Ο Ναπολέων Μίτσης αποχώρησε από το GNTM και έκανε το πρώτο του post στο Instagram

Πατούλια Κατερίνα
Ο Ναπολέων Μίτσης αποχώρησε από το GNTM και έκανε το πρώτο του post στο Instagram

Ο Ναπολέων αποχώρησε αφήνοντας στο GNTM την αγαπημένη του Ειρήνη, η οποία τον αποχαιρέτησε με ένα τρυφερό φιλί. 

Τρία ήταν τα ζευγάρια του φετινού GNTM και τα τρία χωρίστηκαν μέσα σε μία εβδομάδα. Πρώτος έφυγε ο Κωνσταντίνος, αφήνοντας πίσω την αγαπημένη του Κυβέλη την προηγούμενη εβδομάδα. Ακολούθησε ο αποχωρισμός της Όλγας από τον Στυλιανό και μόλις χτες, ο Ναπολέων αποχώρησε αφήνοντας πίσω του την Ειρήνη.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως.

Ναπολέων vs Ειρήνη

Ο Ναπολέων με την Ειρήνη, είχαν τη χειρότερη επίδοση από τους επτά παίκτες του GNTM που έχουν παραμείνει στο παιχνίδι. Λαγνεία, οκνηρία, φθόνος, απληστία, αλαζονεία, οργή, λαιμαργία. 7 μοντέλα σε 7 διαφορετικά σετ, πόζαραν μπροστά στον φακό του Γιώργου Κασαπίδη και έδωσαν ζωή σε 7 θανάσιμα αμαρτήματα, παρουσία του Δημήτρη Σκουλού, του Γιώργου Καράβα και του Τάσου Σοφρωνίου.



Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου τόνισε πως δεν περίμενε ποτέ να δει τα δύο αυτά παιδιά μαζί στους bottom 2 και το ζευγάρι που έπρεπε να χωριστεί δεν περίμενε επίσης την εξέλιξη αυτή.

Τελικά ο Ναπολέων Μίτσης ήταν εκείνος που αποχώρησε από το GNTM και δήλωσε στην κάμερα:

«Εντέλει πάω σπίτι μου, έδωσα ότι μπορούσα, είμαι περήφανος για τον εαυτό μου, έφτασα κοντά στο τέλος, δυστυχώς έφτασα κοντά στην πηγή αλλά δεν ήπια νερό. Είναι διαγωνισμός και κάποιος φεύγει. Από το σπίτι θα μου λείψει ο Αγγαίος και η Ειρήνη, αυτά τα παιδιά τα έχω στην καρδιά μου.
Αντί κόσμε του GNTM.



Όπως ήταν φυσικό, στο άκουσμα της αποχώρησης του αγαπημένου της, η Ειρήνη ξέσπασε σε κλάματα και έσπευσε να αποχαιρετήσει τον καλό της με ένα τρυφερό φιλί, θυμίζοντας τον τρόπο που η Όλγα αποχαίρετησε τον Στυλιανό στο προηγούμενο επεισόδιο του GNTM 4.

stilianos olga

GNTM: Ο Στυλιανός έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση - Ο έρωτας για την Όλγα δεν κρύβεται


https://www.instagram.com/p/CW6rD0-KWiN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κι ενώ παραμένουν έξι άτομα στο GNTM 4, το ενδεχόμενο να έχουμε κορίτσι ως νικήτρια του ριάλιτι μοντέλων φέτος, μεγαλώνει. Αγάπη, Κυβέλη, Όλγα και Ειρήνη είναι τα τέσσερα κορίτσια που συνεχίζουν ενώ ο Κωνσταντίνος και ο Αγγαίος δίνουν τη δική τους μάχη.

Η πρώτη ανάρτηση που έκανε ο Ναπολέων στο Instagram


https://www.instagram.com/p/CW6uSqmtOpL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Ναπολέων επέστρεψε στο Instagram και έκανε το πρώτο του ποστ στο οποίο μοίρασε ευχαριστίες.

Μια όμορφη εμπειρία τελειώνει σήμερα και κάτι καινούργιο ξεκινά.
Περάσαμε καλά, δοκιμάσαμε πράγματα, ζήσαμε νέες εμπειρίες και όλα αυτά μέσα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα άτομα που με στήριξαν και ενδιαφέρθηκαν για εμένα όπως και στον coach (@yiorgoskaravas_official ), στους κριτές (@genevievevv, @skoulos , @angelosbratis , @ismini_mini και στην παραγωγή @gntmgr. Και φυσικά στις αγαπημένες μου @stavroolaki και @geo_beza», έγραψε ο Ναπολέων.

Πώς αντέδρασαν οι fans του GNTM στο Twitter σε αυτό το επεισόδιο; Δες τα καλύτερα tweets παρακάτω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

GNTM: Η αυτοκράτειρα Κυβέλη και η οργισμένη Αγάπη τα... έσπασαν στο Twitter

GNTM 4: Τα δύο ζευγάρια του φετινού ριάλιτι μοντέλων και εκείνα που ξεχώρισαν στο παρελθόν