H μαμά της Βίσση της Βουγιουκλάκη και της Χρονοπούλου μιλούν μαζί για τις κόρες τους - Σπάνιο video

Κατερίνα Μπούσιου
H μαμά της Βίσση της Βουγιουκλάκη και της Χρονοπούλου μιλούν μαζί για τις κόρες τους - Σπάνιο video

Η 'Εμυ Βουγιουκλάκη, η Σοφία Βίσση και η Κατερίνα Χρονοπούλου, σε ένα σπάνιο video από την εκπομπή «Συμπόσιο» της Σεμίνας Διγενή, είχαν συναντηθεί για πρώτη φορά πριν 31 χρόνια, για να μιλήσουν για τις διάσημες κόρες τους, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την 'Αννα Βίσση και τη Μαίρη Χρονοπούλου και αποκαλύπτουν πολλά! 

«Η μια κυρία λέει το παιδί της τερατάκι, η άλλη γουρουνάκι και η τρίτη κυρία λέει το παιδί της κορυδαλλού» λέει στον πρόλογο της εκπομπής της η δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή, η οποία είχε τη σπάνια χαρά να έχει στο ίδιο τραπέζι τις μαμάδες, τριών κορυφαίων κυριών της τέχνης μας. Πως ήταν ως παιδιά λοιπόν η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η 'Αννα Βίσση και η Μαίρη Χρονοπούλου; Πόση περηφάνια και πόσο καρδιοχτύπι κρύβεται πίσω από την μεγάλη τους επιτυχία;



Τον λόγο παίρνει πρώτη η Έμυ Βουγιουκλάκη: «Η Αλίκη μέχρι την ηλικία των 4 ετών ήταν πολύ καλό παιδάκι, αλλά όσο μεγάλωνε έγινε ατίθαση. Ίσως επειδή είχε μέσα της τη φλόγα για την καλλιτεχνία και εμείς αντιδρούσαμε. Ο πατέρας της την έβλεπε στον καθρέπτη να κάνει διάφορες πόζες και αναρωτιόταν τι θα γίνει αυτό το παιδί. 'Ηταν όμως φιλότιμη, διάβαζε πάρα πολύ, μάθαινε αγγλικά και γαλλικά, πιάνο και την είχα πάει και χορό. Μόλις 9 μηνών περπάτησε και μίλησε και ο παιδίατρος μου έλεγε πως ήταν φαινόμενο.»


https://www.instagram.com/p/CDgFR_jpjog/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν επίσης, όπως λέει η μητέρα της ένα ζωηρό παιδί: «'Ηταν άτακτο παιδί, αλλά όχι δύσκολο. Πηδούσε συνέχεια, χόρευε, δεν καθόταν φρόνιμα. Αλλά ήταν ψυχούλα και αυτοσχεδίαζε συνέχεια», λέει η Κατερίνα Χρονοπούλου στη μια και μοναδική της εμφάνιση στην τηλεόραση.


https://www.instagram.com/p/CRqVN-AJG3_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

'Ενας άντρας στο πλευρό τους

Εκείνη την εποχή η 'Αννα Βίσση ήταν ήδη παντρεμένη με τον Νίκο Καρβέλα, η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε χωρίσει όπως και η Μαίρη Χρονοπούλου, για αυτό και η Σεμίνα Διγενή ρωτά τις άλλες δύο μαμάδες για το αν θέλουν να δούν αποκατεστημένα τα κορίτσια τους. Και η απάντησή τους, καταρχάς της κυρίας Χρονοπούλου, είναι αφοπλιστική: «Αυτό είναι φυσιολογικό για κάθε μητέρα. Αλλά έχει καλούς και πιστούς φίλους και όταν κλείσω τα μάτια μου θα έχει κάποιο χέρι να ακουμπήσει.» Με την 'Εμυ Βουγιουκλάκη να συμπληρώνει: «Η επιθυμία μου και η χαρά μου είναι να παντρευτεί η Αλίκη. Να πάρει έναν άνθρωπο που της αξίζει να νιώσει στοργή και αγάπη και να της συμπαρασταθεί στα προβλήματά της.»

vissi mama

«Έχω αγωνία να είναι η κόρη μου στην κορυφή»

Η Σεμίνα Διγενή τις ρώτησε βέβαια πως αντιμετωπίζουν την επιτυχία που έχουν οι κόρες τους και αν νιώθουν και εκείνες μια κρυφή αγωνία για να παραμείνουν στην κορυφή. Με την κυρία Σοφία Βίσση να απαντά: «Οπωσδήποτε την έχω την αγωνία. Θέλω να είναι στην κορυφή. Από την άλλη όμως δεν θέλω να καβαλήσει το καλάμι. Η 'Αννα όμως είναι όπως ξεκίνησε. Θέλω να είναι και πετυχημένη σύζυγος και μητέρα και πετυχημένη στη δουλειά της. Δεν θέλω να αφήσει το ένα για το άλλο.» Με την κυρία Κατερίνα Χρονοπούλου να συμπληρώνει: «Δεν είχα ποτέ την έπαρση να πω «αυτή είναι η κόρη μου.» 'Οπως τόσα άλλα κορίτσια είναι προικισμένα, έτσι είναι και το δικό μου το παιδί.»


https://www.instagram.com/p/CMMwgUxpZQZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η δημοσιογράφος ωστόσο την ρωτά αν η ηθοποιός της έχει ζητήσει τη γνώμη της για όσα έχει κάνει και αν της φάνηκε περίεργο όταν είδε τη γυμνή της φωτογράφηση για το περιοδικό Playboy: «Δεν το συζητήσαμε. Δεν με ρώτησε, αλλά ούτε και εγώ της είπα κάτι. Αλλά ήταν στα πλαίσια της καλλιτεχνίας της η φωτογράφηση.» Και οι τρείς μαμάδες πάντως συμφώνησαν πως πολλές φορές βρίσκονταν...προ τετελεσμένου γεγονότος, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι κόρες τους δεν τις συμβουλευόνταν, ενώ πάντα έτρεχαν στην αγκαλιά τους στην όποια δυσκολία τους. Η εκπομπή πάντως έκλεισε μουσικά με την 'Εμυ Βουγιουκλάκη να αποδεικνύεται μεγάλο ταλέντο!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αλίκη Βουγιουκλάκη: 10 φορές που άλλαξε το στυλ της Ελληνίδας για πάντα

Άννα Βίσση: Η αποκάλυψη για το τι συνέβη πριν τη γέννηση της κόρης της Σοφίας Καρβέλα

Στο νοσοκομείο η Μαίρη Χρονοπούλου! Η εσπευσμένη εισαγωγή στο Σωτηρία και το αισιόδοξο μήνυμα!