Έξαλλο το Twitter με την Όλγα - Το σαμποτάζ με τον Κωνσταντίνο πέταξε εκτός τελικού GNTM την Ειρήνη

Πατούλια Κατερίνα
Έξαλλο το Twitter με την Όλγα - Το σαμποτάζ με τον Κωνσταντίνο πέταξε εκτός τελικού GNTM την Ειρήνη

Εκτός τελικού GNTM η Ειρήνη Λεμπέση, το golden pass του φετινού διαγωνισμού. 

Πόσο μπορεί να κρατήσει μια φιλία στο GNTM; Όχι τόσο πολύ! Τέσσερα ήταν τα μοντέλα που κατάφεραν να περάσουν στον ημιτελικό του GNTM 4.

Ο λόγος για την Κυβέλη, την Ειρήνη, την Όλγα και τον Κωνσταντίνο, οι οποίοι έβαλαν τα δυνατά τους για να πάρουν το εισιτήριο στον μεγάλο τελικό της 20ης Δεκεμβρίου.

Το ντίσκο σκηνικό:

Τα τέσσερα μοντέλα ανέβηκαν στην πίστα της ντίσκο και έπρεπε να εκτελέσουν δύο διαφορετικές λήψεις. Στην πρώτη, που μας θύμισε πολύ το GNTM 1, τα τέσσερα παιδιά έπρεπε να χορέψουν δείχνοντας τα ρούχα από τον Vretto Vrettako ενώ η πόζα του έπρεπε να ξεχωρίσει.
Στο δεύτερο σετ, οι τέσσερις παίκτες έπρεπε να ποζάρουν όλοι μαζί σαν παρέα σε ένα club και να καταφέρουν αν μπορούν να κλέψουν τη λήψη του συμπαίκτη τους.

olga gntm

Ο φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός ήταν εκείνος που ανέλαβε να φέρει εις πέρας τις λήψεις ων παικτών.

Το πονηρό παιχνίδι του Κωνσταντίνου και της Όλγας:

Όταν ήρθε η ώρα της ομαδικής φωτογράφησης, πρώτο φωτογραφήθηκε ο Κωνσταντίνος, κατόπιν ήταν η ώρα της Όλγας και τρίτη έπρεπε να φωτογραφηθεί η Ειρήνη. Κι ενώ η Ειρήνη βοήθησε τους δύο φίλους που θεωρούσε πως έχει στο παιχνίδι, οι δυο τους, αποφάσισαν να κάνουν σαμποτάζ στο golden pass του φετινού GNTM.



Όλγα και Κωνσταντίνος κατάφεραν με το ερωτικό τους παιχνίδι να κλέψουν τη φωτογράφηση της Ειρήνης, η οποία μάταια προσπαθούσε να κερδίσει τις εντυπώσεις και δεν μπορούσε απλά να σκεφτεί να βάλει την Κυβέλη στο παιχνίδι, η οποία προσπαθούσε επίσης μάταια να τη βοηθήσει.



Τόσο ο Γιώργος Καράβας όσο και η Ζενεβιέβ, εξήγησαν στην Ειρήνη πως αυτό που έγινε την καπέλωσε και δεν κατάφερε να γυρίσει το μίνι σαμποτάζ που έκαναν οι συμπαίκτες της. Κι ενώ ο Κωνσταντίνος προσπαθούσε να δικαιολογηθεί κάνοντας τον ανήξερο, η Όλγα, αποφάσισε να πει την αλήθεια, πως δηλαδή η ίδια και ο Κωνσταντίνος είχαν κανονίσει να κάνουν σαμποτάζ στη φίλη τους Ειρήνη και να της κλέψουν την παράσταση.

kiveli

Κυβέλη εσύ superstar: Η παίκτρια που έχει κερδίσει το GNTM πριν τον τελικό

Ξέσπασε και η Ειρήνη, όταν κατάλαβε το παιχνίδι που παίχτηκε εις βάρος της αλλά ήταν πια αργά για να αλλάξει το αποτέλεσμα.



Με μάσκα ο Δημήτρης Σκουλός:



Για μια ακόμα φορά η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έλειψε από το πλατό του GNTM και ο Δημήτρης Σκουλός εμφανίστηκε με μάσκα, τονίζοντας πως επειδή έχει ένα νεογέννητο στο σπίτι, φροντίζει να είναι περισσότερο προσεκτικός εξαιτίας της έξαρσης του covid19.



Εννοείται πως το Twitter ξεσπάθωσε κατά της Όλγας και του Κωνσταντίνου και όλα δείχνουν πως ο τελικός θα είναι παιχνιδάκι για την Κυβέλη που φαντάζει πια ως η πιο λογική και δίκαιη του GNTM.

H πρώτη ανάρτηση της Ειρήνης στο Instagram:

Δεν έκρυψε την πίκρα της η Ειρήνη στο Instagram, στο πρώτο post μετά το ταξίδι στο GNTM που έφτασε στο τέλος του λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.


https://www.instagram.com/p/CXcKGT9sjet

«Ένα βήμα πριν τον τελικό... Ήταν μια εμπειρία αξέχαστη κατά την διάρκεια της οποίας γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους που χωρίς την στήριξη και την βοήθεια τους όλα θα ήταν διαφορετικά .. @genevievevv @skoulos @angelosbratis @ismini_mini @yiorgoskaravas_official Το σημαντικότερο όμως είναι ότι μέσα από αυτή την δοκιμασία συνειδητοποίησα την αγάπη μου για τον χώρο της μόδας. Ευχαριστώ όσους με στήριξαν, ακόμα και εκείνους που δεν το έκαναν. Προσπαθώ να κρατήσω από τον καθένα ό,τι με βοηθά να βελτιωθώ και να γίνω καλύτερη σαν άνθρωπος πρωτίστως και σαν μοντέλο έπειτα . Κάθε τέλος ακολουθεί μια αρχή και ανυπομονώ να καταθέσω όλη μου την ενέργεια. Σας ευχαριστώ και πάλι όλους», έγραψε χαρακτηριστικά η Ειρήνη μετά την αποχώρησή της.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρωμα GNTM στο DWTS: Γιώργος Καράβας και Edward Στεργίου μονοπώλησαν το Twitter (photos)

Βαρύ πένθος για την Παρασκευή Κερασιώτη του GNTM! O πατέρας της έφυγε από τη ζωή

GNTM Spoiler: Η Όλγα εκτός παιχνιδιού; Η φωτογραφία που γεννά ερωτηματικά (photos)