Η Zendaya στη δουλειά ο Tom Holland στο σπίτι – Εκείνη κάνει focus στην καριέρα, εκείνος κάνει πίσω

Η Zendaya στη δουλειά ο Tom Holland στο σπίτι – Εκείνη κάνει focus στην καριέρα, εκείνος κάνει πίσω

Τι είπε η ηθοποιός και τρέλανε τους fans!

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό People, ο Tom Holland παραδέχθηκε πρόσφατα ότι θέλει να κάνει τα δικά του παιδιά, δημιουργώντας σε πολύ κόσμο απορία για το αν τα… σχέδια περί οικογένειας αφορούν και τη σύντροφό του, Zendaya.

Τώρα έρχεται… η Zendaya – ή μάλλον καλύτερα άνθρωπος από το περιβάλλον της ηθοποιού- και απαντά για το αν τελικά η star είναι έτοιμη να παντρευτεί και να γίνει μαμά.

spiderman holland zendaya sex scenes6

Ο Tom Holland και η Zendaya δε θέλουν ερωτικές σκηνές στον Spider-Man - Το θεωρούν «απαίσια ιδέα»!

Τι απαντά η Zendaya στο ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας

«Ενώ η Zendaya δεν είναι έτοιμη να κάνει παιδιά, δεν εγκαταλείπει την ιδέα του γάμου και, ναι, είναι τρελά ερωτευμένη με τον Tom», λέει στο HollywoodLife πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού.

Και προσθέτει: «Αν και δεν είχαν φωτογραφηθεί να φιλιούνται μέχρι τον Ιούλιο, το ενδιαφέρον του ενός για τον άλλον ξεκίνησε πολύ νωρίτερα. Δεν ήθελαν να γίνουν θέμα συζήτησης ενώ γύριζαν τον Spiderman, γιατί δεν ήθελαν αυτό να επηρεάσει την παραγωγή με κανέναν τρόπο».



Η πηγή συνέχισε λέγοντας: «Όπως κάθε άλλο ζευγάρι με σοβαρή σχέση, έτσι κι αυτοί έχουν μιλήσει για το μέλλον τους, συμπεριλαμβανομένων του γάμου και της απόκτησης παιδιών. Και οι δύο θέλουν τα ίδια πράγματα όσον αφορά την οικογένεια. Αλλά ο Tom ξέρει ότι εκείνη δεν είναι έτοιμη για αυτό αυτήν τη στιγμή και πως είναι εξαιρετικά προσηλωμένη στην καριέρα της».

Η πηγή από το περιβάλλον της Zendaya δεν παρέλειψε, επίσης, να τονίσει πόσο σκληρά έχει δουλέψει η ηθοποιός την τελευταία δεκαετία με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή η καριέρα της να είναι στο επίκεντρο. «Νιώθει ότι επιτέλους αναγνωρίζεται για το ταλέντο και τη σκληρή δουλειά της και μόλις ξεκίνησε και ο Tom και την υποστηρίζει με κάθε τρόπο. Δεν θα προσπαθούσε ποτέ να σταθεί εμπόδιο στα όνειρά της».

Η μεγάλη αγάπη του ζευγαριού

Ο Tom Holland φαίνεται να είναι πρόθυμος να περιμένει την αγαπημένη σου, στην οποία είναι απόλυτα αφοσιωμένος. Άλλωστε, τη λατρεύει και το post που θα δεις ευθύς αμέσως το αποδεικνύει.

https://www.instagram.com/p/CTRzVkrq2wN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ειδικότερα, ο ηθοποιός έκανε ένα post στο Instagram για τα γενέθλια της Zendaya, τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο οποίο έγραφε: «My MJ, have the happiest of birthdays. Gimme a call when your up xxx».

Αν αυτό δεν είναι #couplegoals, τότε τι είναι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Tom Holland παρατάει τον Spider-Man και την υποκριτική; 5 επαγγέλματα που θα μπορούσε να κάνει

Tom Holland και Zendaya δεν ξεκολλούσαν στο event για το Spider-Man: No Way Home! (photos)