Κυβέλη εσύ superstar: Η παίκτρια που έχει κερδίσει το GNTM πριν τον τελικό

Πατούλια Κατερίνα
Κυβέλη εσύ superstar: Η παίκτρια που έχει κερδίσει το GNTM πριν τον τελικό

Η Κυβέλη είναι νικήτρια του GNTM και δεν χρειάζεται κανέναν τελικό για να το αποδείξει.

Επτά παίκτες διεκδικούν πλέον τον τίτλο του GNTM αλλά το κοινό έχει βρει ήδη την αγαπημένη του, την παίκτρια που λατρεύει να μισεί, το 19χρονο κορίτσι από την Κέρκυρα που είναι πηγή για memes σε κάθε επεισόδιο του GNTM 4.

H Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι αυτή που μας θυμίζει το καλό καλό GNTM

Σε μια σεζόν που οι παίκτες είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ μεταξύ τους, που γνωρίζουμε ελάχιστα για το σπίτι στο οποίο ζουν μαζί τα επίδοξα μοντέλα, η Κυβέλη μας θυμίζει το παλιό καλό GNTM, τότε που οι κόντρες για ένα γιαούρτι και ένα κριτσίνι μέσα στην κουζίνα ήταν καθημερινότητα.



Who is Who:

Η κερκυραία Κυβέλη είναι 19 ετών και μετακόμισε στην Αθήνα για να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα: να γίνει ένα καταξιωμένο διεθνές μοντέλο.  Στα 16 της, πόζαρε για πρώτη φορά στο πλαίσιο μιας φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων και έκτοτε την κέρδισε το modelling. Ως άνθρωπος είναι αρκετά οργανωτική, ρεαλίστρια και ανεξάρτητη.

kiveli gntm10

GNTM 4: Η Ιωάννα αποχώρησε αλλά η Κυβέλη κατάφερε να κάνει έξαλλο το Twitter


https://www.instagram.com/p/CQJcCd4Mfl1

Υποστηρίζει τον φεμινισμό, απεχθάνεται την κοινωνική καταπίεση και ονειρεύεται έναν κόσμο, όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα. Θαυμάζει τη Ναόμι Κάμπελ για τον δυναμισμό και τον αυταρχικό χαρακτήρα της.



Τι να μας πουν και οι FF και η τριάδα- φωτιά

Η Κυβέλη ιντριγκάρει με τρόπο που θα ζήλευε και η Κάτια Ταραμπάνκο, έχει ατάκα που η Ρασέλ μπροστά της μοιάζει κουταβάκι, το τουπέ και το στράβωμα στο πρόσωπό της βάζει κάτω την Εύη Ιωαννίδου και σίγουρα μπορεί να απαντήσει σε κάθε κατηγορία εις βάρος της κάνοντας μέχρι και τη Μέγκι Ντρίο να την θαυμάσει.



Η Κυβέλη είναι σταρ και δεν…μασάει

Κάθε με κάθε εβδομάδα δέχεται το disadvantage από τους συμπαίκτες της- εκτός κι αν έχει η ίδια κερδίσει το πλεονέκτημα- και κάθε μα κάθε φορά καταφέρνει το μειονέκτημα να το γυρίσει τούμπα και να δώσει την καλύτερη δυνατή πόζα σε κάθε διαφορετικό σετ.



Κυβέλη εσύ, σταρ του Twitter

Άλλοι αποχωρούν, η Κυβέλη μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Η Κυβέλη είναι το κορίτσι που ο κόσμος λατρεύει να σχολιάζει, σε κάθε της ατάκα, είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη του GNTM και η ίδια δηλώνει από τώρα έτοιμη για τελικό.

Όταν οι κριτές φτάνουν να ρωτούν ποιον συμπαίκτη τους βλέπουν να φτάνει στον τελικό του GNTM, η ίδια η 19χρονη δεν διστάζει να πει το όνομά της, γιατί μπορεί.

Κυβέλη όντως στον τελικό;

Τα spoilers την θέλουν στην τριάδα του τελικού ήδη. Το όνομα της Κυβέλης φιγουράρει μαζί με εκείνο της Όλγας και του Κωνσταντίνου και μένει να δούμε αν η 19χρονη παίκτρια του φετινού GNTM μπορεί να κερδίσει την ψήφο του κοινού ή απλά να κοιτάξει στραβωμένη το αποτέλεσμα και να πει: Χάρισμά σας!

Θυμήσου τώρα και τις φωτογραφιάρες που έχει δώσει η Κυβέλη στα σετ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

GNTM: H Κυβέλη τριγυρνούσε ολομόναχη και το Twitter οργίασε - «Η μικρή Κυβέλη κάθεται και κλαίει»

GNTM: Η Μαρία αποχώρησε αλλά το χειρουργείο της Κυβέλης μονοπώλησε το Twitter

GNTM αλά σαπουνόπερα: Το Twitter βρήκε τη νέα Τζόαν Κόλινς στην Κυβέλη (photos)