GNTM: Η Μαρία αποχώρησε αλλά το χειρουργείο της Κυβέλης μονοπώλησε το Twitter

Πατούλια Κατερίνα
GNTM: Η Μαρία αποχώρησε αλλά το χειρουργείο της Κυβέλης μονοπώλησε το Twitter

Η Μαρία ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το GNTM μιας και ο Στυλιανός κέρδισε μία ακόμα ευκαιρία παραμονής στο ριάλιτι μοντέλων.

Τέσσερα αγόρια και τέσσερα κορίτσια παραμένουν στους τοπ 8 του φετινού GNTM μετά και την χτεσινή αποχώρηση της Μαρίας.

Η νεαρή παίκτρια που κράτησε χαμηλούς τόνους σε όλη της την διαδρομή στο GNTM ήταν εκείνη που είδε την πόρτα αποχώρησης από το ριάλιτι μιας και οι κριτές επέλεξαν για μια ακόμα εβδομάδα να κρατήσουν τον Στυλιανό στο παιχνίδι.

Η αποχώρηση της Μαρίας

«Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Πολλά συναισθήματα, συγκίνηση, χαρά, όλοι θα μου λείψουν», είπε η Μαρία κατά την αποχώρησή της.



Όσον αφορά την καλύτερη φωτογραφία, ο Αγγαίος έσπασε την κατάρα εκείνων που είχαν τη δεύτερη ευκαιρία και όχι μόνο δεν αποχώρησε όπως συνέβη τις προηγούμενες ημέρες με την Ιωάννα, τον Θάνο και τον Ντίνο αλλά αντίθετα είχε την καλύτερη φωτογραφία στο σετ με τα μεγάλα αντικείμενα.



Παράλληλα, οι παίκτες, είχαν την πιο τρυφερή έκπληξη στη φωτογράφηση, μιας και στο σετ βρέθηκε είτε ο μπαμπάς, είτε η μαμά τους, με αποτέλεσμα τα νεαρά παιδιά να ξεσπάσουν σε κλάματα.

gntm tweets main

GNTM: Η πιο συγκινητική δοκιμασία μέχρι σήμερα - Ξέσπασαν σε κλάματα τα μοντέλα



Η Κυβέλη στο νοσοκομείο:

Kι ενώ όλοι περίμεναν να δουν την Κυβέλη στη διαδικασία αποχώρησης, ο Δημήτρης Σκουλός ενημέρωσε τους συμπαίκτες της πως η παίκτρια είναι στο νοσοκομείο εξαιτίας μιας μικροεπέμβασης στην οποία έπρεπε να υποβληθεί.

Χωρίς να γίνει γνωστό τι ακριβώς συνέβη, η Κυβέλη μίλησε με τον γιατρό της από το νοσοκομείο στο οποίο βρισκόταν και εξήγησε πως είναι καλά και από την επόμενη ημέρα θα μπορούσε να επιστρέψει και πάλι στο σπίτι μαζί με τους συμπαίκτες της.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ζενεβιέβ Μαζαρί - GNTM: Η απώλεια μαλλιών μετά την αφαίρεση του θυρεοειδή και η ευχή για το μέλλον

GNTM: Ο Θάνος αποχώρησε για δεύτερη φορά και το Twitter διχάστηκε περισσότερο από ποτέ

Ο Ντίνος εκτός GNTM για δεύτερη φορά και η κολλητή του Κυβέλη λύγισε (photos)