Είδαμε το Top Chef και θυμηθήκαμε τους παίκτες ριάλιτι που κάνουν… βόλτα σε όλα τα κανάλια!

Κατερίνα Μπούσιου
Είδαμε το Top Chef και θυμηθήκαμε τους παίκτες ριάλιτι που κάνουν… βόλτα σε όλα τα κανάλια!

Ο Τζώρτζης Παπανικολάου, ο Δημήτρης Τσίγκιλης και η Μαρίνα Χρονά δεν είναι οι μόνοι παίκτες ριάλιτι που κάπου τους έχεις ξαναδεί. Πόσους μπορείς να θυμηθείς ακόμα; 

Είδες την πρεμιέρα του Top Chef και ξαφνιάστηκες που αντίκρισες παλιούς γνώριμους ανάμεσα στους παίκτες του νέου ριάλιτι μαγειρικής; Κι όμως συμβαίνει!

Ο Τζώρτζης Παπανικολάου, ο Δημήτρης Τσίγκιλης και η Μαρίνα Χρονά είχαν πράγματι ανακατέψει τις κουτάλες τους στο παρελθόν σε παρόμοιες εκπομπές, αλλά δεν είναι οι μόνοι! Τα δύο αγόρια είχαν δοκιμάσει την τύχη τους στο MasterChef και είχαν περάσει στην τελική φάση, όπως και η Μαρίνα που ήταν στο «Hell’s kitchen».

Top Chef: Πρεμιέρα για το σόου μαγειρικής αλλά το MasterChef κατάφερε να κλέψει την παράσταση

Τα τελευταία χρόνια όμως υπάρχουν αρκετοί που έχουν δοκιμάσει την τηλεοπτική τους τύχη σε διάφορες εκπομπές και ριάλιτι παραπάνω από μια φορά, επιδιώκοντας μια νέα ευκαιρία και λίγη ακόμη δόξα παραπάνω.

Φέτος για παράδειγμα είδαμε τον Παναγιώτη Πέτσα στο «Big Brother» και θυμηθήκαμε ότι είχε δοκιμάσει την τύχη του τόσο στο «X Factor» όσο και στο GNTM.



Στην ίδια περίπτωση και η Κάτια Ταραμπάνκο που από φιναλίστ στο GNTM δοκίμασε την τύχη της και στο Survivor.

Η περίπτωση της είναι κάπως ιδιαίτερη, γιατί η Κάτια είχε δοκιμάσει την τύχη της και στην υποκριτική συμμετέχοντας στη σειρά «Επιστροφή» του ΑNT1 αλλά και ως συμπαρουσιάστια στους «Θαλασσόλυκους».



Δες κι αυτό!



Ο περσινός Bachelor του Alpha Παναγιώτης Βασιλάκος είχε δοκιμάσει την τύχη του και στο Νomads στον ΑNT1 (το είχες ξεχάσει κιόλας ε;) . Για να μην πούμε για τον φετινό Bachelor, Αλέξη Παππά που από το “Just the two of us” βρέθηκε στο Survivor και φέτος στο νέο ριάλιτι του Alpha.



Αλέξης Παππάς εκεί, Αλέξης Παππάς κι εδώ...


https://www.instagram.com/tv/CTO6sJ8nehC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μην ξεχνάμε και την περσινή νικήτρια του Βig Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη που είχε δοκιμάσει την τύχη της και στο Deal.



Τώρα θα αναρωτηθείτε για ποιο λόγο οι τηλεοπτικές παραγωγές δείχνουν την προτίμησή τους σε αυτή την κατηγορία των παικτών. Η συνηθισμένη απάντηση είναι πως το κοινό έχει εξοικειωθεί με κάποιους από αυτούς, έχει ταυτιστεί με το χιούμορ ή την προσωπικότητά τους και αποτελούν μια καλή διαφήμιση του νέου τηλεοπτικού προιόντος.

Τα κριτήρια επιλογής είναι πολύ απλά όταν γίνονται οι συνεντεύξεις στους εκατοντάδες υποψηφίους που συνήθως δηλώνουν συμμετοχή.

Αν έχεις μια hot προσωπική ιστορία, αν έχεις χιούμορ ή είσαι master στην διπλωματία και την ίντριγκα και γράφεις στον φακό, αποτελείς πάντα μια ιδιανική περίπτωση παίκτη ριάλιτι ή παιχνιδιού.

Πηγή κεντρικής photo: @tzortzis_papanikolaou (Instagram)