GNTM: Ο Στυλιανός έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση - Ο έρωτας για την Όλγα δεν κρύβεται

Πατούλια Κατερίνα
GNTM: Ο Στυλιανός έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση - Ο έρωτας για την Όλγα δεν κρύβεται

Ο Στυλιανός αποχώρησε αλλά έφυγε με την γλύκα από τα φιλιά της Όλγας.

H υποβρύχια λήψη αγκαλιά με ένα μεγάλο άγαλμα και το να πρέπει να εκφράσουν ένα διαφορετικό συναίσθημα στον φακό αλλά μέσα στο νερό δυσκόλεψε τα μοντέλα του GNTM 4. Η Ζενεβιέβ τόνισε μάλιστα πως το συγκεκριμένο concept δεν έχει συμβεί ξανά σε κάποιο άλλο GNTM εντός ή εκτός Ελλάδας και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που το έβγαλαν εις πέρας.

Ένας ήταν ο παίκτης που είχε για μια ακόμα εβδομάδα μια κακή επίδοση και δεν ήταν άλλος από τον Στλιανό Φλωρίδη. Ο Στυλιανός αποχώρησε αλλά δεν φάνηκε ξαφνιασμένος από την αποχώρησή του αυτή την οποία περίμενε τονίζοντας:

GNTM: Η υποβρύχια φωτογράφιση και τα χιουμοριστικά σχόλια στο Twitter

Aποχώρησε ο Στυλιανός με τρυφερά φιλιά με την Όλγα

«To ένιωσα πως θα αποχωρήσω, όλον αυτόν τον καιρό ένιωθα και περίμενα να γίνει αυτό. Ψυχολογικά δεν μου έβγαινε να κάνω τις λήψεις που ήθελα, θα ήθελα να έχει μεγαλύτερη διάρκεια, δεν πέτυχα τον στόχο που ήθελα, δεν θεωρώ καλή την 8η θέση. Πέρασα πολλά εδώ, γνώρισα πολύ κόσμο, τα παιδιά εδώ, την παραγωγή. Ευχαριστώ τους κριτές για τις ευκαιρίες που είχα».

Λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, έγινε και η επιβεβαίωση του ειδυλλίου ανάμεσα στον Στυλιανό και την Όλγα η οποία ξέσπασε σε κλάματα τονίζοντας πως δεν λυπάται μόνο που αποχωρεί το στήριγμά της στο παιχνίδι αλλά λυπάται που ο Στυλιανός δεν πέτυχε τον στόχο του.



Στο GNTM παραμένουν πια επτά παίκτες και η Όλγα έκλεψε την παράσταση με τα δάκρυά της και τα φιλιά on camera στον αγαπημένο της Στυλιανό, ο οποίος την αποχαιρέτησε φανερά συγκινημένος.



Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram

Λίγο μετά την προβολή του επεισοδίου ο Στυλιανός Φλωρίδης έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram και δεν έκρυψε τον έρωτά του για την Όλγα που καλά κρατάει ακόμα.


https://www.instagram.com/p/CW4FEeStgZa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσω και εγώ το σπίτι του GNTM με ανάμεικτα συναισθήματα.

Είχα την τύχη να γνωρίσω απίστευτα άτομα και χαρακτήρες, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, που θα τα θυμάμαι για μια ζωή!

Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν και πίστεψαν σε εμένα, ελπίζω να μην σας έχω απογοητεύσει. Ο τελικός στόχος παραμένει ο ίδιος.

Μπορεί να μην μου το έδωσαν να το πιώ, αλλά να θυμάστε πως ΠΙΝΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΠΟΤΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

P.s.Όλγα μου, αγάπη μου σου παραδίδω την σκυτάλη. Συνέχισε να με κάνεις περήφανο!

Over and out,

With love
DJ Styl», 'εγραψε ο Στυλιανός.


https://www.instagram.com/p/CUm2h0_KZXY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Στυλιανός ήταν ένας από τους μεγαλύτερους ηλικιακά παίκτες αλλά ήθελε με κάθε τρόπο να κυνηγήσει το όνειρό του στο ριάλιτι μοντέλων.

Πάντως, το Twitter με περισσότερα από 5000 σχόλια, αντέδρασε στο τρυφερό love story ανάμεσα σε Όλγα και Στυλιανό. Δες τα σχόλια παρακάτω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

GNTM: Η Μαρία αποχώρησε αλλά το χειρουργείο της Κυβέλης μονοπώλησε το Twitter

Ζενεβιέβ Μαζαρί - GNTM: Η απώλεια μαλλιών μετά την αφαίρεση του θυρεοειδή και η ευχή για το μέλλον

Παρασκευή Κερασιώτη: Το μήνυμα να αγαπάμε τον εαυτό μας και ο λόγος που ταλαιπωρήθηκε μετά το GNTM