Chris Noth: Ο Mr Big πήρε θέση στην κόντρα ανάμεσα στη Sarah Jessica Parker και την Kim Cattrall

Πατούλια Κατερίνα
Chris Noth: Ο Mr Big πήρε θέση στην κόντρα ανάμεσα στη Sarah Jessica Parker και την Kim Cattrall

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Mr Big του Sex And the City και πήρε θέση στη διαμάχη ανάμεσα σε Cattrall και Parker.

Σε δύο ημέρες έρχεται το Just Like That, η συνέχεια του θρυλικού πια Sex and the City.

Κι ενώ έχουμε ήδη απολαύσει το τρέιλερ και ξέρουμε πως θα δούμε και πάλι αγαπημένους μαζί τον Mr Big και την Carrie Bradshaw, ο ηθοποιός Chris Noth, ο τηλεοπτικός και κινηματογραφικός Big μίλησε για την μεγάλη κόντρα της Sarah Jessica Parker με την Kim Cattrall.

Πήρε θέση ο Chris Noth:



Σε συνέντευξή του στην Guardian, ο 67χρονος ηθοποιός ρωτήθηκε για το γιατί η 65χρονη Cattrall δεν πήρε μέρος στο Just Like That, κι εκείνος πήρε θέση και διάλεξε στρατόπεδο:

«Πρέπει να σας πω πως δεν έχω καμία ιδέα για το τι σκέφτεται και για τη συναισθήματά της. Ξέρω ότι είμαι κοντά με την Sarah Jessica και οι περιγραφές της Cattrall δεν πλησιάζουν καν με όσα έχουν συμβεί.

chrisnothofficial 5

And Just Like That: Το trailer έλυσε το μυστήριο για τη σχέση του Mr Big και την Carrie

Συμπαθούσα την Kim και την θεωρούσα απίθανη στο show και κάποιοι άνθρωποι προχωρούν για τους δικούς τους λόγους. Δεν ξέρω ποιοι είναι οι δικοί της. Εύχομαι όλο αυτό το πράγμα να μην είχε συμβεί γιατί είναι λυπηρό και άβολο».

Ο Noth συνέχισε τονίζοντας πως δεν θέλει να βλέπει κανέναν να μιλάει για την Sarah Jessica γιατί γίνεται εύκολα στόχος και αυτό είναι ενοχλητικό.

«Νιώθω πως πρέπει να είμαι προστατευτικός μαζί της και δεν ήμουν καθόλου χαρούμενος με όλο αυτό. Μόνο αυτό μπορώ να πω», τόνισε σαν γνήσιος τζέντλεμαν στη Guardian.

H Samantha δεν ήταν ποτέ κομμάτι του Just Like That:


https://www.instagram.com/p/CT8pz4Kg3MZ

Πολύ μελάνι είχε χυθεί για την απουσία της Kim Cattrall από το reboot του Sex and the City. Ο δημιουργός της σειράς, Michael Patrick King,αποφάσισε να μιλήσει για την απουσία της Cattrall ξεκαθαρίζοντας πως η Kim και ο χαρακτήρας της Samantha Jones δεν ήταν ποτέ κομμάτι του Just Like That.

«Το Just Like That ποτέ δεν ήταν ιστορία για τέσσερις, ποτέ δεν έπεσε στο τραπέζι το θέμα της Kim Cattrall. H Kιμ δεν ήθελε να είναι μέρος της τρίτης ταινίας και γνωρίζαμε τις προθέσεις της. Ποτέ δεν της έγινε πρόταση για το Just».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

And Just Like That ονειρευόμαστε ξανά: Τrailer και ημερομηνία προβολής του Sex and The City reboot!

And Just Like That…. H Carrie Bradshaw και τα σύνολά της μας έφτιαξαν τη χρονιά

And Just Like That: Το trailer έλυσε το μυστήριο για τη σχέση του Mr Big και την Carrie