Οι γκάφες του Αιμίλιου Χειλάκη στα γυρίσματα των 'Αγριων Μελισσών και το spoiler για τη συνέχεια

Κατερίνα Μπούσιου
Οι γκάφες του Αιμίλιου Χειλάκη στα γυρίσματα των 'Αγριων Μελισσών και το spoiler για τη συνέχεια

Η συνέντευξη του σκηνοθέτη των 'Αγριων Μελισσών Λευτέρη Χαρίτου με τη σύντροφο της ζωής του Μαρκέλλα Γιαννάτου που υποδύεται τη Ζωή Μεγαρίτη και τον εδώ και πολλά χρόνια φίλο του Αιμίλιο Χειλάκη που υποδύεται φέτος τον Ακύλα. 

Ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Μαρκέλα Γιαννάτου έκαναν τις αποκαλύψεις για τους ρόλους τους και τη μεταξύ τους σχέση, σε ένα ακόμη podcast του σκηνοθέτη των 'Αγριων Μελισσών, Λευτέρη Χαρίτου, ο οποίος δήλωσε εξαρχής πως: «είναι λίγο περίεργο να μιλάω με τη σύντροφο της ζωής μου σήμερα αλλά και με τον Αιμίλιο με τον οποίο γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια». Οι δυο ηθοποιοί έκαναν πολύ πικάντικες και χιουμοριστικές αποκαλύψεις για όσα γίνονται backstage και αποκάλυψαν μια σκηνή που θα γίνει στα επόμενα επεισόδια που είναι σημαντική, δίνοντάς μας ένα μικρό spoiler για όσα επακολουθήσουν.

giannatou xaritos

«Τα τρώει και τα σπάει όλα στο σκηνικό»

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου η οποία είχε ξανασυνεργαστεί με τον Αιμίλιο Χειλάκη και πριν από αρκετά χρόνια στη σειρά «Κλεμμένη ζωή» διηγήθηκε με πολύ χιούμορ τι αλλόκοτο συμβαίνει με τον ηθοποιό ενώ γυρνούν τις κοινές σκηνές τους, ή τις στιγμές με όλη την οικογένεια Μεγαρίτη στο παλιό σπίτι των Σεβαστών. «Ο Αιμίλιος ενώ είναι πολύς γλυκός και ευγενικός άνθρωπος έχει ένα τεράστιο πρόβλημα…όταν έχουμε κάτι που τρώγεται στο σκηνικό θεωρεί πως θα πρέπει να το φάει. Όταν πήραμε την οδηγία από το Λευτέρη «παιδιά μη τρώτε» ήταν σα να πόνεσε η ψυχή του» με τον ίδιο να συμπληρώνει: «Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι παραπάνω από το βάρος του. Σε μια σκηνή τρώω πολύ βουλιμικά ως Ακύλας και το χάρηκα πάρα πολύ!». Ο Αιμίλιος όμως είναι και λίγο ασύμφορος οικονομικά για την παραγωγή όπως αποκάλυψε η Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Σε αυτές τις βίαιες σκηνές που κάνει ως Ακύλας ο Αιμίλιος, έχει καταστρέψει το μισό σκηνικό. Έχει σπάσει τραπέζια, καρέκλες. Τις προάλλες έφυγε ένα ολόκληρο κομμάτι από μια πολυθρόνα και το καλύψαμε για να μη το δεί η παραγωγή. Υπάρχουν πολλά πράγματα που έχει σπάσει και εσείς δεν τα ξέρετε ακόμη»

akilas xeilakis

Οι ηθοποιοί αποκάλυψαν στη συνέχεια, πως λόγω της γνωριμίας τους και της επαγγελματικής εμπιστοσύνης που έχει ο ένας προς τον άλλον, έχουν καταφέρει να χειρίζονται πολύ καλά τις δύσκολες ερωτικές σκηνές «’Εχουμε ένα καλό. Δεν κάνουμε ότι κοιταζόμαστε στα μάτια αλλά κοιταζόμαστε κανονικά στα μάτια και αυτό είναι πολύ σημαντικό σε μια σκηνή μεταξύ δύο ηθοποιών. Σε διάφορες δύσκολες σκηνές έχουμε πεθάνει στο γέλιο. Λέμε πριν ένα σωρό ανοησίες για να διασώσουμε τον εγκέφαλό μας» όπως δήλωσε ο Αιμίλιος Χειλάκης.



Η επανάσταση της Ζωής

Πάντως και οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για μια σκηνή που έχουν γυρίσει από τα προσεχή επεισόδια, που ακόμη και ο ίδιος ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος δεν είχε προλάβει να την μοντάρει και όπως περιέγραψαν θα έχουμε μια έκρηξη της Ζωής Μεγαρίτη κατά του Ακύλα. Θα φτάσει λοιπόν να τον χαστουκίσει για τον τρόπο που συμπεριφέρεται στο γιό τους Λευτέρη και μάλιστα αυτό είναι που θα ταρακουνήσει αρκετά τον Ακύλα ο οποίος θα το δεχτεί χωρίς να αντιδράσει άσχημα και θα ηρεμήσει η συμπεριφορά του απέναντι και στους δύο. Είναι η μεταστροφή του χαρακτήρα της Ζωής που θα έχουμε στη συνέχεια, η οποία θα προσπαθήσει όχι μόνο να επανασταστήσει και να διώξει τη αδελφή της Αιμιλία από το σπίτι, αλλά θα κάνει τα αδύνατα - δυνατά για να προστατέψει τον Κωνσταντή αλλά και την Ελένη.



* Στο σημερινό πάντως επεισόδιο όλα επικεντρώνονται στην ανακάλυψη του τάφου στο βουνό από την Ελένη Σταμίρη και τον Πέτρο,την ανακάλυψη του Δούκα για το παρελθόν της Μυρσίνης και τη σταθερότητα που θα έχουμε στη σχέση της Δρόσως με τον Κωνσταντή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγριες Μέλισσες: Οριστική ρήξη για Ασημίνα και Νικηφόρο - Κορίνα και Λευτέρης καταστρέφουν τον Ακύλα

'Aγριες Μέλισσες: Ξανά μαζί Κωνσταντής και Δρόσω - Η ζήλια της Ζωής και η οργή της για τον Ακύλα

'Aγριες Μέλισσες: Από την ελιά στα χαλιά - Η Μυρσίνη αποθεώθηκε στο Twitter λίγο πριν...χωρίσει