΄Αγριες Μέλισσες: Δρόσω και Κωνσταντής συγκατοικούν - Ο Λευτέρης καταφεύγει στο σπίτι της Ελένης

Κατερίνα Μπούσιου
΄Αγριες Μέλισσες: Δρόσω και Κωνσταντής συγκατοικούν - Ο Λευτέρης καταφεύγει στο σπίτι της Ελένης

Με ένα «Σκάσε Μυρσίνη» γίνεται η αρχή του τέλους στη σχέση Δούκα και Μυρσίνης. Οι σχέσεις όλων των ζευγαριών βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού, όπως και η ζωή του Λάμπρου. 

Επιτέλους και κάτι ευχάριστο στις 'Αγριες Μέλισσες του ANT1. Το ρομαντικό δείπνο Δρόσως - Κωνσταντή είναι η αρχή για να μετακομίσουν στο ίδιο σπίτι και μάλιστα στο Διαφάνι. Το οποίο ήδη μυρίζει....μπαρούτι. Εκτός από την κόντρα Δούκα και Μυρσίνης, Ακύλα και Ζωής, αλλά και το κρυφό ειδύλλιο Κορίνας και Μπάμπη, θα έχουμε και την οριστική ρήξη στις σχέσεις του Λευτέρη Μεγαρίτη με τον πατέρα του. 'Ολα αυτά ενώ ο Λάμπρος δίνει μάχη στο δικαστήριο για την αθωότητά του.



«Σκάσε Μυρσίνη»

Πράματα και θαύματα θα γίνουν ξεκινώντας από απόψε. Μια τυχαία συνάντηση Ελένης με Δούκα και Μυρσίνη, ξυπνά το μίσος του παρελθόντος, με αφορμή τα όσα περνά ο Λάμπρος. Ο Δούκας προς έκπληξη της Ελένης θα μιλήσει με τα καλύτερα για τον δάσκαλο και εκεί που πάει να ορμήξει η Μυρσίνη ακούει (και δεν πιστεύει στα αυτιά της) ένα μεγαλόπρεπο «Σκάσε Μυρσίνη» και την παίρνει να φύγουν άρον άρον. Αυτό ήταν μόνο η αρχή. Το διαζύγιο είναι πια μονόδρομος για εκείνους και δεν φταίει μόνο η δική του απιστία φυσικά.



Πυροτεχνήματα για τον έρωτα της σειράς

Απόψε θα έρθει η δικαίωση για τους θαυμαστές της Δρόσως και του Κωνσταντή, τους οποίους θα δούν σε ένα ρομαντικό δείπνο, να θυμούνται τα παλιά. Στα επόμενα επεισόδια, το ζευγάρι κάνει το μεγάλο βήμα και συγκατοικεί στο ίδιο σπίτι, με τον Κωνσταντή να επιστρέφει μετά από καιρό στο Διαφάνι. Αυτό βέβαια δεν ξέρουμε πόσο για καλό θα του βγεί στην συνέχεια. Γιατί θα έχει να αντιμετωπίσει τον Ακύλα και τον Μελέτη μαζί. Κακός συνδυασμός. Ειδικά μόλις ο Ακύλας μάθει πως αυτός ήταν ο εραστής της γυναίκας του. Μέχρι και σήμερα υποψιάζεται τον Δούκα και ανοίγει για αυτό την καρδιά του στην Αιμιλία η οποία δείχνει ένα πολύ τρυφερό ενδιαφέρον για τον άντρα της αδελφής της. Αργότερα εκείνος θα μάθει πως ήταν τελικά ο Κωνσταντής. Ο οποίος και θα κινδυνέψει. Άραγε θα τον σώσει ο Μελέτης;


https://www.instagram.com/p/CXIsC7zg2ds/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάντως τον υιό Μεγαρίτη, τον Λευτέρη, θα τον σώσει στα επόμενα επεισόδια η Ελένη. Και όμως. Μετά την οριστική ρήξη με τον πατέρα του Ακύλα θα κάνει όπως σας έχουμε αποκαλύψει απόπειρα αυτοκτονίας και όταν με το καλό συνέλθει, με την βοήθεια της μητέρας του θα το σκάσει από το σπίτι και θα βρεί παρηγοριά στο σπίτι των Σταμίρηδων. Απίστευτο;

Η αδελφή του από την άλλη, η Κορίνα, αν και φρεσκοπαντρεμένη, κάνει ξανά τα γλυκά μάτια στον Μπάμπη. Και αυτό δεν θα του βγεί επίσης σε καλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη ανοίγει την υπόθεση του Αλέξη - Τρελός χορός Ακύλα με... 'Ελλη Κοκκίνου

'Αγριες Μέλισσες: Ο γάμος του Κωνσταντή το διαζύγιο του Δούκα και η αυτοκτονία του Λευτέρη

Οι γκάφες του Αιμίλιου Χειλάκη στα γυρίσματα των 'Αγριων Μελισσών και το spoiler για τη συνέχεια