GNTM: Το μεγάλο φάουλ της Όλγας πριν τον τελικό – Τι είπε για την Κυβέλη και της γύρισε boomerang

GNTM: Το μεγάλο φάουλ της Όλγας πριν τον τελικό – Τι είπε για την Κυβέλη και της γύρισε boomerang

Έξαλλο το Twitter με το μεγάλο φαβορί του GNTM! Άραγε η Όλγα θα έχει κόστος με τη συμπεριφορά της απέναντι στην Κυβέλη; 

Πράγματα και θαύματα συμβαίνουν στο GNTM4 λίγο πριν τον τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20/12. Ειδικότερα, λίγο πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία του κοινού, στο reality μοντέλων του STAR… ήρθαν τα πάνω κάτω! Τι συνέβη;

Η Όλγα και ο Κωνσταντίνος έστησαν παγίδα στη φίλη τους, Ειρήνη. Εκείνη ζήτησε συγγνώμη από την Κυβέλη για τα δεινά που τράβηξε εξαιτίας τους, ενώ δεν άργησαν να έρθουν και οι βρισιές κατά της Κυβέλης δια στόματος Όλγας.

eirini lempesi

Έξαλλο το Twitter με την Όλγα - Το σαμποτάζ με τον Κωνσταντίνο πέταξε εκτός τελικού GNTM την Ειρήνη

Η παγίδα Κωνσταντίνου και Όλγας στην Ειρήνη

Η Όλγα, η Ειρήνη και ο Κωνσταντίνος ήταν μια παρέα μέσα στο GNTM, μόνο που… όλα άλλαξαν στο χθεσινό επεισόδιο (14/12). Ο Κωνσταντίνος και η Όλγα έστησαν παγίδα στην Ειρήνη με σκοπό να τη διώξουν από το παιχνίδι με την ίδια- μετά την αποχώρησή της- να αντιδρά εναντίον των δύο πρώην φίλων της.

Όλγα και Κωνσταντίνος κατάφεραν με το ερωτικό τους παιχνίδι να κλέψουν τη φωτογράφιση της Ειρήνης (το concept του set είχε θέμα το φλερτ), η οποία μάταια προσπαθούσε να κερδίσει τις εντυπώσεις και δεν μπορούσε απλά να σκεφτεί να βάλει την Κυβέλη στο παιχνίδι, η οποία προσπαθούσε επίσης μάταια να τη βοηθήσει.



Η Ειρήνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast at Star και δήλωσε πως «άλλη εικόνα είχε για τον Κωνσταντίνο και άλλη έχει τώρα». Η διαγωνιζόμενη δεν δίστασε να πει πως θεωρεί ότι ο Κωνσταντίνος «πάτησε» πάνω της για να φτάσει στον τελικό, αποκάλυψε όμως ότι τα δυο παιδιά της ζήτησαν και συγγνώμη μετά την αποχώρησή της.

Η συγγνώμη της Ειρήνης στην Κυβέλη

Η τριάδα – Κωνσταντίνος, Όλγα, Ειρήνη- είχαν κάνει «κόμμα» εναντίον της Κυβέλης καθ’ όλη τη διάρκεια του GNTM4. Της έκαναν τη ζωή… πατίνι μέσα στο σπίτι με την Ειρήνη να καταλαβαίνει τώρα ότι ίσως να ήταν λάθος όλο αυτό.

https://www.instagram.com/tv/CXcK5PCA5Vr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ειρήνη, δηλαδή, κατάλαβε τώρα ότι μπορεί να μην έφταιγε για όλα η Κυβέλη και για αυτό της ζήτησε και συγγνώμη.

Οι βρισιές κατά της Κυβέλης

Σε μια από τις δοκιμασίες του χθεσινού επεισοδίου (14/12) οι Κυβέλη, Κωνσταντίνος και Όλγα έπρεπε να φωτογραφηθούν σε συνεργασία με επαγγελματίες μοντέλα, έχοντας ως κεντρικό θέμα το «φλερτ».

Η Όλγα επέλεξε τον πρώην συμπαίκτη της, Στυλιανό, με τον οποίο είναι ζευγάρι στη ζωή, ο Κωνσταντίνος ένα αγόρι από τους επαγγελματίες και η Κυβέλη ένα κορίτσι.



Η Όλγα φωτογραφήθηκε πρώτη και ο Κωνσταντίνος δεύτερος, με τους δύο παίκτες να εκνευρίζονται όταν ήρθε η σειρά της Κυβέλης. Όλγα και Κωνσταντίνος θεώρησαν ότι επειδή άκουσε τις διορθώσεις και τις παρατηρήσεις που έκαναν στους ίδιους οι κριτές, εκείνη θα έχει πλεονέκτημα και θα αποφύγει τα λάθη τους.

«Ας πούμε, τώρα η Κυβέλη έχει πλεονέκτημα γιατί ξέρει τα πάντα», είπε ο Κωνσταντίνος με την Όλγα να συμφωνεί. Η συζήτησή τους συνεχίστηκε, ενώ σε ένα σημείο η Όλγα βγήκε εκτός εαυτού μιλώντας με άσχημα λόγια και βρισιές για τη συμπαίκτριά της. «Και πέρα από αυτό, έλεγε "εγώ το κατάλαβα από πριν το concept". Άντε...», είπε η Όλγα χαρακτηριστικά.

Όπως ήταν αναμενόμενο στο Twitter επικράτησε ο χαμός με τους fans να στρέφονται εναντίον της Όλγας, η οποία ως τώρα είχε την εύνοια των bookers, που τη θεωρούσαν το μεγάλο φαβορί.

Άραγε αυτή η συμπεριφορά της Όλγας θα της κοστίσει στον τελικό; Μήπως ο κόσμος μετά από όλες αυτές τις βρισιές δεν θα την ψηφίσει; Οι απαντήσεις... τη Δευτέρα 20/12 στον τελικό του GNTM4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

GNTM: Η τελική ετυμηγορία, το προβάδισμα και η αποκάλυψη για τις επόμενες δοκιμασίες

GNTM: Πρώτο μέρος τελικού με άρωμα Γαλλίας- Η εντυπωσιακή φωτογράφιση