Γη της ελιάς: Νέο ειδύλλιο με Αθηνά και Ιάκωβο - Ο Λυκούργος έρχεται «κοντά» με τη Χάιδω

Κατερίνα Μπούσιου
Γη της ελιάς: Νέο ειδύλλιο με Αθηνά και Ιάκωβο - Ο Λυκούργος έρχεται «κοντά» με τη Χάιδω

Για τα μάτια του Ιάκωβου αναμένεται «πόλεμος» ανάμεσα στις δύο ξαδέλφες. Η συνάντηση Ιουλίας, Στάθη και αστυνόμου έκανε το κοινό να γελάσει στο Twitter. 

Πολλά τραγικά αλλά και πολλά ευχάριστα μαζί, κάνουν ένα εκρηκτικό μείγμα, στη Γη της ελιάς στο Mega. Είναι το βασικό συστατικό άλλωστε της επιτυχίας της σειράς. Και ανάμεσα στα τραγικά που ήταν η δολοφονία του Νικόλα και οι έρευνες για το παρελθόν και το παρόν των «κακών» που κρύβονται πίσω από κάθε ενέργεια στη Μάνη, έχουμε και έρωτες. Ο Ιάκωβος γίνεται μήλον της έριδος ανάμεσα στη Μαργαρίτα και στην Αθηνά. Και κάπου εδώ εμφανίζεται η μητέρα της, η υπέροχη Μάρω Κοντού, η οποία και θα προσπαθήσει να την υπερασπιστεί για τη γνωστή υπόθεση της δολοφονίας του εραστή της. Μάρω - Ισίδωρος σημειώσατε, ένα.



Ο έρωτας δεν έχει ηλικία - Η φυγή της Αθηνάς από τη Μάνη

Και ενώ στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τα επακόλουθα από όσα θλιβερά έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες, με κορύφωση την κηδεία του Νικόλα σε φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, έχουμε και άλλα...μπερδέματα. Η Μαργαρίτα χθές έδειξε μια ερωτικού τύπου συμπάθεια προς τον Ιάκωβο. Μόνο που εκείνος θα δείξει ξεκάθαρα στα επόμενα επεισόδια, πως είναι πιο κοντά με την Αθηνά. Και θα της εκδηλώσει ευθέως αισθήματά του. 'Ενα νέο ειδύλλιο ξεκινά στη Μάνη ανάμεσα όμως σε προβλήματα. Αλλά μάλλον δεν θα είναι το μόνο. Ο Λυκούργος, απεγνωσμένος με τη φροντίδα της εγγονής του, λαμβάνει τη βοήθεια της Χάιδως. Παρόλο που ήθελε να ξεκόψει μαζί της. Και ξεκινά μια...τρυφερή φιλία για να το πούμε κομψά.

gerekou koniordou

Ο Ισίδωρος εκδικείται την Αθηνά και βγάζει στην δημοσιότητα την υπόθεση της μητέρας της. Βούκινο θα γίνει η κυρία Μαρία για την υπόθεση δολοφονίας του εραστή της, η οποία όμως δεν θα αφήσει έτσι την όλη κατάσταση. Θα βγεί και εκείνη δημοσίως για να πάρει την ευθύνη και να πεί όμως τη...μισή αλήθεια. Πως σκότωσε για να προστατέψει το παιδί της. Δεν θα αποκαλύψει πως η κόρη της τελικά σκότωσε τον εραστή της. Εκεί λοιπόν στην κρίσιμη καμπή με την Αθηνά να έχει φύγει από τη Μάνη για να βρίσκεται δίπλα στην μητέρα της, θα δεχθεί την συμπαράσταση και το επίμονο φλέρτ του Ιάκωβου. Λίγο στραβά θα το πάρει η Μαργαρίτα, αλλά έχει συνηθίσει την υπεροχή της ξαδέλφης της.


https://www.instagram.com/p/CXdn2Ceoqfx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από τις έρευνες στα...μονόπετρα

Ο αστυνόμος Κουράκος ο οποίος έχει τις φουρτούνες του με τις έρευνες για τη νέα δολοφονία και το αν σχετίζεται με το καρτέλ ναρκωτικών και τις υποψίες που έχει για τη Χάιδω, έχει το μυαλό του στην Ιουλία. Η χθεσινή συνάντηση με τον Στάθη, τον ίδιο και την Ιουλία, προκάλεσε το ενδιαφέρον του κοινού στο Twitter και διχάστηκαν οι γνώμες για το ποιος είχε δίκιο και ποιος όχι. Ο αστυνόμος που έτρεξε να δηλώσει πως είναι δική του, ή το ύφος απαξίωσης του Στάθη; Για να μην τη χάσει προφανώς, σήμερα θα της κάνει και επίσημα πρόταση γάμου, με ένα κολιέ της γιαγιάς του. Το παγωμένο ύφος της Ιουλίας από το τρέιλερ τα λέει όλα. Κανένας ενθουσιασμός. Κάτι μας λέει πως ο αστυνόμος το έχει χάσει το παιχνίδι. Παρά τις νουθεσίες του Ιάκωβου στην αδελφή του να τον παντρευτεί.

Το Twitter πάντως χθές είχε...πολύ δουλειά με τόσες εξελίξεις. Στη photo gallery θα δείτε τις αντιδράσεις τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αλέξανδρος Μαρτίδης στο Queen.gr - Τα περίεργα μηνύματα από τις θαυμάστριες και η άγνωστη ζωή του

Γη της ελιάς: Η εν ψυχρώ δολοφονία του Νικόλα συγκλόνισε το κοινό!

Γη της ελιάς: Ο Στάθης «ξεγράφει» τη Βασιλική και το κοινό στο Twitter διαφώνησε έντονα μαζί του