GNTM4: Τα προγνωστικά δείχνουν την Κυβέλη νικήτρια – Τι κάνουν οι συγγενείς της για να τη στηρίξουν

GNTM4: Τα προγνωστικά δείχνουν την Κυβέλη νικήτρια – Τι κάνουν οι συγγενείς της για να τη στηρίξουν

Η οικογένεια της φιναλίστ του GNTM με χιούμορ προσπαθεί να τη στηρίξει! 

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και η Όλγα Ντάλλα, είναι οι τρεις φιναλίστ, που διεκδικούν τον τίτλο του GNTM 4, με την πρώτη να κατέχει ήδη τον τίτλο της νικήτριας στα προγνωστικά.

Η Κυβέλη, από εκεί που ήταν ένα μεγάλο φαβορί, πλέον θεωρείται από πολλούς ότι θα είναι η νικήτρια του reality μοντέλων, ειδικά κιόλας μετά και τις ύβρεις της Όλγας προς το πρόσωπό της στο επεισόδιο της Τρίτης (14/12).

olga gntm

GNTM: Το μεγάλο φάουλ της Όλγας πριν τον τελικό – Τι είπε για την Κυβέλη και της γύρισε boomerang

Ήδη, πάντως, τα συγγενικά πρόσωπα της Κυβέλης από την Κοζάνη έχουν ξεκινήσει εκστρατεία στήριξης προς τη 18χρονη με έναν πολύ γλυκό και χιουμοριστικό τρόπο. Λες η Κυβέλη να πάρει το έπαθλο των 50.000 ευρώ ή θα έχουμε εκπλήξεις στον τελικό του GNTM;

Τα προγνωστικά της δίνουν την πρωτιά

Η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί με τέτοιον τρόπο που δείχνει πως η Κυβέλη έχει ήδη ένα προβάδισμα με την βαθμολογία των δύο πρώτων δοκιμασιών του τελικού. 'Εχει 74 πόντους, ενώ ακολουθεί ο Κωνσταντίνος με 70 και η Όλγα με 69 πόντους.

Οι fans στο Twitter και στο Facebook έχουν «αποφασίσει» ότι θέλουν νικήτρια την Κυβέλη, ενώ όλοι θυμόμαστε πως το προηγούμενο διάστημα το κοινό είχε διχαστεί στα social media με την προκλητική αρκετές φορές συμπεριφορά της στο διαγωνισμό. 'Ενα post του κριτή και σχεδιαστή Άγγελου Μπράτη έβαλε πολύ κόσμο σε υποψίες, αλλά μπορεί τελικά και να είναι μια...τυχαία ανάρτηση, λόγω του τελικού.

https://www.instagram.com/p/CXf5Mk6of_p/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο σχεδιαστής μόδας ποζάρει με τη 18χρονη φιναλίστ αλλά οι followers σχολίασαν πως αυτό καθόλου τυχαίο δεν το θεωρούν: «Ωραία το καταλάβαμε. Η Κυβέλη είναι η νικήτρια», «Δεν χρειάζεται να δούμε τελικό ιδού η νικήτρια».

Η στήριξη της Κυβέλης από συγγενείς της μαμάς της στην Κοζάνη

Η Κυβέλη στην πρώτη audition της στο GNTM4 είχε μιλήσει για το διάστημα που μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Ωστόσο κάποια χρόνια της παιδικής της ηλικίας, είχε ζήσει στην Κοζάνη, τόπο καταγωγής της μαμάς της Σούζη.



Εκεί, η 18χρονη φιναλίστ έχει και συγγενείς, οι οποίοι – όπως ανακαλύψαμε- κάνουν όπως είναι φυσικό «εκστρατεία» για να στηρίξουν το δικό τους κορίτσι. Μέχρι και στα τοπικά sites της πόλης κάνουν αναφορές στην...Κοζανίτισσα παίκτρια του τηλεοπτικού διαγωνισμού μόδας.

kyveli1
gntm kyveli

Η οικογένειά της από την πλευρά της μητέρας της έχει κάνει τα παραπάνω posts στο Facebook σε μια προσπάθεια να παρακινήσει κι άλλο κόσμο να ψηφίσουν την Κυβέλη.

Η «σκληρή» Κυβέλη που λύγισε στη θέα της μαμάς της

Η Κυβέλη μπορεί αρκετές φορές μέσα στο διαγωνισμό, να έχει δείξει πως είναι ανταγωνιστική και αρκετές φορές σκληρή με τους συμπαίκτες της, αλλά στο μόνο πρόσωπο στο οποίο λυγίζει, είναι στη μητέρα της στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Η κυρία Σούζι Χατζηευστρατίου στο επεισόδιο στο οποίο οι παίκτες του GNTM4 συνάντησαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, δεν μπορούσε να κρατήσει τη συγκίνησή της, βλέποντας την κόρη της να κλαίει από χαρά που την συναντούσε μετά από τόσο καιρό.



Αυτή ήταν και μία από τις ελάχιστες φορές που το τηλεοπτικό κοινό είδε τη φιναλίστ του GNTM4 να λυγίζει και όπως δήλωσε η παρουσία της μητέρα της εκείνη τη δύσκολη μέρα της δοκιμασίας, της έδωσε μεγάλο κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσει.

kyveli gntmgr

Τι λες; Αν κερδίσει θα λυγίσει έτσι η Κυβέλη; Το κοινό, πάντως, σε Twitter και Facebook θέλει... χθες νικήτρια τη 18χρονη φιναλίστ. Δες και στην gallery!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

GNTM: Η τελική ετυμηγορία, το προβάδισμα και η αποκάλυψη για τις επόμενες δοκιμασίες

Δημήτρης Σκουλός στο Queen.gr: «Πολλοί παίκτες φέτος στο GNTM δεν ήταν χαλαροί αλλά λίγο φοβισμένοι»