Ο Αρναούτογλου φοβόταν ότι δε θα προλάβαινε να μιλήσει στον γιο του - Οι σκέψεις στο νοσοκομείο

Ο Αρναούτογλου φοβόταν ότι δε θα προλάβαινε να μιλήσει στον γιο του - Οι σκέψεις στο νοσοκομείο

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για όλες εκείνες τις σκέψεις που πέρασαν από το μυαλό του στο νοσοκομείο.

Με κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πριν από έναν μήνα ανησυχώντας το κοινό του και φυσικά τον ίδιο του τον εαυτό. Ο παρουσιαστής που κόλλησε COVID-19 πέρασε δύσκολα τις πρώτες μέρες της νόσησης και περιέγραψε στο Happy Day όλα τα συναισθήματα και τις σκέψεις που πέρασαν από το μυαλό του.

Ο Αρναούτογλου, περισσότερο απ’ όλα, φοβήθηκε ότι μπορεί να μην ξαναέβλεπε το παιδί του, τον Αναστάση, και σκεφτόταν όλα όσα ήθελε να του πει χωρίς να ξέρει από πού να πρωτοξεκινήσει.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

Η δήλωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την περιπέτεια με τον COVID-19



«Έχει σχέση με το βιβλίο. Γιατί το βιβλίο έχει να κάνει με μία γυναίκα που αρχίζει να έχει ένα πρόβλημα υγείας και φοβάται ότι δε θα προλάβει να πει στον γιο της αυτά που θέλει να πει. Εγώ το βίωσα αυτό όντα στο σπίτι φοβούμενος ότι, αν κάτι συμβεί και δεν προλάβω να πω κάτι στον γιο μου -επειδή είναι στο τσακ και δεν το ξέρεις. Σου λένε δες το οξυγόνο σου και, αν το οξύμετρο γράψει 89 και πέσει κάτω από 90, μπαίνεις στο νοσοκομείο. Κι εσύ βλέπεις να πηγαίνει 95, 92, 93, 91 και λες ‘κάτσε, υπάρχει περίπτωση σε 5 λεπτά, σε μία ώρα να πάει 89’; Λες, ‘θα προλάβω να πω όλα αυτά που θέλω να πω;’ Δεν ξέρεις τι είναι όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν ξέρεις τι γίνεται. Μου έφερε πολλές σκέψεις στο μυαλό που είχαν σχέση και με τον Αναστάση και φανταστείτε σκέφτηκα να κάτσω να γράψω κι εγώ με έναν τρόπο δικό μου κάποια πράγματα», σχολίασε αρχικά ο Αρναούτογλου.



Όλες οι σκέψεις που έκανε για τον γιο του

«Έχω έναν οκτάχρονο γιο. Δε ζούμε μαζί. Είμαι χωρισμένος. Μένει με τη μαμά του. Έχω να τον δω μία εβδομάδα. Θα τον έπαιρνα το σαββατοκύριακο. Λέω ‘Κι αν τώρα ξυπνήσω το βράδυ και μου πουν, μπήκα στο νοσοκομείο. Κι αν δε βγω από το νοσοκομείο; Έχω και το θέμα των κιλών πλέον. Είμαι παχύσαρκος. Κι αν μου πουν ότι δε θα μπορέσω να βγω; Εγώ δεν του τα ‘πα (του γιου μου), δεν πρόλαβα. Κι άρχισα να κάνω τέτοιες σκέψεις ότι πρέπει να μιλήσω κι εγώ. Λέω ‘Σε παρακαλώ, μπορείς να ανοίξεις την κάμερα να μιλήσω στον Αναστάση;’ Σκέφτηκα να ντυθώ καλά, να κάνω τα μαλλιά μου γιατί ήμουν χάλια. Πώς θα με βλέπει ο γιος μου όταν θα του μιλά. Λες να είναι το τελευταίο βίντεο που θα του στείλω για να με ακούσει ο Αναστάσης; Προλαβαίνω να του πω όλα αυτά που θέλω; Είναι 8 χρονών. Θέλω να του πω για τα 15. Θέλω να του πω για τα 18. Θέλω να του πω για τα 20, για τα 25, για τα 40. Θα προλάβω να του τα πω όλα αυτά. Χιλιάδες σκέψεις που ευτυχώς δε χρειάστηκαν, γιατί είμαι εδώ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τι συμβαίνει όταν χωρίζει και αναφέρθηκε στον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Αλέξανδρος Μαρτίδης στο Queen.gr - Τα περίεργα μηνύματα από τις θαυμάστριες και η άγνωστη ζωή του

Ο Ben Affleck θέλει να γράψει για τον έρωτά του με την JLo - «Είναι μία υπέροχη ιστορία»