Η πρώτη κόρη των Brangelina θα γίνει μοντέλο - Η εκπληκτική μεταμόρφωση της Shiloh

Κατερίνα Μπούσιου
Η πρώτη κόρη των Brangelina θα γίνει μοντέλο - Η εκπληκτική μεταμόρφωση της Shiloh

Xαρακτηρίστηκε το ωραιότερο μωρό του κόσμου όταν γεννήθηκε πριν από 15 χρόνια και η πρώτη βιολογική κόρη της Angelina Jolie και του Brad Pitt ετοιμάζεται τώρα να ασχοληθεί με το χορό και το modeling. 

«H Shiloh τώρα έχει αρχίσει να βγαίνει από το καβούκι της και θα την συμβουλέψω όσο καλύτερα μπορώ» δήλωσε πριν από λίγες ημέρες η Angelina Jolie σε μια ακόμη πρεμιέρα της ταινίας Eternals έχοντας στο πλευρό της και τα έξι της παιδιά. Η μεγαλύτερη κόρη της φορούσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα Dior που άνηκε στη μαμά της και δείχνει πως τον τελευταίο χρόνο έχει αρχίσει να μεταμορφώνεται σε μια κομψή δεσποινίδα που ετοιμάζεται να κατακτήσει και τον χώρο της μόδας.



Ολική μεταμόρφωση

Η Αngelina Jolie έχει εκμηστηρευτεί πως η κόρη της, έχει δεχθεί δεκάδες προτάσεις για να συμμετέχει σε διαφημιστικές καμπάνιες, αλλά θέλει να σκεφτεί πολύ σοβαρά ποιό θα είναι το πρώτο της βήμα ως μοντέλο. Και συμπλήρωσε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην κόρη της και είναι σίγουρο ότι δεν θα είναι κάτι επιπόλαιο. Η κόρη των Brangelina τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το χορό, αλλά οι τελευταίες εμφανίσεις της στο πλευρό της μητέρας της που την δείχνουν με ελαφρύ μακιγιάζ και πιο καλοντυμένη, δείχνουν ότι εκτός από τα γονίδια των πανέμορφων γονιών της, έχει αρχίσει να εξοικειώνεται και στο υπέροχο στύλ τους.


https://www.instagram.com/p/CAr3WSFhTCG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Shiloh όταν γεννήθηκε πριν από 15 χρόνια στη Ναμίμπια, γιατί η μητέρα της θεώρησε το φυσικό της περιβάλλον ιδανικό για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, έγινε σε μια νύχτα το πιο πολυσυζητημένο παιδί της παγκόσμιας showbiz. Και λίγους μήνες μετά το πρώτο της εξώφυλλο στο περιοδικό Hello, εμφανίστηκε σε βόλτα με τους γονείς της και τότε χαρακτηρίστηκε το πιο όμορφο μωρό του πλανήτη. Κληρονομώντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά και από τους δύο γονείς της. Τα τελευταία χρόνια όμως συζητήθηκε αρκετά με την επιμονή της να έχει πάντα κοντά τα μαλλιά της και να φορά κοστούμια, μοιάζοντας ως αγοράκι. Η μητέρα της ωστόσο είχε δηλώσει πως «περνά μια φάση που και εγώ είχα περάσει στην ηλικία της»

shiloh

Τους τελευταίους μήνες η 15 χρονη κόρη των Pitt - Jolie που δυστυχώς βρέθηκε και εκείνη στη δίνη των διαφωνιών των γονιών της για το διαζύγιο, άρχισε να μακραίνει τα μαλλιά της και να αλλάζει το καθημερινό της στύλ ως πιο κομψή και σπορτίφ teenager.

Οι περισσότεροι πάντως οίκοι μόδας που την διεκδικούν, βάζοντας τα στελέχη τους να πείσουν την μητέρα τους, πιστεύουν πως αν το τολμήσει να ασχοληθεί με τη μόδα θα γίνει ένα από τα μεγαλύτερα νέα top models. Εκτός αν τη δούμε τελικά να ακολουθεί την καριέρα των γονιών της και να γίνεται ηθοποιός!

Photo credits: Associated Press / Instagram @angelinajolie

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Angelina Jolie μεταμορφώθηκε για τους Eternals - Τα παιδιά της σάστισαν: «Τι δουλειά κάνεις;»

Η Angelina Jolie παίρνει θέση για την υπόθεση του Alec Baldwin με τον πυροβολισμό

Ο Brad Pitt απογοητεύει τις θαυμάστριές του - Δε βγαίνει πλέον ραντεβού