Η πρώτη εμφάνιση του Γιώργου Αλκαίου μετά από 11 χρόνια έκανε το Twitter να παραμιλά

Η πρώτη εμφάνιση του Γιώργου Αλκαίου μετά από 11 χρόνια έκανε το Twitter να παραμιλά

Ο τραγουδιστής επέστρεψε στα μουσικά δρώμενα μέσα από το «Σπίτι με το MEGA» και χάρισε μια ξεχωριστή βραδιά στους τηλεθεατές.

Η εκπομπή που συντρόφευε εκατομμύρια τηλεθεατές στην καραντίνα εξακολουθεί να μας χαρίζει μοναδικές στιγμές και συγκινήσεις. Το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχτηκε τον Γιώργο Αλκαίο σε μια σπάνια εμφάνιση μετά από 11 ολόκληρα χρόνια απουσίας.

Ο Γιώργος Αλκαίος έκανε το μεγάλο comeback μέσα από το «Σπίτι με το MEGA»

https://www.instagram.com/tv/CXEtwsKl2uC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο συνθέτης και τραγουδιστής που άφησε το δικό του στίγμα στην ελληνική σκηνή, ερμήνευσε αγαπημένες επιτυχίες του αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA. Στο τιμόνι της παρουσίασης βρέθηκε η Κατερίνα Καραβάτου.

Μαζί του στην σκηνή βρέθηκε η Λένα Παπαδοπούλου και ο Άκης Δείξιμος. Ερμήνευσαν μοναδικά ντουέτα και μας θύμησαν πώς είναι το καλό Ελληνικό τραγούδι. Δίπλα τους ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Θανάσης Βασιλόπουλος και του βιολιού, Νίκος Χατζόπουλος.

https://www.instagram.com/tv/CXE5YegqVWa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το «Σπίτι με το MEGA» έγινε 2o trend στο Ελληνικό Twitter

trends

Η εκπομπή δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του Twitter οι οποίοι έγραψαν χιλιάδες Tweets και έκαναν το «Σπίτι με το MEGA» δεύτερο trend στο Ελληνικό Twitter. Η επιστροφή του Γιώργου Αλκαίου άγγιξε πολύ τους τηλεθεατές οι οποίοι έσπευσαν να κάνουν κολακευτικά σχόλια και να δηλώσουν τη χαρά τους για το comeback του τραγουδιστή στη μουσική σκηνή.

To σχόλιο του Γρηγόρη Γκουντάρα και η άγνωστη σχέση του με τον Αλκαίο

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την επιστροφή του Γιώργου. Πηγαίναμε μαζί σχολείο, κάναμε και παρέα και από τότε ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ και καλλιτεχνάρα», έγραψε στο Twitter ο παρουσιαστής.

tweet10

Πηγή κεντρικής: twitter.com

koromila flashback

Η Ρούλα Κορομηλά 32 χρόνια πριν – Το flashback που έγινε viral (photo)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Εντυπωσιακή εμφάνιση σε βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της (photo)

H μαμά της Βίσση της Βουγιουκλάκη και της Χρονοπούλου μιλούν μαζί για τις κόρες τους - Σπάνιο video

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικά από τα Tweets που γράφτηκαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής και φανερώνουν τον ενθουσιασμό των τηλεθεατών.