Άλλαξε η σχέση του Brad Pitt με τη Shiloh: Πατέρας και κόρη πιο κοντά από ποτέ

Πατούλια Κατερίνα
Άλλαξε η σχέση του Brad Pitt με τη Shiloh: Πατέρας και κόρη πιο κοντά από ποτέ

Μετά την Angelina Jolie και ο Brad Pitt μίλησε για την μεγάλη αλλαγή της κόρης του Shiloh Pitt Jolie.

Γεννημένη τον Μάιο του 2006, η Shiloh Pitt Jolie, η πρωτότοκη κόρη του Brad Pitt και της Angelina Jolie έχει καταφέρει το τελευταίο ειδικά διάστημα να κεντρίσει το ενδιαφέρον των μίντια και όχι μόνο.

Η μητέρα της αποκάλυψε πρόσφατα πως την 15χρονη σήμερα Shiloh πολιορκούν πολλοί οίκοι μόδας με την ελπίδα να πείσουν την κόρη των Brangelina να εμφανιστεί σε κάποιο διαφημιστικό σποτ τους και γιατί όχι να ακολουθήσει την καριέρα μοντέλου.

«H Shiloh τώρα έχει αρχίσει να ανοίγεται και θα την συμβουλέψω όσο καλύτερα μπορώ», είπε πρόσφατα η Jolie και η πραγματικότητα είναι πως το αγοροκόριτσο που έκανε εμφανίσεις με κοντά μαλλιά και κοστούμι στο κόκκινο χαλί, άλλαξε και είναι φυσικό να κεντρίζει τα βλέμματα.

JOLIE 2

Για την κόρη του και τη μεγάλη της αλλαγή, φέρεται να έχει μιλήσει και ο πατέρας της Brad Pitt σε άτομα του περιβάλλοντός του, μιλώντας αυτή τη φορά για μια άλλη αλλαγή, εκείνη ανάμεσα στον ίδιο και τη Shiloh.

Άτομο του In Touch τόνιζε πως ο Brad και η Shiloh έχουν έρθει κοντά, μοιάζουν πολύ και έχουν δημιουργήσει έναν άρρηκτο δεσμό:

«Δεν είναι μόνο το πόσο μοιάζουν, είναι ότι έχουν και οι δύο μια μεγάλη καρδιά. Είναι πολύ συμπονετικοί και στοργικοί. Είναι και οι δύο πολύ ανοιχτοί, τους αρέσει να γνωρίζουν νέους ανθρώπους και η Shiloh φαίνεται ότι κατά κάποιο τρόπο έχει αντιληφθεί τον τρόπο που δρα και φέρεται ο Brad», τόνισε η πηγή.

Και ενώ ο Μπραντ δεν τη βλέπει όσο θα ήθελε, ελπίζει ότι αυτό θα συνεχίσει να αλλάζει όσο η Shiloh μεγαλώνει και βλέπει με άλλο μάτι τον 57χρονο πατέρα της.

«Ο Μπραντ είναι πολύ συγκινημένος που η Shiloh θέλει να έχει μια πιο βαθιά σχέση μαζί του. Αυτή ήταν πάντα η ελπίδα του, αυτό να έχει με όλα του τα παιδιά. Η Shiloh μπορεί να γίνει αυτή η γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα στον ίδιο και την Angie».

Τι σόι μαμά είναι η Angelina Jolie; Η ίδια εξήγησε πώς είναι να μεγαλώνεις έξι παιδιά

Με τις νέες εμφανίσεις της πρωτότοκης κόρης του στο κόκκινο χαλί, ο Brad δηλώνει πως θα ήθελε να μην μεγαλώνει τόσο γρήγορα η Shiloh αλλά είναι περήφανος που την βλέπει να ανθίζει και ταυτόχρονα φοβάται για το πώς το Hollywood θα επηρεάσει τα παιδιά του αλλά εμπιστεύεται την Angelina σε αυτό.



H Angelina είχε άλλωστε μιλήσει για τον τρόπο που μεγαλώνουν τα έξι παιδιά της τονίζοντας:.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Angelina Jolie: Βόλτα με τις κόρες της - Η ομοιότητα της Vivienne με τη Shiloh είναι εντυπωσιακή

Η πρώτη κόρη των Brangelina θα γίνει μοντέλο - Η εκπληκτική μεταμόρφωση της Shiloh

Jolie- Pitt: Η Shiloh στην πρεμιέρα των Eternals έδειξε πόσο την άλλαξε η απόφαση της κηδεμονίας