Θοδωρής Μαραντίνης: «Είναι κάποια πράγματα που όταν χωρίζεις φεύγουν από το τοπίο»

Θοδωρής Μαραντίνης: «Είναι κάποια πράγματα που όταν χωρίζεις φεύγουν από το τοπίο»

Θοδωρής Μαραντίνης: «Προσπαθώ να είμαι ένας μπαμπάς που ασχολείται όσο το δυνατόν περισσότερο. Γίνομαι και χαζός και το παραχαίρομαι».

Έγινε η επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» με τη φωταγώγηση και τους... Onirama στη σκηνή!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα και αποκάλυψε τα συναισθήματά του για τις γιορτές που έρχονται:

«Σε όλους αρέσουν τα Χριστούγεννα αλλά σε εμένα αρέσουν πάρα πολύ, σίγουρα τα Χριστούγεννα από τότε που γεννήθηκαν τα παιδιά μου έχουν άλλη βαρύτητα και αίσθηση και είναι πολύ πιο γλυκά».

Το πρόβλημα και η νέα επέμβαση στο στομάχι

«Έχω μια ευαισθησία στο στομάχι, έκανα μια επέμβαση, δεν πέτυχε και ίσως χρειαστεί να κάνω και μια δεύτερη. Ταλαιπωρούμαι τον τελευταίο 1,5 χρόνο, το τρενάρω. Περιμένω γιατί δεν είναι καλή στιγμή να μπεις στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή και να πέσει το ανοσοποιητικό σου», αποκάλυψε ο τραγουδιστής των Onirama.

sissy

Θοδωρής Μαραντίνης: Η εξομολόγηση για τη σχέση του με τη Σίσσυ Χρηστίδου σήμερα (video)


https://www.instagram.com/p/CQ5roUHHmiT


H ζωή με τους γιους του μετά τον χωρισμό:

«Οι γιοι μου δεν θα έρθουν γιατί έχουν μια σχολική υποχρέωση. Τους αρέσει η μουσική, πειραματίζονται, δοκιμάζουν, τους αρέσει ο ρυθμός. Προσπαθώ να είμαι ένας μπαμπάς που ασχολείται όσο το δυνατόν περισσότερο. Γίνομαι και χαζός και το παραχαίρομαι».

Όσο για το αν του μοιάζουν οι γιοι του, ο Θοδωρής ζήτησε από τους δημοσιογράφους να ρωτήσουν την πρώην γυναίκα του τονίζοντας πως ο καθένας βλέπει τα χαρακτηριστικά του άλλου.



Σίσσυ και Θοδωρής μετά το διαζύγιο

«Τα παιδιά είναι πάνω από όλα και αυτό το χτίσαμε από όταν ήμασταν μαζί και πόσο μάλλον όταν πήραμε αυτή την απόφαση. Είπαμε ότι προτιμούμε να έχουμε καλή σχέση, όποια κι αν είναι αυτή, ώστε να μην επηρεάζει τα παιδιά. Είναι κάποια πράγματα που όταν χωρίζεις φεύγουν από το τοπίο, οπότε ηρεμούν κάποια θέματα.

Μεγαλώνοντας δυο παιδιά ειδικά όταν ο ένας μπαίνει στην εφηβεία σίγουρα υπάρχουν άλλα θέματα. Δουλεύεις καθημερινά για αυτό. Δεν έχει σημασία αν χώρισες ή όχι, η οικογένεια είναι οικογένεια και δεν αλλάζει, δουλεύουμε πολύ πάνω σε αυτό.




Στην ερώτηση αν είναι δίπλα στη Σίσσυ και τώρα που περνάει την περιπέτεια με τη μητέρα της, ο Θοδωρής απάντησε πως φυσικά και συμβαίνει αυτό, είναι λογικό και φυσικό.

Όσο για το unfollow των δύο πρώην συζύγων στο Instagram ο Θοδωρής θέλησε να κλείσει την κουβέντα τονίζοντας:

«Δεν ξέρω τι γίνεται με τα unfollow, έχουμε σοβαρά πράγματα, εδώ ο κόσμος καίγεται, θα ασχολούμαστε με τα unfollow»;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Έχεις δει την αδερφή του Θοδωρή Μαραντίνη; Αρκετοί λένε ότι μοιάζουν

Σίσσυ Χρηστίδου: Η στήριξη του Θοδωρή Μαραντίνη για το πρόβλημα υγείας της μαμάς της

Θοδωρής Μαραντίνης: Η αποκάλυψη για τον μεγάλο του γιο με τη Σίσσυ Χρηστίδου, Φίλιππο – Ραφαήλ