Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μια εβδομάδα μετά τη δίκη για το βιτριόλι στην Athens Fashion Week

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μια εβδομάδα μετά τη δίκη για το βιτριόλι στην Athens Fashion Week

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Ιωάννα σε κοινωνική εκδήλωση μετά την επίθεση κι όπως ήταν αναμενόμενο τα φλας στράφηκαν επάνω της!

Μπορεί να έχει περάσει μια εβδομάδα από την πρόσφατη απόφαση του δικαστηρίου στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι, όμως η Ιωάννα δεν το βάζει κάτω.

Νιώθει μια πρώτη δικαίωση από την απόφαση του δικαστηρίου που επέβαλε στην κατηγορούμενη ποινή κάθειρξης 15 ετών για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και έχει υποσχεθεί στον εαυτό της πως η ζωή συνεχίζεται!

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε πριν από λίγο στην Athens Fashion Week όπου διοργανώνεται αυτές τις ημέρες στο Ζάππειο Μέγαρο για να παρακολουθήσει από κοντά το show του αγαπημένου της σχεδιαστή και φίλου, Τάσου Μητρόπουλου.


https://www.instagram.com/p/CVvsWQJA7uD

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς καπέλο, με ξανθιά περούκα και μαύρο σύνολο του σχεδιαστή. Περιμένοντας να θαυμάσει την επίδειξη κάθισε στην πρώτη γραμμή δίπλα στην διοργανώτρια του θεσμού Τόνια Φουσέκη, τον σχεδιαστή Βλάση Χολέβα και την ραδιοφωνική παραγωγό Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Το «ομόφωνα» πίσω απ'τα 15 χρόνια κάθειρξης της Κακαράντζουλα απαλύνει άραγε τις πληγές της Ιωάννας;

Η Ιωάννα γεμάτη αυτοπεποίθηση δε δίστασε να φωτογραφηθεί με την αγαπημένη της φίλη Αννίτα Ναθαναήλ και την κόρη της Τερέζα Humbert στο φαντασμαγορικό fashion show του καταξιωμένου Έλληνα σχεδιαστήστην 29η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η φιλία της με την Άννιτα Ναθαναήλ ήταν αυτή που της έδωσε δύναμη και κουράγιο να παλέψει για τη ζωή της, για τη δικαίωση και για να ξαναπάρει πίσω όλα όσα τόσο καιρό έχει στερηθεί! Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μη σταθεί σε μια όμορφη στιγμή της φίλης της, καθώς η Αννίτα Ναθαναήλ ήταν η μούσα του σχεδιαστή σε αυτή την συλλογή.

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Τσακιρίδου

Φωτογραφίες: Λευτέρης Παρτσάλης