Joan Collins: H αποκάλυψη που έκανε για τη Diana λίγο πριν από τον θάνατό της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Joan Collins: H αποκάλυψη που έκανε για τη Diana λίγο πριν από τον θάνατό της

Η Joan Collins θυμάται την τελευταία φορά που είδε την πριγκίπισσα Diana.

Στις 31 Αυγούστου 2021 συμπληρώθηκαν 24 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997. Η Joan Collins γράφοντας για τος αναμνήσεις της από τη Lady Di στο People θυμήθηκε την τελευταία φορά που την είδε εξιστορώντας ένα αστείο περιστατικό μαζί της.

H 88χρονη ηθοποιός έκανε αρκετή παρέα με την πριγκίπισσα Diana και δυσκολεύτηκε πολύ να ξεπεράσει τον χαμό της.

7 θεωρίες συνωμοσίας για τον θάνατo της Diana που πιστεύουμε 24 χρόνια μετά

Ποια ήταν η τελευταία φορά που συνάντησε την πριγκίπισσα της Ουαλίας;

Γράφοντας για τις αναμνήσεις της από την πριγκίπισσα Diana στο περιοδικό People, η σταρ της Δυναστείας είπε πως συνάντησε τη Diana περίπου 6 φορές πριν τον τραγικό της θάνατο στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη σήραγγα του Παρισιού τον Αύγουστο του 1997.

Αυτό είναι το ένοχο μυστικό της πριγκίπισσας Diana!

«Την τελευταία φορά που τη είδα και οι δύο τρώγαμε μεσημεριανό στο Harry’s Bar στο Λονδίνο», γράφει η Collins και συνεχίζει: «Νομίζω έτρωγε μαζί με τον βασιλιά Juan Carlos της Ισπανίας και κάποιον άλλον. Όταν έφυγε, πέρασε από δίπλα μου, μου έκλεισε το μάτι και είπε πως ήταν ένα από τα πιο βαρετά γεύματα που είχε ever».

Η Diana ήταν γνωστή για την καλή σχέση που είχε με την ισπανική βασιλική οικογένεια, ενώ είχε πάρει ακόμη και τον Harry με τον William μαζί της στις διακοπές στο Marivent Palace στη Majorca τον Αύγουστο του 1987. «Μετά από εκείνη την επίσκεψη, η Diana είχε πει στον σωματοφύλακά της Ken Wharfe πως είχε την εντύπωση ότι ο βασιλιάς τη φαντασιωνόταν», γράφει ο συγγραφέας Pilar Eyre στο βιβλίο του για την ισπανική βασιλική οικογένεια, σύμφωνα με τη Daily Mail.



Η αντίδραση της Joan Collins στον θάνατο της πριγκίπισσας Diana

H Joan Collins αναφέρθηκε επίσης στην αντίδρασή της στον θάνατο της πριγκίπισσας, γράφοντας στο People πως έκλαιγε για μέρες μόλις έμαθε τα νέα.

«Ήταν πολύ φυσική και ανεπηρέαστη και πραγματική. Νομίζω ότι αυτό έχει επηρεάσει τους γιους της, ιδιαίτερα τον πρίγκιπα William, και επίσης νομίζω ότι η πριγκίπισσα Kate, η δούκισσα του Cambridge, ακολουθεί τα βήματά της», έγραψε η Collins. «Δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν που να ήταν τόσο δημοφιλής. Φυσικά, η βασίλισσα είναι εξαιρετικά δημοφιλής. Αλλά η Νταϊάνα, ήταν ένα φαινόμενο», ανέφερε κλείνοντας.