Γενέθλια για τη Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το σχόλιο του Πολυχρονίδη στο πρώην κορίτσι του Τροχού

Γενέθλια για τη Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το σχόλιο του Πολυχρονίδη στο πρώην κορίτσι του Τροχού

Τα 29α γενέθλια με φίλους και αγαπημένα της πρόσωπα γιόρτασε η Βάλια που φέτος παρουσιάζει το backstage του Voice.

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Βάλια Χατζηθεοδώρου, το κορίτσι που γνωρίσαμε πριν δύο χρόνο στον Τροχό της Τύχης στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη και που φέτος βλέπουμε στο backstage του Voice.

Η Βάλια έσβησε 29 κεράκια και είχε στο πλευρό της όλους τους αγαπημένους της ανθρώπους, ανάμεσά τους και ο Πέτρος Πυλαρινός, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Alcatrash με τον οποίο η παρουσιάστρια είναι ζευγάρι τον τελευταίο χρόνο.

Το πάρτι - έκπληξη για τη Βάλια


https://www.instagram.com/p/CXEUQ0oAaRI

Εκεί και η καλή φίλη της Βάλιας Κατρίνα Τσάνταλη η οποία τα τελευταία χρόνια είναι σε σχέση με το έτερο μέλος των Alcatrash, τον Ανδρεά Βούλγαρη.

«Μέσα στον χαμό, προλάβαμε να γιορτάσουμε τη Βάλια μας», έγραψε η Κατρίνα ενώ ο Πέτρος Πυλαρινός μοιράστηκε μια φωτογραφία αγκαλιά με τη Βάλια και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Χρόνια Πολλά Βαλινάκο».

Η Βάλια πόζαρε αγκαλιά με τις δύο τούρτες που είχε στο πάρτι- έκπληξη που της έκαναν οι φίλοι της και έγραψε:

«»Ευχαριστώωωωωω ρε παιδιά! #birthdaygirl #hello29».

Όπως ήταν φυσικό, ευχές έστειλαν στο Instagram και πολλοί φίλοι της Βάλιας ανάμεσά τους και ο Πέτρος Πολυχρονίδης ο οποίος έγραψε όλο χιούμορ:

263146899 612462876872395 8096368842557336877 n
263146899 612462876872395 8096368842557336877 n

«Πότε ήσουν 19 πότε έφτασες 24! Πολύχρωμη»



Το δεύτερο πάρτι στην Αυτοκίνηση:

Η εορτάζουσα Βάλια συνέχισε το πάρτι γενεθλίων στο νυχτερινό κέντρο όπου και εμφανίζεται ο αγαπημένος της στο πλευρό της Καίτης Γαρμπή. Με χορό και τραγούδι, η Χατζηθεοδώρου έκανε ποδαρικό στα 29!

Από τον Τροχό στο Voice:

Μετά από δύο σεζόν στον Τροχό της Τύχης, η Βάλια αποφάσισε να αφήσει το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι και λίγους μήνες αργότερα είπε το ναι στο backstage του Voice of Greece.

Στην πρόσφατη συνέντευξή της στο Love It και την Ιωάννα Μαλέσκου, η Βάλια δεν έκρυψε και τη στεναχώρια για όσα ακούστηκαν για την αντικατάσταση της Λάουρας Νάργες από την ίδια τονίζοντας:

«Στην αρχή λίγο με στεναχώρησε γιατί ίσως δεν είχε γίνει πολύ ξεκάθαρο ότι εγώ δεν πήρα τη θέση από κανέναν άνθρωπο. Ήταν μια κενή θέση και εμένα μου ζήτησαν να καλύψω το backstage», εξήγησε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Τhe Voice: Η αντικατάσταση της Λάουρα Νάργες από το backstage και το παρελθόν με τις κόντρες

H παρουσιάστρια έκανε το πρώτο κοινό ποστ με τον αγαπημένο της στο Instagram

Το πιο όμορφο νέο ζευγάρι της σόουμπιζ έκανε και τα πρώτα κοινά του stories στο Instagram (video)