Γη της ελιάς: Η σχέση Ιουλίας - Γιώργου ξεκινά και το ερώτημα είναι... πόσο θα διαρκέσει!

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η σχέση Ιουλίας - Γιώργου ξεκινά και το ερώτημα είναι... πόσο θα διαρκέσει!

Η Ιουλία υποκύπτει στο φλερτ του αστυνόμου Κουράκου και αυτό δεν αρέσει καθόλου στους fan της σειράς (αν κρίνουμε από τα tweets τους)! 

Και να που τελικά ισχύει η παροιμία ότι... ο επιμένων νικά και ο αστυνόμος Κουράκος το αποδεικνύει περίτρανα στη Γη της ελιάς. Στο αποψινό επεισόδιο (1/12/21), ο Γιώργης αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα και κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ιουλία. Και εκεί που το κοινό περίμενε - ή τουλάχιστον ήλπιζε - να του πει ότι η καρδιά της ανήκει στον Στάθη, συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο!

Όπως καταλαβαίνεις, το Twitter έχει γίνει... έξαλλο με την Ιουλία, που μπόρεσε τόσο εύκολα και γρήγορα να προχωρήσει τη ζωή της. Οι fans της σχέσης Στάθη-Ιουλίας τους θέλουν μαζί και υποστηρίζουν ότι ο αστυνόμος δεν έχει καμία θέση στη ζωή της, τέλος!

gi tis elias 145

Γη της ελιάς: Η συγγνώμη της Χάιδως στους Καπερνάρους έκανε το Twitter να ξεσπαθώσει


https://www.instagram.com/p/CW5oZU5AsFy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ιουλία και Κουράκος πιο κοντά από ποτέ

Το... σχέδιο που κατάστρωσε ο Ιάκωβος για να φέρει την Ιουλία και τον Στάθη πιο κοντά, στέφθηκε με επιτυχία. Η Ιουλία λέει στον Γιώργη ότι τα «αισθήματα είναι αμοιβαία», και μια νέα σχέση βρίσκεται στα σκαριά, που όμως θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στον Στάθη, αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό.

Οι δυο τους δείχνουν να περνούν πολύ καλά μαζί και η Ιουλία φαίνεται πως ξεπερνά σιγά-σιγά τον Στάθη. Για πόσο, όμως; Αφού όλοι ξέρουμε - κι εκείνη κατά βάθος - ότι η καρδιά της ανήκει και θα ανήκει για πάντα στον μεγάλο έρωτα της ζωής της, τον Στάθη.

Η Αρετή είναι αποφασισμένη να σώσει τον γάμο της

Η Αρετή είναι ανακουφισμένη από το άγχος της επέμβασης και αποφασίζει να αλλάξει ζωή. Είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον Στάθη από την αρχή και ζητά από τη Μυρτάλη να τη βοηθήσει να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της. Απ' ότι φαίνεται, η Αρετή έχει αλλάξει για τα καλά στάση ζωής μετά το ατύχημα, και αυτό αποδεικνύεται κυρίως από το γεγονός ότι έρχεται όλο και πιο κοντά με τη... μέλλουσα νύφη της.



Όση προσπάθεια κι αν καταβάλει η Αρετή, ο Στάθης «έχει πετάξει» και ειδικά τώρα που θα τον ταρακουνήσει η νέα σχέση της Ιουλίας με τον Γιώργη, πού μυαλό για τη γυναίκα του...

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για τη νέα σχέση Ιουλίας-Κουράκου που έρχεται στο προσκήνιο.

Cover photo: @make_it_productions

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Το κοινό στο Twitter λάτρεψε τον Ιάκωβο που τα έβαλε με τον Ισίδωρο

Γη της ελιάς: Ο Φίλιππος με τη Βασιλική οργανώνουν σχέδιο για να το σκάσουν

Γη της ελιάς: Το σχέδιο δολοφονίας της Αντιγόνης από το Μάνο - Ο Στάθης έξαλλος με την Ιουλία