Spoiler Γη της ελιάς: Η εγκυμοσύνη της Βασιλικής αποκαλύπτεται - Νέα είσοδος στη σειρά

Κατερίνα Μπούσιου
Spoiler Γη της ελιάς: Η εγκυμοσύνη της Βασιλικής αποκαλύπτεται - Νέα είσοδος στη σειρά

Ιουλία και Γιώργης ζουν τον έρωτά τους με το Στάθη να φτάνει στα όρια του και η Βασιλική αναγκάζεται να μοιραστεί το μυστικό της εγκυμοσύνης της πριν τον ανακαλύψουν οι γονείς της. 

'Ερχονται νέες ανατροπές και δυνατές εξελίξεις στην αγαπημένη μας σειρά. Ξεκινάμε από τα δύσκολα. «Φουσκώνει» η Βασιλική και όπως είναι φυσικό δεν θα μπορεί για πολύ να κρύψει την εγκυμοσύνη της. Το πρώτο όμως πρόσωπο που θα το μάθει στη Γη της ελιάς στο Mega, θα είναι Μυρτάλη. Τα...σπάει όλα ο Στάθης όταν βλέπει Ιουλία και Γιώργη μαζί και η αποκάλυψη της ταυτότητας της Αντιγόνης φτάνει στα όρια του τον Μάνο. Γενικώς δεν είναι μέρες ηρεμίας για τη Μάνη. Ακριβώς το αντίθετο. Από την άλλη πλευρά η Χάιδω επιθυμεί την σιάξη με τους Καπερνάρους για να λήξει η βεντέτα. Αυτό και μόνο προκαλεί ακόμη και τα γέλια σε όλους τους υπόλοιπους που φυσικά δεν την πιστεύουν. Και μέσα σε όλα θα έχουμε νέα είσοδο στη σειρά και μάλιστα από το εξωτερικό. Ο ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης που υποδύεται τον Κωνσταντίνο, αποκάλυψε πως δεν είναι εκείνος ο ιθύνων νούς όλων των παρανομιών, αλλά υπάρχει κάποιος που του δίνει εντολές και σύντομα θα κάνει δυναμική εμφάνιση.



Ιουλία η...παγοκολώνα

Ο Γιώργης πετά στα σύννεφα μετά την ερωτική βραδιά με την Ιουλία, αλλά εκείνη είναι ακόμη ψυχρή απέναντί του, δηλαδή με λίγα λόγια καμία σχέση με μια γυναίκα που ξεκινά κάτι νέο στη ζωή της και που τέλος πάντων έχει απέναντί της έναν άντρα που της δηλώνει ευθέως πως είναι ερωτευμένος μαζί της. Τα χειρότερα θα έρθουν όταν επιστρέψουν στη Μάνη και μάθουν όλοι ότι είναι ζευγάρι. 'Εξαλλος από ζήλια ο Στάθης θα πάθει μεγάλο σόκ όταν τους δεί μαζί και τα νεύρα θα φτάσουν στο...ταβάνι.


https://www.instagram.com/tv/CXGsXqSDdFQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αποκάλυψη τώρα

Ο Φίλιππος επισκέπτεται στο σημερινό επεισόδιο τη Βασιλική στο μαγαζί της μητέρας της γιατί θέλει να τη δεί, αλλά εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Στέφανος με τη Μυρτάλη. 'Εξαλλος και εκείνος (πολλά νεύρα είπαμε έχουν στη Μάνη) θα τον διώξει από το μαγαζί και θα απαιτήσει από την αδελφή του να ξεκόψει κάθε επαφή. Εκείνη βέβαια λίγες μέρες μετά αναγκάζεται να ανοίξει την καρδιά της στη Μυρτάλη και να της αποκαλύψει το δεσμό και την εγκυμοσύνη της και ευτυχώς εκείνη συμπαραστέκεται. Δεν αργεί η στιγμή που θα το μάθουν και οι γονείς της. Ο Στάθης ήδη έχει αρχίσει να το υποψιάζεται.


https://www.instagram.com/p/CW0zkmEoRX2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο εγκέφαλος της σπείρας εμφανίζεται

Καλεσμένος της εκπομπής «Τι λές τώρα;» στο Mega, ο ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης ο οποίος υποδύεται τον Κωνσταντίνο, τόνισε αρχικά πως ο έρωτάς του για την Ισμήνη είναι αληθινός και όντως θέλει να την παντρευτεί, αλλά δεν είναι τελικά ο μόνος δολοπλόκος στη Μάνη και σίγουρα δεν ευθύνεται εκείνος για όλα τα δεινά. Από κάπου παίρνει εντολές όπως τόνισε και όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, αυτό το πρόσωπο που έρχεται από το εξωτερικό, θα εμφανιστεί σύντομα στη σειρά. Κανείς βέβαια δεν θα γνωρίζει τις αληθινές του προθέσεις, πλην του Κωνσταντίνου.



Ο Μάνος τα βάζει με την Αντιγόνη

Το τέστ DNA δείχνει και επίσημα πως η Αντιγόνη είναι η κόρη του Ισίδωρου και στη συνέχεια μαθαίνει και ο Μάνος τα ευχάριστα. Το λέμε ειρωνικά βέβαια γιατί εκείνος θα θυμώσει πάρα πολύ, γιατί ξαφνικά φοβάται πως θα χάσει τα κεκτημένα του. Μάλιστα φτάνει στο σημείο να την επισκεφτεί στο ιατρείο της και να σκίσει μπροστά της το χαρτί της εξέτασης. Θυμηθείτε αυτό που σας είχαμε αποκαλύψει και πριν από λίγες ημέρες. Ο Μάνος δεν θα μείνει μόνο εκεί, αλλά θα κάνει τα πάντα για να τη βγάλει από τη μέση. Μέχρι που θα φτάσει; Μα, μέχρι και σε σχέδιο δολοφονίας της.


https://www.instagram.com/p/CXBrM_MI0hm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αλέξανδρος Μαρτίδης στο Queen.gr - Τα περίεργα μηνύματα από τις θαυμάστριες και η άγνωστη ζωή του

Γη της ελιάς: Η σχέση Ιουλίας - Γιώργου ξεκινά και το ερώτημα είναι... πόσο θα διαρκέσει!

Γη της ελιάς: Η συγγνώμη της Χάιδως στους Καπερνάρους έκανε το Twitter να ξεσπαθώσει