Κατερίνα Ζαρίφη - Αναστάσιος Ράμμος είναι σε σχέση; Η δημοσιογράφος απαντά δημόσια

Κατερίνα Ζαρίφη - Αναστάσιος Ράμμος είναι σε σχέση; Η δημοσιογράφος απαντά δημόσια

Μετά από τις εικασίες του κοινού ότι η Ζαρίφη και ο Ράμμος είναι μαζί, η δημοσιογράφος σχολιάζει στο Instagram της.

Πάει καιρός πια που φημολογείται ότι μεταξύ της Κατερίνας Ζαρίφη και του Αναστάσιου Ράμμου υπάρχει μία σχέση πέρα από ερωτική. Οι δυο τους έχουν πολλές φορές αρνηθεί ότι είναι μαζί, όμως, το κοινό, καθώς βλέπει αρκετά συχνά κοινές τους εμφανίσεις, θεωρεί ότι είναι μαζί κι απλώς το κρύβουν.

Η Ζαρίφη, τώρα, αποφάσισε να κάνει ένα Q&A για να απαντήσει στις ερωτήσεις των followers της σχετικά με κάθε πράγμα που τους απασχολεί και εννοείται ότι ανάμεσα σε αυτές βρίσκονταν και μερικές για τον Ράμμος.

Ποια είναι, τελικά, η σχέση της Κατερίνας Ζαρίφη με τον Αναστάσιο Ράμμο;

Η πρώτη ερώτηση που έφτασε στην Κατερίνα Ζαρίφη έλεγε: «Πες μου γιατί δεν τα φτιάχνετε με τον Ράμμο; Είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον».Τότε η Ζαρίφη με τον κλασικό, ξεκαρδιστικό τρόπο απάντησε, κάνοντας, μάλιστα, tag και τον ίδιο τον Αναστάσιο: «Τα ακούτε; Τα ακούτε. Λοιπόν, θα βγω στο πλατό της Αννίτας να κάνω την καταγγελία. Πού είσαι (Αναστάσιε); Απάντα στο κορίτσι. Είμαστε φίλοι, γι’ αυτό».

Θα τον έβλεπε ερωτικά;

Λίγο μετά, ένας άλλος χρήστης ρώτησε τη δημοσιογράφο: «Θα μπορούσες να δεις ερωτικά τον Ράμμο; Αλήθεια!».Η Ζαρίφη αμέσως απάντησε: «Καλέ, τι déjà vu είναι αυτό; Νιώθω ότι ζω το ‘Just The 2 Of Us’. Να μιλήσει ο αρραβωνιαστικός. Είμαστε φίλοι με τον Αναστάση»

Η ατάκα για τον Αναστάσιο

Στα τέλη του Αυγούστου, η Ζαρίφη έκανε μία σειρά από stories από το μαγαζί που εμφανίζεται ο Αναστάσιος Ράμμος. Εκτός, όμως, από τα stories στα οποία απλώς τάγκαρε τον Ράμμος, υπήρξε και ένα με μία ατάκα για εκείνον. Τον αποκάλεσε το «μότζο» της. Μότζο σημαίνει προσωπική δύναμη ή επιρροή πάνω στους άλλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η τρυφερή φωτογραφία της Ζαρίφη με τον Ράμμο πρόδωσε τη σχέση τους (photos)

Κατερίνα Ζαρίφη: Τη ρώτησαν αν της λείπει ο πρώην της και έδωσε την πιο απρόσμενη απάντηση

DPG Network