GNTM: Η υποβρύχια φωτογράφιση και τα χιουμοριστικά σχόλια στο Twitter

GNTM: Η υποβρύχια φωτογράφιση και τα χιουμοριστικά σχόλια στο Twitter

Η αποψινή δοκιμασία αποχώρησης συζητήθηκε έντονα στα social media.

Μετά την αποχώρηση της Μαρίας Κουμαρά, οι top 8 διεκδικούν την παραμονή τους στον διαγωνισμό και φυσικά μια θέση στον τελικό του GNTM.Η τρυφερή αγκαλιά που πήραν από τους δικούς τους ανθρώπους στο τελευταίο σετ, έδωσε στα μοντέλα το ψυχολογικό boost που χρειάζονται ώστε να συνεχίσουν την προσπάθεια της διεκδίκησης του μεγάλου επάθλου.

Η φωτογράφιση με τα γυαλιά

Η Ζενεβιέβ και ο coach Γιώργος Καράβας «εισέβελαν» στο σπίτι και συγκεκριμένα στην πισίνα για να εξηγήσουν στα μοντέλα το concept της φωτογράφισης. Το μοντέλο πόζαρε στην «Ζεν» ενώ αργότερα η τελική 8αδα του reality φωτογραφήθηκε για μια εταιρία οπτικών, με τις λήψεις να είναι αρκετά εντυπωσιακές.

top8gntm

Η υποβρύχια φωτογράφιση που δυσκόλεψε τα μοντέλα

Το σετ στήθηκε σε ένα κτήμα, με τα μοντέλα να καλούνται να φωτογραφηθούν κάτω από το νερό. Η υποβρύχια φωτογράφιση είναι μέρος των δοκιμασιών για ακόμα μια σεζόν του GNTM και φέτος έχει να κάνει με τον αποχωρισμό και τρία συναισθήματα, που αυτός φέρνει μαζί του. Οι top8 ποζάρουν στον φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου, προσπαθώντας να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την 7αδα του διαγωνισμού. Ποιός άραγε δεν θα καταφέρει να μείνει στο σπίτι του GNTM;; H συνέχεια στις οθόνες μας...

Το Twitter «έκανε πάρτι»

Όπως κάθε φορά, έτσι και απόψε το hashtag #gnmtGR βρέθηκε στην κορυφή του Ελληνικού Twitter, με χιλιάδες tweets να γράφονται κατά τη διάρκεια του επεισοδίου. Οι χρήστες της πλατφόρμας ήταν άκρως δημιουργικοί αφού έσπευσαν να σχολιάσουν τη δοκιμασία με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Πηγή κεντρικής: @gntmgr

gntm tweets main

GNTM: Η πιο συγκινητική δοκιμασία μέχρι σήμερα - Ξέσπασαν σε κλάματα τα μοντέλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

GNTM: Η Μαρία αποχώρησε αλλά το χειρουργείο της Κυβέλης μονοπώλησε το Twitter

GNTM 4: Τα δύο ζευγάρια του φετινού ριάλιτι μοντέλων και εκείνα που ξεχώρισαν στο παρελθόν

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικά από τα πιο αστεία Tweets.