H Elizabeth Hurley έκανε το εμβόλιο κατά του covid19 και το γιόρτασε με το μπικίνι της στην παραλία

Κατερίνα Μπούσιου
H Elizabeth Hurley έκανε το εμβόλιο κατά του covid19 και το γιόρτασε με το μπικίνι της στην παραλία

Στα 56 της βάζει...κάτω και 20άρες. Μετά από προσωπικές τραγωδίες και δυσκολίες η βρετανίδα ηθοποιός είναι ξανά χαρούμενη. 

Η Εlizabeth Hurley, αποτελεί πρότυπο ομορφιάς αλλά και απενοχοποιημένης συμπεριφοράς για εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη δήλωσή της πως: «Θα είμαι όσα κιλά θέλω και θα ποζάρω με μαγιό» δείχνοντας έτσι πως τα στερέτυπα στην μόδα και την ομορφιά δεν την απασχολούν. Το ξαναφόρεσε φυσικά το μαγιό της πριν από λίγες ώρες, αλλά αυτή τη φορά για να γιορτάσει την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του covid19 και φωτογραφήθηκε στην παραλία, με τους θαυμαστές της να την αποθεώνουν με τα σχόλιά τους.


https://www.instagram.com/p/CXUYDPGoDx_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι τραγικές απώλειες και οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή της

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πάντως πως η όλη φιλοσοφία της για τη ζωή αλλά και η συμπεριφορά της έχει αλλάξει δραστικά τα τελευταία χρόνια και η Elizabeth Hurley δείχνει τον πιο positive ευατό της. Μετά από το επεισοδιακό διαζύγιό της πριν από δέκα χρόνια με τον Ινδό δισεκατομμυριούχο Αρούν Ναγιάρ και μάλιστα με δική της υπαιτιότητα, αφού φημολογούνταν ότι τον απάτησε, αλλά και την αυτοκτονία του πρώην συζύγου της και πατέρα του γιού της Damian, Στιβ Μπινγκ πριν από δύο χρόνια, πέρασε ένα πολύ δύσκολο διάστημα. Εκεί επαναπροσδιόρισε τι είναι σημαντικό και τι όχι για εκείνη, εκτός φυσικά από το γιό της. Και τη περίοδο της πανδημίας αποφάσισε όπως λέει και η ίδια, να βάλει ένα τέρμα στην ζωή της ως celebrity: «Βρήκα το χρόνο να «ακούσω» το ένστικτό μου. Για 30 χρόνια πετούσα με ένα αεροπλάνο για δύο φορές την εβδομάδα λόγω δουλειάς. 'Εχω πάει σε τόσα πάρτι που μου φτάνουν για όλη μου τη ζωή. Προτιμώ πια να καθήσω στο σπίτι μου και να καλλιεργώ τα τριαντάφυλλά μου».


https://www.instagram.com/p/CV_OFmNF4Xo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Bέβαια η Hurley εκτός από τα τριαντάφυλλά της, έχει κάνει στροφή και προς τη μόδα, δημιουργώντας τη δική της συλλογή μαγιό και υποστηρίζει κάθε επαγγελματική προσπάθεια του πανέμορφου γιού της Damian o oποίος εδώ και λίγα χρόνια είναι μοντέλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Elizabeth Hurley είναι η έμπνευσή μας: «Θα είμαι όσα κιλά θέλω και θα ποζάρω με μαγιό»!

Η πρώτη εμφάνιση της star με τον νέο της σύντροφο που θα συζητηθεί

Gwyneth Paltrow, Olivia Palermo και Elizabeth Hurley οι πιο εντυπωσιακές παρουσίες από λαμπερό πάρτι