Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη ανοίγει την υπόθεση του Αλέξη - Τρελός χορός Ακύλα με... 'Ελλη Κοκκίνου

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη ανοίγει την υπόθεση του Αλέξη - Τρελός χορός Ακύλα με... 'Ελλη Κοκκίνου

Ακύλας και Ζωή σε τρελό χορό στα γυρίσματα. Νύφη - πορτατίφ εμφανίζεται σήμερα η Κορίνα, αλλά την στήνει ο γαμπρός Μελέτης, ο οποίος τρέχει στο νεκροταφείο για άφεση αμαρτιών. Το ίδιο και ο Δούκας. 

«Τι έγινε ρε παιδιά;» Αυτή η αγαπημένη φράση του Σπύρου Παπαδόπουλου από τους «Απαράδεκτους» ταιριάζει απόλυτα σε όσα θα συμβούν στο Διαφάνι στις 'Αγριες Μέλισσες. Καταρχάς στο γάμο του Μελέτη αναζητούν για ώρα τον γαμπρό. Ο οποίος δεν φτάνει που λέει στην Πηνελόπη πως αν και εκείνη ήθελε θα ματαίωνε αυτό το γάμο, αλλά πηγαίνει στο νεκροταφείο για να «μιλήσει» με την Ανέτ. Λίγο πιο πριν έχει εμφανιστεί ο Δούκας, αλλά στον τάφο του Μιλτιάδη. Την ίδια στιγμή ετοιμάζεται συνωστισμός στα δικαστήρια. Η Πηνελόπη όχι μόνο δεν έχει ξεχάσει την υπόθεση του Αλέξη, αλλά είναι πρόθυμη να την ανοίξει ξανά. Αυτό θα γίνει εντός λίγων εβδομάδων, ωστόσο. Προς το παρόν, σήμερα γάμος γίνεται και ο Αιμίλιος Χειλάκης με την Μαρκέλα Γιαννάτου το γλεντάνε...προκαταβολικώς.



Ο τρελός χορός Ακύλα και Ζωής

Στη σειρά ο Ακύλας και η Ζωή θα έρθουν πολύ σύντομα σε κόντρα, αφού εκείνος ψάχνει εναγωνίως τον εραστή της. Ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Μαρκέλα Γιαννάτου είναι όμως εδώ και πολλά χρόνια φίλοι και στα παρασκήνια των γυρισμάτων το γλεντάνε λίγο παραπάνω. 'Αλλωστε και στην πρόσφατη κοινή συνέντευξη που έδωσαν μέσω podcast στον σκηνοθέτη τους Λευτέρη Χαρίτο, είχαν πεί πως κάνουν τέτοιου είδους...ανοησίες για να εκτονώνται. Και βάζουν ως μουσική υπόκρουση το «Μωρό μου sorry» από την 'Ελλη Κοκκίνου!



Είναι αργά για δάκρυα Μελέτη

Μέχρι να τσουγκρίσουν τα ποτήρια και να ευχηθούν στους νεόνυμφους το «να ζήσετε», έχουμε άλλους είδους τσουγκρίσματα μεταξύ Νικηφόρου και Ασημίνας. Η Κορίνα περιμένει στην εκκλησία το γαμπρό, αλλά ο Μελέτης είναι άφαντος. Κλαίει πάνω από το μνήμα της μητέρας του Ανέτ, ζητώντας την ευχή της και μια συγχώρεση. Συγχώρεση έχει ζητήσει πρωτύτερα και ο Δούκας από τον αδελφό του Μιλτιάδη από τον οποίο έχει παράπονο που δεν τον είχε προειδοποιήσει νωρίτερα «'Επρεπε να μου το πείς για να την είχα διώξει με τις κλωτσιές», όπως του λέει, εννοώντας τη Μυρσίνη. Ναι, ζήτα και τα ρέστα τώρα Δούκα μου από το Μιλτιάδη που ποτέ δεν τον πιστέψατε. Και για τον θάνατό του, αναρωτιόμαστε, η Μυρσίνη δεν ευθύνεται;


https://www.instagram.com/p/CWtjQkUMoML/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Ζάχος αλλάζει μυαλά

Τώρα που έχει μάθει την αλήθεια για όσα έγιναν στο βουνό, ο Ζάχος ορκίζεται στην Ελένη πως θα τη βοηθήσει και οι υπεύθυνοι θα το πληρώσουν. Εκτός όμως από τον Ακύλα, ο Ζάχος θα έχει να αντιμετωπίσει και τον Μελέτη που γίνεται δια μέσω του πεθερού του, ο νέος αρχηγός των Αβάντων. Κάτι που θα κάνει την Πηνελόπη να θυμώσει για μια ακόμη φορά 'Ενα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή της, όταν εμφανιστεί ένας δικηγόρος, παλαιός φίλος του Αλέξη και θα την πιέσει με τον τρόπο του να διεκδικήσει να μάθει την αλήθεια και να φτάσει την υπόθεση ως την τιμωρία των ενόχων για τη δολοφονία του. Η Πηνελόπη τους επόμενους μήνες θα στραφεί κατά του πατέρα της, της μητέρας της και σαφέστατα κατά του Μελέτη που είναι και ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας. Θα πληρώσουν ή θα γλιτώσουν; Μια και είμαστε όμως στην τρίτη σεζόν της σειράς, μάλλον θα πληρώσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

'Αγριες Μέλισσες: Ο γάμος του Κωνσταντή το διαζύγιο του Δούκα και η αυτοκτονία του Λευτέρη

Οι γκάφες του Αιμίλιου Χειλάκη στα γυρίσματα των 'Αγριων Μελισσών και το spoiler για τη συνέχεια

Άγριες Μέλισσες: Οριστική ρήξη για Ασημίνα και Νικηφόρο - Κορίνα και Λευτέρης καταστρέφουν τον Ακύλα