αν πιστεύει πως η Ιταλίδα σταρ θίχτηκε με το σχόλιο της εκείνη απαντά: «Δεν είμαστε κολλητές και ξέρω ότι δεν θα μου μιλήσει ποτέ ξανά αλλά δεν είναι αλήθεια αυτό που γράφω;».

Και επειδή είναι κυρία, ξεκαθαρίζει σε ότι αφορά τις πλαστικές επεμβάσεις, πως δεν θέλει να πει και πολλά για τις Kardashians επειδή η μαμά τους, Kris Jenner, είναι φίλη της αλλά το πετά το καρφάκι της: «Υπάρχουν πολλές πλαστικές στην οικογένεια, αλλά δεν θέλω να είμαι αγενής με τα παιδιά της».



Σπαρταριστό αν και ολίγον... ρατσιστικό είναι και το σχόλιο που κάνει για την Jennifer Aniston την οποία γνώρισε όταν δειπνούσε σε ένα εστιατόριο στο Los Angeles. «Δεν έχω ξαναδεί τόσο λεπτά μπράτσα. Λυπήθηκα τον Brand Pitt όταν έμαθα ότι την παράτησε για την Angelina Jolie. Βέβαια αυτή έχει ακόμη πιο λεπτά χέρια. Μα τι βίτσιο τελικά έχει ο Pitt με τις καχεκτικές;».

collins queen

Βέβαια σε κάποιο άλλο σημείο του βιβλίου της λέει πως: «Υπάρχουν πολλές όμορφες γυναίκες σταρ. Υπάρχει η Angelina Jolie και η....Angelina Jolie».



Τον Donald Trump, πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, τον χαρακτηρίζει άχαρο και προσβλητικό, τον νυν Βρετανό πρωθυπουργό Boris Johnson ότι έχει μαλλιά που τα χτενίζει με αυγοδάρτη! Ειδική μνεία κάνει και για την πριγκίπισσα Diana την οποία γνώριζε προσωπικά και την χαρακτηρίζει καλοσυνάτη και πολύ αγαπητή, αν και σε ένα γεύμα την είδε πολύ στεναχωρημένη και πως αισθανόταν ότι όλα γύρω της ήταν βαρετά. Χρόνια αργότερα θα την συναντήσει εντελώς τυχαία μαζί με τον σύντροφό της και έδειχνε όπως λέει: «Απίστευτα χαρούμενη».


https://www.instagram.com/p/CVFQmFjMV1L/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading





Βαρετό έχει χαρακτηρίσει και ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας και μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε πως: «Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είπε σε ένα φίλο μου «μα γιατί η Collins γράφει στο βιβλίο της πως είμαι βαρετός;» Μα γιατί είσαι, του απάντησε εκείνος».



Το πρόσωπο που εικάζεται ότι ήταν το μέλος της βασιλικής οικογένειας, είναι ο πρίγκηπας Andrew και όχι ο Κάρολος όπως μερικοί υπονόησαν. Φυσικά και εξ αφορμής του βιβλίου της, οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν πρόσφατα για τον πρίγκηπα Χάρι και την Μέγκαν. Και εκεί η απάντησή της ήταν διπλωματική: «Αισθάνομαι ότι πήραν αρκετό οξυγόνο τώρα που έφυγαν. Αγαπώ πολύ την Κέιτ και τον Γουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά. Θέλω να μιλάω μόνο για εκείνους γιατί έκαναν πολλά για τη χώρα μας και ειλικρινά δεν θέλω να μιλάω για τους άλλους δύο».



Η Collins με το φλεγματικό της χιούμορ δήλωσε πως ετοιμάζει και ένα ακόμη βιβλίο με σκέψεις που έκανε κατά τη διάρκεια της καραντίνας και σκέφτεται να το ονομάσει «Το έπος της οργής».



Photo credits: Αssociated Press


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Joan Collins: H αποκάλυψη που έκανε για τη Diana λίγο πριν από τον θάνατό της

Joan Collins: Στις φλόγες το σπίτι της – Κινδύνευσε και η ίδια

Δύσκολες στιγμές για την Joan Collins! Πέθανε η αδερφή της στα 77 της χρόνια