Γη της ελιάς: Ο Στάθης «ξεγράφει» τη Βασιλική και το κοινό στο Twitter διαφώνησε έντονα μαζί του

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Ο Στάθης «ξεγράφει» τη Βασιλική και το κοινό στο Twitter διαφώνησε έντονα μαζί του

Ο Στάθης θεωρεί πως η Βασιλική γύρισε αναίτια την πλάτη της στην οικογένειά της και την ξεγράφει, ενώ ο Φίλιππος φεύγει για Αθήνα!

Η Βασιλική έφυγε και άφησε πίσω της... συντρίμμια στη Γη της ελιάς! Η Αρετή και ο Στάθης ρίχνουν το φταίξιμο ο ένας στον άλλον, όμως στο αποψινό επεισόδιο (14/12/21), ο πατέρας της Βασιλικής πεισμώνει και λέει ότι ξεγράφει την κόρη του από τη ζωή του. Αυτό φυσικά ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter, αφού η Βασιλική είναι ένα από τα πρόσωπα που το κοινό έχει ταυτίσει με τον Φίλιππο και οι δυο τους αποτελούν το πιο αγαπητό ζευγάρι της σειράς.

gi tis elias 29

Γη της ελιάς: Η εγκυμοσύνη της Βασιλικής κινδυνεύει να αποκαλυφθεί και εκείνη το σκάει από τη Μάνη!

Η Βασιλική τηλεφωνεί στον Στάθη, όμως αυτό φέρνει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περίμενε

Η Μυρτάλη ξέρει το μυστικό της Βασιλικής, αλλά δεν μπορεί να το πει στον Στέφανο, γεγονός που της δημιουργεί τρομερό άγχος, γιατί δεν θέλει να του κρατά μυστικά.



Η Βασιλική αποφασίζει να δώσει σημεία ζωής και τηλεφωνεί στον πατέρα της, τον Στάθη. Εκείνος, όμως, αντί να ανακουφιστεί, εκνευρίζεται από τη συμπεριφορά της, καθώς θεωρεί πως η Βασιλική γύρισε την πλάτη στην οικογένειά της αναίτια.

Μέσα στα νεύρα και την απογοήτευσή του, ανακοινώνει στην Αρετή και τον Στέφανο ότι ξεγράφει την κόρη του, ενώ η μητέρα της κρατά διαφορετική στάση και τη δικαιολογεί μόνο στην περίπτωση που έχει γνωρίσει κάποιον και σκοπεύει να παντρευτεί.

Ο Φίλιππος φεύγει για την Αθήνα, προκειμένου να περάσει ένα ξέγνοιαστο διήμερο με τη Βασιλική και οι δυο τους θα χαρίσουν στο τηλεοπτικό κοινό μοναδικές στιγμές - όπως πάντα κάνει αυτό το ζευγάρι!


https://www.instagram.com/tv/CXcMB3yIVr8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η δολοφονία του Κυριάκου ταράζει τα νερά

Η δολοφονία του Κυριάκου ταράζει τα νερά και ο Δημήτρης δίνει εντολή στον Κεφαλά να «παγώσει» τη φυτεία στο κτήμα των Στεφανέων μέχρι νεοτέρας.


https://www.instagram.com/p/CXcUxYRK1pi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Κουράκος έχει προβληματιστεί πολύ με αυτόν τον φόνο και η Χάιδω δεν αργεί να μπει στη λίστα των υπόπτων. Εκείνη, ωστόσο, το παίζει ανήξερη όταν πηγαίνει ο αστυνόμος και της ανακοινώνει ότι ο Κυριάκος έπεσε νεκρός από τέσσερις σφαίρες.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets που τα έχουν βάλει με τον Στάθη.

Cover photo: @pas_tsarouchas

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Η Χάιδω ψάχνει την αλήθεια και ξαφνικά έγινε η αγαπημένη του Twitter

Γη της ελιάς: Η πρόταση γάμου του Γιώργη αναστάτωσε τις... επίδοξες νύφες του Twitter!

Γη της ελιάς: Βασιλική και Φίλιππος ανυπομονούν για το κοριτσάκι τους και το Twitter πανηγυρίζει