Η Δανάη Μπάρκα σου έχει νέα: «Μη σας νοιάζει τι λένε οι άλλοι! Χαρείτε τη ζωή επιτέλους»

Η Δανάη Μπάρκα σου έχει νέα: «Μη σας νοιάζει τι λένε οι άλλοι! Χαρείτε τη ζωή επιτέλους»

Το αισιόδοξο μήνυμα της παρουσιάστριας του MEGA για να ξεκινήσει καλά το Σάββατο!

Με πολύ χαλαρή και όμορφη διάθεση ξύπνησε η Δανάη Μπάρκα αυτό το Σάββατο. Η παρουσιάστρια του MEGA έστειλε ένα πολύ ενθαρρυντικό και γλυκό μήνυμα στους followers της… Ή μάλλον το κατοικίδιό της ήθελε να στείλει αυτό το μήνυμα με τη Δανάη να έχει τον ρόλο αγγελιαφόρου.

menegaki1

Ελένη Μενεγάκη, Ελεονώρα Μελέτη και Δανάη Μπάρκα: Αγνώριστες σε παιδικές φωτογραφίες

Το υπέροχο μήνυμα της Δανάης Μπάρκα

Με ένα μακροσκελές post και το κατοικίδιό της να χαλαρώνει δίπλα σε μια κούπα καφέ, η Δανάη Μπάρκα αναρωτιέται πώς εμείς οι άνθρωποι κάνουμε τα εύκολα δύσκολα.

https://www.instagram.com/p/CXnheDlso6P/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Καλημέρα παιδιά, τι κάνετε;; — γουβ— Εγώ ξύπνησα και αράζω καναπέ όσο η μαμά κάνει δουλειές, μιλάει στα τηλέφωνα, κανονίζει κι άλλα σχέδια επαγγελματικά (λες και δεν μας έφταναν όσα κάνει), και έχω μπει σε σκέψεις. Αναρωτιέμαι πώς εσείς οι άνθρωποι κάνετε τα εύκολα δύσκολα, λες και σας αρέσει να ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας. Δηλαδή πώς γίνεται να ξέρετε ότι έρχεστε και φεύγετε απ’ αυτόν τον κόσμο και ζείτε έτσι βαρετά; Χωρίς παιχνίδια, χωρίς έρωτες, χωρίς να δείχνετε την χαρά σας.. εμείς στη δική μου φυλή κουνάμε ουρές, κάνουμε τσίσα παντού, δεν ακούμε κανέναν, τρώμε ό,τι θέλουμε χωρίς να μας νοιάζει που θα μας μαλώσετε, ροχαλίζουμε, σας παίρνουμε την θέση στο κρεβάτι, μπαίνουμε ανάμεσά σας όταν αγκαλιάζεστε και δε μας νοιάζει τι θα σκεφτούν οι άλλοι σκύλοι. Κοιτάμε απλά τον εαυτό μας, χαιρόμαστε με ό,τι θέλουμε κι απλά σεβόμαστε και τους γύρω σκυλάκους. Σας αγκαλιάζουμε, σας φιλάμε, σας γλύφουμε, σας κάνουμε παρέα πάντα, σας περιμένουμε μες στην τρελή χαρά…εσείς, τίποτα. Ντουβάρια. Ουφ, ευτυχώς που γεννήθηκα γαλλικό μπουλντόγκ. Δεν θα άντεχα αυτή την κατάσταση (σας). Πάω τώρα να κάνω βόλτες στο σπίτι, και ίσως να κάνω τσίσα εκεί που ΜΟΛΙΣ έχει σφουγγαρίσει…Ε, μια ζωή την έχω ας ζήσω επικίνδυνα και ας με βάλει τιμωρία! Καλό Σαββατοκύριακο εεεεε. Την Δευτέρα βάλτε υπενθύμιση να μας δείτε, με τρέχει που με τρέχει ας έχω το κοινό μου τουλάχιστον! Με αγάπη, η Μπουκιά σας Γουβ», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.



Το Instagram μέσο έκφρασης για τη Δανάη Μπάρκα

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Δανάη Μπάρκα μοιράζεται μέσα από το Instagram της τις σκέψεις της για τη ζωή, για την οικογένειά της και για κάθε πτυχή της καθημερινότητάς της.

Διάβασε σε αυτό το link τα συγκινητικά λόγια για τον παππού της

Πρόσφατα, η παρουσιάστρια είχε μοιραστεί κι ένα συγκινητικό μήνυμα για τον παππού της, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Δεν είναι εδώ αλλά γιορτάζει και θα γιορτάζει πάντα γιατί μέσα μου είναι ζωντανός. Μέσα μου υπάρχει η φωνή του, υπάρχει το γέλιο του, υπάρχει το πείραγμά του και τα τραγούδια του. Μέσα μου είναι οι βόλτες μας, οι αγορές μας, το στόλισμα του δέντρου στην γωνία του σαλονιού και οι ταινίες που βλέπαμε όταν η γιαγιά κοιμόταν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Δανάη Μπάρκα δέχτηκε την ωραιότερη έκπληξη από τους συνεργάτες της (photos)

Η τρυφερή αφιέρωση της Δανάης Μπάρκα για τα γενέθλια της Βίκυς Σταυροπούλου