Ο Ben Affleck θέλει να γράψει για τον έρωτά του με την JLo - «Είναι μία υπέροχη ιστορία»

Ο Ben Affleck θέλει να γράψει για τον έρωτά του με την JLo - «Είναι μία υπέροχη ιστορία»

Ο Affleck είναι ξετρελαμένος που είναι και πάλι μαζί με την JLo!

Η επανασύνδεση της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck ήταν ένα από τα μεγαλύτερα celebrity νέα των τελευταίων ετών. Κανείς δεν περίμενε ότι ο 49χρονος ηθοποιός μετά τον γάμο και το διαζύγιό του με την Jennifer Garner και στη συνέχεια τη σχέση του με την Ana De Armas θα εμφανιζόταν ξανά δίπλα-δίπλα με την πρώην του. Να, όμως, που όλα είναι πιθανά.

Το ζευγάρι όχι μόνο είναι μαζί, αλλά ο Affleck δε χάνει ευκαιρία να εκφράζει την αγάπη και τον θαυμασμό του για την JLo. Και αυτό ακριβώς ήταν που έκανε μιλώντας στη Wall Street Journal.



Ξετρελαμένος με την JLo και τη δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους ο Ben Affleck

«Μπορώ να πω ότι σίγουρα είναι όμορφο για εμένα. Και, ξέρεις, ένα από τα πράγματα που εκτιμώ πραγματικά σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου είναι ότι το διαχειρίστηκαν με έναν τρόπο που το αποτύπωνε», είπε ο ηθοποιός για τη σχέση του με τη Lopez.

«Είναι μία καλή ιστορία. Είναι μία υπέροχη ιστορία. Ίσως μία μέρα να την πω. Θα γράψω για αυτήν. Είμαι πολύ τυχερός στη ζωή μου που έχω ωφεληθεί από δεύτερες ευκαιρίες και γνωρίζω ότι άλλοι άνθρωποι δεν έχουν καν πρώτες ευκαιρίες. Σίγουρα προσπάθησα να το εκμεταλλευτώ. Δεν ήμουν πάντα επιτυχημένος, αλλά σε περιπτώσεις που το έχω κάνει, αποδεικνυόταν ότι ήταν οι καθοριστικές πτυχές της ζωής μου»

JLO AFFLECK

Όταν ο Affleck κοίταζε με δέος την Jen

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Affleck αποθεώνει την JLo. Μην ξεχνάς τι είχε πει για εκείνη όταν ονομάστηκε Brand Visionary της AdWeek.

Κατενθουσιασμένος ο Ben Affleck με τη Jennifer Lopez: «Την κοιτάζω με δέος»

«Κοιτάζω με δέος την επίδραση της Jennifer στον κόσμο. Εγώ ως καλλιτέχνης, το πολύ που μπορώ να κάνω είναι ταινίες που συγκινούν τον κόσμο. Η Jennifer έχει εμπνεύσει μια τεράστια ομάδα ανθρώπων να αισθανθεί ότι έχει μια θέση στο τραπέζι σε αυτή τη χώρα. Αυτή είναι μια επίδραση που λίγοι άνθρωποι είχαν στην ιστορία, ένα που δεν θα μάθω ποτέ και ένα που μπορώ να σταθώ και να τον θαυμάσω μόνο με σεβασμό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Από Jennifer σε Jennifer o Ben Affleck- Έτσι πέρασε τη γιορτή των Ευχαριστιών

Θα αρραβωνιαστούν πάλι! Ο Ben Affleck ψάχνει δαχτυλίδι στο Tiffany's (video)

Η JLo κάνει ευτυχισμένο τον Ben Affleck: Η δήλωση του ηθοποιού για την επανασύνδεση