O Brad Pitt φλερτάρει τη Sandra Bullock κάνοντας τον Channing Tatum να σκάσει από τη ζήλια του

Κατερίνα Μπούσιου
O Brad Pitt φλερτάρει τη Sandra Bullock κάνοντας τον Channing Tatum να σκάσει από τη ζήλια του

Λίγο πριν τα 60 του, ο Brad Pitt μας δίνει έναν ακόμη λόγο για να τον θεωρούμε τον απόλυτο γόη του κινηματογράφου.

Μπορεί ο ίδιος να έχει πεί στις συνεντεύξεις του ότι έχει πάψει να φλερτάρει στην προσωπική του ζωή, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να το κάνει στο σινεμά. Ως ένας άλλος Indiana Jones ο Brad Pitt κάνει ένα μικρό αλλά χαρακτηριστικό ρόλο στην ταινία The Lost City στο πλευρό της Sandra Bullock και του Channing Tatum.



Μα γιατί να είσαι τόσο όμορφος...

Ουρανοκατέβατος φτάνει σε ένα εξωτικό νησί ο ηθοποιός για να σώσει την Sandra Bullock και κάνει δυναμική είσοδο εκεί που την έχουν φυλακισμένη. Η ταινία δεν είναι μια δραματική περιπέτεια αλλά μια ξεκάθαρη κωμωδία. Και σε αυτό το είδος ο Brad Pitt είναι εξίσου καλός. Τον ξαναβλέπουμε μετά από χρόνια ξανά με μακριά μαλλιά και τη στιγμή που λύνει από τα δεσμά της την ηρωίδα, εκείνη τον ρωτά: «μα γιατί να είσαι τόσο γοητευτικός;» Και εκείνος της είπε κάτι που μπορεί στα αγγλικά να φαίνεται ως αστείο, αλλά στα ελληνικά η ακριβής απάντηση είναι ότι «γιατί ο πατέρας μου είναι μετερεωλόγος!» με τον έτερο πρωταγωνιστή Channing Tatum να σκάει από τη ζήλια του για αυτό το φλέρτ.


https://www.instagram.com/p/CXi90y1MimK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η στροφή του Brad στη μουσική

Ο Pitt ο οποίος ετοιμάζει μια ακόμη ταινία που αφορά το θέμα των σκλάβων στην Αμερική, εσχάτως αποφάσισε να κάνει ένα ακόμη όνειρό του πραγματικότητα. Μετά από την αγάπη του για την οινοποιία που ήταν και ο λόγος που αγόρασε το κτήμα Chateau Miraval στη Νότια Γαλλία, αποφάσισε να ικανοποιήσει ένα ακόμη απωθημένο του. 'Οταν αγόρασε το κτήμα, προυπήρχε ένα χώρος που άνηκε σε μεγάλη εταιρεία παραγωγής και χρησιμοποιούνταν για την εγγραφή μεγάλων δισκογραφικών άλμπουμ πολύ γνωστών τραγουδιστών, όπως του Sting και των Pink Floyd. Ο Pitt αρχικά δεν πρόλαβε να αξιοποιήσει το χώρο και μετά με το διαζύγιό του με τη Jolie το είχε σχεδόν ξεχάσει. Πρόσφατα επισκέφτηκε το κτήμα και έβαλε μπροστά το νέο του επενδυτικό του πρόγραμμα. Ναι, σύντομα θα γίνει και εκείνος ένας ροκ στάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άλλαξε η σχέση του Brad Pitt με τη Shiloh: Πατέρας και κόρη πιο κοντά από ποτέ

Η πρώτη κόρη των Brangelina θα γίνει μοντέλο - Η εκπληκτική μεταμόρφωση της Shiloh

Ο Brad Pitt απογοητεύει τις θαυμάστριές του - Δε βγαίνει πλέον ραντεβού