GNTM: Η αυτοκράτειρα Κυβέλη και η οργισμένη Αγάπη τα... έσπασαν στο Twitter

Κατερίνα Μπούσιου
GNTM: Η αυτοκράτειρα Κυβέλη και η οργισμένη Αγάπη τα... έσπασαν στο Twitter

«Η αλαζονεία σου πάει γάντι» είπε ο Γιώργος Καράβας στην Κυβέλη και αυτό ακριβώς ήταν το ύφος του αποψινού επεισοδίου. Μαζί με βάτες από αλουμινόχαρτο, ζήλια και φθόνο και εποχή του Λουδοβίκου. Η σκληρή μάχη των 7 παικτών για να φτάσουν στον τελικό. 

'Ολα είναι μόδα και όλα είναι μονόδρομος για την κορυφή, για τα επτά μοντέλα που έμειναν στον διαγωνισμό του GNTM μετά την χθεσινή αποχώρηση του Στυλιανού που στεναχώρησε όπως είδαμε ιδιαίτερα την 'Ολγα. Και αυτό το νούμερο 7 για άλλους στάθηκε απόψε ένας τυχερός αριθμός και για άλλους καθόλου γούρικος. Η Κυβέλη πάντως στην αρχή του επεισοδίου, είχε πολύ καλή διάθεση, παρά το σαρδάμ που είπε, ότι αισθάνεται πως βρίσκεται στην κορυφή της μοναξιάς, αντί να πεί ακριβώς το αντίθετο.



Φθόνος, ζήλια και φωνές

Πολύτιμος συνεργάτης στο αποψινό επεισόδιο, ήταν ο Τάσος Σοφρωνίου, γνωστός fashion entrepreneur που ζεί τα τελευταία χρόνια στο Παρίσι και οι περισσότεροι τον γνωρίζουν από τις εξαιρετικές συνεργασίες που είχε και στην Ελλάδα στο παρελθόν με γνωστούς οίκους μόδας, περιοδικά, αλλά και ως fashion expert σε διάσημες ελληνίδες αλλά και σε προηγούμενο κύκλο του GNTM. Ο οποίος με ένα απλό τρόπο που απαιτούσε έξυπνο χειρισμό και αρκετή σκέψη από τους παίκτες, ήθελε να τους αποδείξει πως μπορούν να δουλέψουν με τα πιο ευτελή υλικά για να δημιουργήσουν μόδα. Και κάπως έτσι προέκυψαν οι βάτες από αλουμινόχαρτο και το κολιέ από τα κουτάλια. Γιατί όλα είναι μόδα όπως είπε. Νικήτρια ήταν η Αγάπη που μεταμορφώθηκε σε ένα τέλειο disco girl, μια junior Diana Ross με το κοινό στο Twitter να κάνει αστείους παραλληλισμούς.

agapi copy

Και μετά ήρθε η δεύτερη δοκιμασία με τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα μεταξύ των οποίων η ζήλια, η οργή, ο φθόνος και η απληστία. Και έπεσε πολύ ζήλια και αρκετός φθόνος στην συνέχεια με ένα πιο baroque ύφος στη φωτογράφηση. Η Κυβέλη μοίρασε ρόλους στους υπόλοιπους παίκτες, με το γνωστό ύφος και την κατάλληλη στρατηγική του «συμπαθώ ή δεν συμπαθώ» και έβαλε στόχο τον Κωνσταντίνο και την Ειρήνη στους οποίους έδωσε τον λιγότερο χρόνο των δύο λεπτών για τη δοκιμασία. Σκληρή αλλά ειλικρινής. Δεν είχε δηλώσει άλλωστε ότι είναι έτοιμη να πάρει τη ρεβάνς;

Ο Ναπολέων κάπως μπερδεύτηκε με το κόνσεπτ της ζήλιας και πάνω στη οργή του έπαθε ένα μικρό ατύχημα κόβοντας το χέρι του, ευτυχώς όχι σοβαρά. Αλλά στην παραγωγή είχαν συνηθίσει πλέον τα συχνά μικρο-ατυχήματά του. Η απληστία και ο Αγγαίος δεν... συναντήθηκαν ποτέ με τον παίκτη να καταλαβαίνει ότι θα κριθεί αυστηρά από τους κριτές. H αποκορύφωση ήρθε με την αυτοκράτειρα Κυβέλη...Κόνσεπτ ακριβώς στα μέτρα της. Trend της βραδιάς η Αγάπη που τα έσπασε όλα στο πλατώ ακριβώς όπως απαιτούσε ο ρόλος της. Και με μια κλασσική απορία στο τέλος...Τι έγινε ρε παιδιά;

Και το κοινό στο Twitter δεν συγκρατήθηκε με όλα αυτά όπως θα δείτε και στη photo gallery

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

GNTM: Η υποβρύχια φωτογράφιση και τα χιουμοριστικά σχόλια στο Twitter

Κυβέλη εσύ superstar: Η παίκτρια που έχει κερδίσει το GNTM πριν τον τελικό

GNTM: Η Μαρία αποχώρησε αλλά το χειρουργείο της Κυβέλης μονοπώλησε το Twitter