MasterChef 6: Η νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα και το αστείο σχόλιο του Κουτσόπουλου

MasterChef 6: Η νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα και το αστείο σχόλιο του Κουτσόπουλου

Τα γυρίσματα για το MasterChef 6 προχωρούν γοργά.

Στις 20 Δεκεμβρίου θα ρίξει αυλαία το GNTM 4 και θα ανοίξει πια ο δρόμος για τη φετινή πρεμιέρα του MasterChef 6 στο Star. Τα πρώτα γυρίσματα με τις auditions σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν πριν έναν μήνα και ήδη οι τρεις κριτές έχουν προχωρήσει στην επιλογή των παικτών του φετινού ριάλιτι μαγειρικής.

Η νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα

Τα γυρίσματα του MasterChef 6 συνεχίζονται πυρετωδώς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέλαβε τον ρόλο παπαράτσι, δίνοντας μας μια γεύση από το τι συμβαίνει στην κουζίνα του MasterChef στο προφίλ του στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/CXQ8I9VIt9i/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παραφράζοντας ένα ανέκδοτο, ο Κουτσόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ήταν κάποτε ένας Ιταλός ένας Ιάπωνας και ένας Νεοσμυρνιώτης...», έγραψε ο σεφ Κουτσόπουλος, ταγκάροντας όλους τους συνεργάτες του.



Η αχώριστη παρέα των κριτών:

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μίλησαν πριν μερικές ημέρες για τη χημεία μεταξύ τους και για όσα έχουμε να περιμένουμε από τον νέο κύκλο του MasterChef 6 με τον Σωτήρη Κοντιζά να τονίζει:

«Χαιρόμαστε πάντα όταν βρισκόμαστε εδώ πέρα, η αλήθεια είναι πως το περιμένουμε πώς και πώς, είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία. Έχουμε δοκιμάσει ωραία πιάτα, ο καθένας έρχεται με την ιστορία του και αυτό είναι το ωραίο. Υπάρχει η όρεξη να είναι αυτό το καλύτερο MasterChef, μας έχουν λείψει τα ταξίδια», ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης συμπλήρωσε.

«Εξαιρετικά και αυτή τη χρονιά, έχουμε ενδιαφέρουσες προσωπικότητες με νόστιμα πιάτα. Μας σταματούν και μας ρωτάνε πότε θα ξεκινήσουμε», όπως εξήγησε:

Η προσθήκη Κουτσόπουλου:

Ιωαννίδης και Κοντιζάς εκθείασαν τον συνάδελφό τους ο οποίος μπήκε στην παρέα των κριτών από το 2018 και μετά, όταν ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποφάσισε να αφήσει το ριάλιτι μαγειρικής.

«Η προσθήκη του Κουτσόπουλου ήταν ό,τι καλύτερο μας συνέβη», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς με τον σεφ Λεωνίδα να απαντά:

«Όλο αυτό είναι πολύ ωραίο αλλά και για εμάς είναι σημαντικό που έχουμε ο ένας τον άλλο», ενώ και οι τρεις κριτές ομολόγησαν πως είναι μια αχώριστη παρέα.

H πρόταση του Ατζούν:

Πέρσι, η πρόταση που είχε κάνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί στους τρεις κριτές του MasterChef για να φύγουν και να παρουσιάσουν το Top Chef ήταν το talk of the town.


https://www.instagram.com/tv/CWvcHI3IKUp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πρόταση της Acun Medya στους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο άγγιξε τα τρία εκατομμύρια ευρώ - ένα εκατομμύριο για τον καθένα ενώ το συμβόλαιό τους θα ήταν κλειστό τριετές.

Από τη μεριά του το Star, έκλεισε τη συμφωνία με τους τρεις κριτές και συνέχισαν την άψογη συνεργασία τους και έτσι βρεθήκαμε στο MasterChef 6 με την ομάδα σύσσωμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Είδαμε το Top Chef και θυμηθήκαμε τους παίκτες ριάλιτι που κάνουν… βόλτα σε όλα τα κανάλια!

Game of Chefs vs Top Chef: Γιατί δεν βλέπει κανείς τα ριάλιτι μαγειρικής πλην του MasterChef

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε κοινή έξοδο με τον αδερφό του: Η ομοιότητα που έχουν