And Just Like That: Το trailer έλυσε το μυστήριο για τη σχέση του Mr Big και την Carrie

Πατούλια Κατερίνα
And Just Like That: Το trailer έλυσε το μυστήριο για τη σχέση του Mr Big και την Carrie

Ήρθε το νέο πλήρες τρέιλερ του «and Just Like That», του διαδόχου του Sex and the City και επιτέλους λύθηκαν μερικές απορίες. 

Επιτέλους, είναι εδώ! Το πλήρες τρέιλερ του Just Like That, από το HBO MAX δημοσιεύτηκε και οι αλλαγές που έρχονται είναι μεγάλες και πολλές, ειδικά για τη Sarah Jessica Parker, την τηλεοπτική Carrie Bradshaw.

Ο Mr Big είναι εδώ

Το Just Like That, η συνέχεια του θρυλικού Sex and the City, που θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Δεκεμβρίου 2021, θα μας μεταφέρει στη ζωή της Carrie (Sarah Jessica Parker), της Miranda (Cynthia Nixon) και της Charlotte (Kristin Davis) στη Νέα Υόρκη σήμερα.

Μετά από πολλά σενάρια για τον ρόλο που θα παίξει ο Mr Big, επιτέλους τον είδαμε μαζί με την Carrie και κάπως ανακουφιστήκαμε από το γεγονός πως τουλάχιστον στο τρέιλερ της νέας σειράς, είναι ζωντανός.


https://www.instagram.com/tv/CW6Z2quBi2H/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Carrie με τον Big είναι ακόμα μαζί και στο πλάνο που είδαμε στο νέο τρέιλερ η Bradshaw επιστρέφει στο διαμέρισμα που μοιράζεται με τον Big και ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί. Κάπως έτσι λύθηκε και η απορία για το αν το τηλεοπτικό ζευγάρι έχει χωρίσει όπως είχε αρχικά γραφτεί.

Οι fans της σειράς ήταν πεπεισμένοι πως ο Mr Big έχει είτε πεθάνει και θα τον βλέπουμε σε φλασμπάκ, μετά τις φωτογραφίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας με την Carrie να είναι μαζί με την πρώην σύζυγο του Big, Natasha, είτε πως το ζευγάρι έχει χωρίσει.

sarahjessicaparker 252917469 1102868477195565 4685691359684948429 n

Θάνατος στο πρώτο επεισόδιο του reboot του Sex and the City και δεν είναι η Samantha Jones

H συγκίνηση της SJP

Τα γυρίσματα του Just Like That ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2021 στη Νέα Υόρκη και ολοκληρώθηκαν στο ξεκίνημα του Νοεμβρίου.
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Sarah Jessica Parker είναι αναφέρει πως ένιωθε τεράστια συγκίνηση μετά το τέλος των γυρισμάτων:



«Αυτή είναι η τελευταία μου βόλτα, προς το παρόν, ως Carrie. Μόλις ολοκλήρωσα μια περιπέτεια και νιώθω πολύ συναισθηματική».
Αυτό που ξέρουμε με σιγουριά είναι πως η θρυλική Samantha Jones δεν επιστρέφει και η Kim Cattrall που την ενσάρκωσε δεν σκοπεύει ποτέ να επιστρέψει στον ρόλο αυτό.

Όταν ανακοινώθηκε η αναβίωση του Sex and the City, υπό τη μορφή του Just Like That τον Ιανουάριο του 2021,η SJP απάντησε σε έναν θαυμαστή που σχολίασε ότι εκείνη και η Κιμ «αντιπαθούν» η μία την άλλη:

«Όχι. Δεν την αντιπαθώ. Δεν το έχω πει ποτέ αυτό. Ποτέ δεν θα. Η Samantha δεν είναι μέρος αυτής της ιστορίας. Αλλά θα είναι πάντα κομμάτι μας. Δεν έχει σημασία πού βρισκόμαστε ή τι κάνουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

And Just Like That ονειρευόμαστε ξανά: Τrailer και ημερομηνία προβολής του Sex and The City reboot!

And Just Like That τα γυρίσματα τελείωσαν! Η SJP αποχαιρετά το σετ με το πιο συγκινητικό βίντεο

OMG! Carrie Bradshaw εσύ; And Just Like That τα είδαμε όλα.