GNTM: Πρώτο μέρος τελικού με άρωμα Γαλλίας- Η εντυπωσιακή φωτογράφιση

Τσακιρίδου Χριστίνα
GNTM: Πρώτο μέρος τελικού με άρωμα Γαλλίας- Η εντυπωσιακή φωτογράφιση

H Κυβέλη, ο Κωνσταντίνος και η Όλγα καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις δοκιμασίες τελικού για να διεκδικήσουν την πολυπόθητη νίκη.

Το πρώτο μέρος του φετινού τελικού του reality μοντέλων, «Greece's Next Top Model» ξεκίνησε και έτσι εμείς έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε στους δέκτες μας τους 3 φιναλίστ. Η Κυβέλη, ο Κωνσταντίνος και η Όλγα, πέρασαν τις τελευταίες στιγμές στο σπίτι του #GNTM 4 και ανέμεναν με αγωνία να ξεκινήσει το διαγωνιστικό κομμάτι του φετινού τελικού.

Τελικός με άρωμα...Γαλλίας

https://www.instagram.com/tv/CXcOHR5gycT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το set της φωτογράφισης στήθηκε σε ένα καφέ-μπαρ με Γαλλικό στυλ, το οποίο «δανείζεται» στοιχεία από την εμβληματική σκηνή της Audrey Hepburn στην κλασική ταινία «Breakfast at Tiffany’s».



Η Zενεβιέβ Μαζαρί, ο Άγγελος Μπράτης και ο Δημήτρης Σκουλός, είναι στο πλευρό των τριών φιναλίστ καθόλη τη διάρκεια για να τους καθοδηγούν και να τους εμψυχώνουν. Η Κυβέλη, ο Κωνσταντίνος και ο Όλγα καλούνται να ποζάρουν στο φακό του Δημήτρη Σκουλoύ, δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων τους.

https://www.instagram.com/p/CXcLVCQKGiz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η δεύτερη φωτογράφιση και η επιστροφή-έκπληξη

gntm epistrofes

Οι δοκιμασίες τελικού συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό με την δεύτερη διαγωνιστική φωτογράφιση με τίτλο «Ballroom» να διεξάγεται σε ένα υπέροχο νεοκλασικό. Βιέννη, λάμψη, ρομαντισμός και κομψότητα, είναι τα στοιχεία που πλαισιώνουν τα βασικό ζητούμενο των λήψεων, που δεν είναι άλλο από το φλερτ.

Φωτογράφος και πάλι ο κριτής του GNTM, Δημήτρης Σκουλός. Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους 3 φιναλίστη αφού η Αγάπη, ο Ντίνος και ο Στυλιανός, επιστρέφουν στο GNTM για να συμμετέχουν στο concept και να αποτελέσουν επιλογές των μοντέλων στην κομβική αυτή φωτογράφιση.

Παρόλαυτα, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα αφού δύο πολύ δυνατές δοκιμασίες ακολουθούν ως την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου όπου θα προκύψει το τελικό αποτέλεσμα και ο μεγάλος νικητής του φετινού GNTM.

H απουσία της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου



Η κριτής απουσίαζε τόσο από το set αλλά και από το στούντιο ενώ το trailer μας είχε προϊδεάσει για την τοποθέτηση της Ισμήνης μέσω κάμερας. Η κριτής έλειπε εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας, όπως αποκαλύφθηκε on camera.

Το Twitter πήρε θέση

tweet7

Όπως κάθε φορά, έτσι κι απόψε οι χρήστες της πλατφόρμας σχολίασαν με τον δικό τους καυστικό τρόπο το επεισόδιο. Το hashtag #GntmGR βρέθηκε ξανά στην κορυφή του Ελληνικού Twitter. Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν ότι τους λείπει η Βίκυ Καγιά από το project. Μεγάλο φαβορί και πρόσωπο που λατρεύουν όλοι να «μισούν» παραμένει η Κυβέλη, με τα Tweets για εκείνη να είναι απλά απολαυστικά.

Πηγή κεντρικής: @gntmgr

gntm

GNTM: Οι παίκτες θυμήθηκαν πώς ξεκίνησαν όλα και ο ανταγωνισμός «χτύπησε κόκκινο»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δημήτρης Σκουλός στο Queen.gr: «Πολλοί παίκτες φέτος στο GNTM δεν ήταν χαλαροί αλλά λίγο φοβισμένοι»

Έξαλλο το Twitter με την Όλγα - Το σαμποτάζ με τον Κωνσταντίνο πέταξε εκτός τελικού GNTM την Ειρήνη

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικά από τα πιο χιουμοριστικά Tweets.