Βάσω Λασκαράκη- Λευτέρης Σουλτάτος: Η «απαγωγή» και το ξαφνικό ταξίδι στη Ρώμη

Βάσω Λασκαράκη- Λευτέρης Σουλτάτος: Η «απαγωγή» και το ξαφνικό ταξίδι στη Ρώμη

Λασκαράκη και Σουλτάτος λατρεύουν τα ταξίδια και η ξαφνική αναχώρηση για τη Ρώμη είναι η απόδειξη.

Την ονομαστική του γιορτή είχε χτες ο Λευτέρης Σουλτάτος και η αγαπημένη του Βάσω Λασκαράκη τον γιόρτασε αρχικά με μια δημοσίευση στο Instagram και με μια μαντινάδα, μιας και τόπος καταγωγής του συζύγου της είναι η Κρήτη.

Πάντως, το ζευγάρι, γνωστό για τις ανατροπές τους δεν αρκέστηκε σε μια δημοσίευση, μιας και η Βάσω έκανε απαγωγή όπως τόνισε στον αγαπημένο της και ταξίδεψαν μαζί ως τη Ρώμη, για μια μέρα όπως έγραψε η ηθοποιός.


https://www.instagram.com/p/CXfmbD5NtOp

Απαγωγή και ταξίδι μαζί

Το στόρι αυτό έκανε share και ο Σουλτάτος, ο οποίος ανέφερε πως όπως τα έκανε η Λασκαράκη θα απαντούσε στις ευχές για τη γιορτή του την επόμενη ημέρα.

Λευτέρης και Βάσω, μόνο οι δυο τους, όπως τόνισαν στα stories τους, απόλαυσαν γνήσια ιταλική μακαρονάδα, έκαναν βόλτα σε συντριβάνια και σε τουριστικά σημεία της Ρώμης και απόλαυσαν ο ένας την παρέα του άλλου, ξεφεύγοντας για λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Η Λασκαράκη συνεχίζει άλλωστε κανονικά τα γυρίσματα της σειράς Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ και ο Σουλτάτος «τρέχει» την επιχείρηση τροφοδοσίας φαγητού που έχει στην Κρήτη.

Το ζευγάρι λατρεύει τα ταξίδια

Τα ταξίδια αποτελούν αγαπημένη συνήθεια του ζευγαριού, το οποίο προ κορονοϊού ταξίδευε συχνά στο εξωτερικό. Το 2019, η Βάσω είχε βρεθεί στη Disneyland στο Παρίσι με τον αγαπημένο της.

Και λίγο πριν ξεκινήσει η πανδημία, τον Φεβρουάριο του 2020, Σουλτάτος και Λασκαράκη βρέθηκαν στη Βαρκελώνη σε ένα ταξίδι γευσιγνωσίας.

«Μια βραδιά στη Βαρκελώνη … ένα από τα καλύτερα εστιατόρια», είχε γράψει τότε χαρακτηριστικά η Λασκαράκη.

Δες παρακάτω το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι -αστραπή στη Ρώμη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Τι έμαθε ο Λευτέρης Σουλτάτος για τη Βάσω Λασκαράκη και δεν μπορούσε να το πιστέψει

Μόνο η Βάσω Λασκαράκη θα ευχόταν «Χρόνια Πολλά» στον σύζυγό της κάπως έτσι

Αποκάλυψη Βάσως Λασκαράκη: «Τα καλύτερα γίνονται όταν δεν τα περιμένεις»