Η Madonna ποζάρει με δύο από τους πίνακες της Frida Kahlo που διακοσμούν την έπαυλή της!

Ιωάννα Τζανή
Η Madonna ποζάρει με δύο από τους πίνακες της Frida Kahlo που διακοσμούν την έπαυλή της!

Το τελευταίο post της Madonna στο Instagram είναι άκρως εντυπωσιακό!

Φήμες θέλουν τη Madonna να διαθέτει μια συλλογή έργων τέχνης που η αξία της υπολογίζεται περίπου στα 100 εκατομμύρια δολάρια και η αυτή τη φορά η διάσημη super star μάς έδειξε δύο πίνακες της Frida Kahlo, ποζάροντας μπροστά τους στο νέο της post στο Instagram.

Η 63χρονη βασίλισσα της pop κάθισε δίπλα σε εκείνον που απεικονίζει την αυτοπροσωπογραφία της αείμνηστης Μεξικανής ζωγράφου μαζί με το κατοικίδιό της - που δεν ήταν άλλο από μια μαϊμού-αράχνη - και δημιουργήθηκε το 1940.

madonna

Madonna: Ποζάρει γυμνή αναπαριστώντας τον θάνατο της Marilyn Monroe και ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων

Στην τελευταία της δημοσίευση, η Madonna μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες της με τους followers της, μεταξύ των οποίων και εκείνη που κοιτάζεται στον καθρέφτη που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το έργο τέχνης της Frida.



Το εντυπωσιακό post που συγκέντρωσε χιλιάδες likes και comments

Η Madonna δημοσίευσε, επίσης, μία φωτογραφία όπου φαίνεται ο πίνακας The Wounded Deer που ζωγράφισε η Frida Kahlo το 1946.

Στην ανάρτηση της, η super star παρουσίασε επίσης το αντίγραφό της από το ποιητικό βιβλίο Devotions του 2017, το οποίο έγραψε η αείμνηστη βραβευμένη με Πούλιτζερ ποιήτρια Mary Oliver.

Η 63χρονη έγραψε στη λεζάντα του post: «Στη δική μου μικρή γωνιά, στη δική μου μικρή καρέκλα, μπορώ να γίνω ό,τι θέλω να είμαι».


https://www.instagram.com/p/CXZcTqphRy7

Η Madonna διαθέτει συνολικά πέντε έργα τέχνης της Frida Kahlo και το 2014 αρνήθηκε να δανείσει τον πίνακα My Birth του 1932 της Frida που απεικονίζει την αποβολή της στο Ινστιτούτο Τεχνών του Ντιτρόιτ, ενώ το 2005 τον είχε δανείσει στην Tate Gallery στο Λονδίνο .

Πέρα από τους εντυπωσιακούς πίνακες, την παράσταση στις φωτογραφίες της Madonna έκλεψε και το γαλαζοπράσινο χρώμα που έχει επιλέξει για τον τοίχο του συγκεκριμένου χώρου στην έπαυλη των 19,3 εκατομμυρίων δολαρίων όπου διαμένει και βρίσκεται στο Hidden Hills.

Cover photo: @madonna

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Lourdes Leon: Η κόρη της Madonna αποκαλύπτει - «Η μαμά μου θέλει να ελέγχει τα πάντα στη ζωή μου»

Madonna ετών 63: Ο Ahlamalik Williams είναι ελιξίριο νεότητας - Ιδού η απόδειξη (video)

Madonna υπέρ Britney: «Δώστε σε αυτή την γυναίκα επιτέλους τη ζωή της πίσω»