Δύσκολες στιγμές για την Ιωάννα Παλιοσπύρου στο Παρίσι - Τι συνέβη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Δύσκολες στιγμές για την Ιωάννα Παλιοσπύρου στο Παρίσι - Τι συνέβη

Ενάμιση χρόνο μετά την επίθεση με βιτριόλι που της άλλαξε τη ζωή, η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα για αξιολόγηση των εγκαυμάτων της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα που δέχθηκε δολοφονική επίθεση με βιτριόλι την 21η Μαΐου 2020, έχει γίνει σύμβολο γενναιότητας, θάρρους και δύναμης για όλες τις γυναίκες. Ένα μήνα μετά την απόφαση του δικαστηρίου, όπου έκρινε ομόφωνα ένοχη την Έφη Καρακάτζουλα, η Ιωάννα ταξίδεψε στο Παρίσι μαζί με την Αννίτα Ναθαναήλ για να επισκεφθούν εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο Παρίσι- Οι δύσκολες στιγμές

https://www.instagram.com/p/CT2fccgoAvY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ιωάννα και η Αννίτα Ναθαναήλ έχουν αναπτύξει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας στάθηκε στο πλευρό της Ιωάννας από την πρώτη στιγμή, οργανώνοντας μια εκστρατεία αγάπης και στήριξης. Οι δυό τους είναι πλέον αχώριστες και εμφανίζονται δημόσια αρκετά συχνά.

Όπως δείχνουν μέσα από τα Instagram stories τους οι δύο γυναίκες, δε σταματούν να κάνουν βόλτες στη στολισμένη Γαλλική πρωτεύουσα. Το ταξίδι τους στο Παρίσι ωστόσο είχε έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό αφού η Ιωάννα εξετάστηκε από τους γιατρούς του Hôpital d'Instruction des Armées Bégin.

https://www.instagram.com/tv/CXJQUQqlQXj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Το ταξίδι μου είναι καθαρά συμβουλευτικό από ιατρικής άποψης. Οι ειδικοί που με παρακολουθούν θέλουν να διαπιστώσουν την πρόοδό μου. Δεν θα κάνω τώρα κάποια θεραπεία», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Μετά την επίσκεψή τους στο νοσοκομείο, η Αννίτα Ναθαναήλ δημοσίευσε το εξής μήνυμα:

«Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το βίντεο για να σας ενημερώσουμε σχετικά... Η αξιολόγηση ήταν πολύ σκληρή για την Ιωάννα και επαολούθησαν δύσκολες στιγμές για εκείνην».

ioanna parisi

Το βιτριόλι δεν σου έκαψε την ψυχή παρά μόνο το δέρμα- Το podcast της Ιωάννας Παλιοσπύρου

podcast

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκίνησε το δικό της podcast με τίτλο «Ιωάννα», με πρώτο καλεσμένο τον ψυχίατρό της -και επίκουρο καθηγητή Ψυχιατρικής- Κωνσταντίνο Κοντοάγγελο, ο οποίος μιλά δημόσια για πρώτη φορά για όλα όσα έζησαν μαζί από τη μέρα της επίθεσης που δέχθηκε η Ιωάννα με βιτριόλι.

Η Ιωάννα συνομιλεί με τον ψυχίατρό της για τις δύσκολες στιγμές που μοιράστηκαν και για το πώς επουλώνονται τα ψυχικά τραύματα. ΗΑναφέρονται επίσης σε μερικά φλέγοντα θέματα της εποχής, όπως η κατάθλιψη, η αλληλεγγύη αλλά και το μίσος στα social media. Μια συζήτηση «ανοιχτή συνεδρία», με αισιόδοξα μηνύματα για όσους αντιμετωπίζουν ψυχολογικές δυσκολίες. Αξίζει να την ακούσεις.

Πηγή κεντρικής: glomex.com

ioanna vitrioli3

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μια εβδομάδα μετά τη δίκη για το βιτριόλι στην Athens Fashion Week



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ήθελα να αισθανθώ αυτοπεποίθηση - Ιωάννα Παλιοσπύρου είσαι έμπνευση! Η κομψή εμφάνιση στην AXDW

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο Χαμογέλα Και Πάλι: Τα ρούχα από την επίθεση και η φωτογραφία χωρίς μάσκα