Ο Tom Holland και η Zendaya δε θέλουν ερωτικές σκηνές στον Spider-Man - Το θεωρούν «απαίσια ιδέα»!

Νατάσσα Σχοινά
Ο Tom Holland και η Zendaya δε θέλουν ερωτικές σκηνές στον Spider-Man - Το θεωρούν «απαίσια ιδέα»!

Λίγο πριν όλος ο πλανήτης δει την ταινία, δύο βασικοί ηθοποιοί εξηγούν γιατί θεωρούν λάθος τις σκηνές σεξ.

Οι πρώτες κριτικές έχουν ήδη φτάσει για την ταινία «Spider-Man: No Way Home» και φαίνεται πως το κοινό πρόκειται να δει μία παραγωγή άξια της Marvel και, φυσικά, του Peter Parker.

Στη νέα ταινία, ο Tom Holland θα αναβιώσει τον εικονικό ρόλο του Spider-Man και, αυτήν τη φορά, όντας επίσημα σε σχέση με τη για χρόνια φίλη και συνάδελφό του, Zendaya, η οποία επίσης συμμετέχει στην ταινία.



Ο Tom Holland και η Zendaya δε θέλουν να δουν σκηνές σεξ στις ταινίες

Ο Tom Holland έδωσε συνέντευξη στο Yahoo! Entertainment και μίλησε για την ταινία. Ακόμα πιο συγκεκριμένα, σχολίασε το γεγονός ότι δε θεωρεί σωστό να δείξουν κάτι πιο ερωτικό οι ταινίες, καθώς εστιάζουν ουσιαστικά στην αθώα αγάπη μεταξύ δύο νέων ανθρώπων.

«Δεν πιστεύω ότι είναι σωστό για το franchise του Spider-Man. Είμαστε ακόμη παιδιά. Αν υπάρξει μέλλον για αυτόν τον χαρακτήρα, ίσως μία μέρα να το εξερευνήσουμε. Αλλά, αυτήν τη στιγμή, είναι μία ταινία που γιορτάζει τη φιλία και την αγάπη μεταξύ νέων ανθρώπων», είπε.

Ο Tom Holland παρατάει τον Spider-Man και την υποκριτική; 5 επαγγέλματα που θα μπορούσε να κάνει

Το θέμα σχολίασε και η Zendaya που είπε χαρακτηριστικά: «Ο Peter Parker είναι σαν μικρός αδερφός. Κανείς δε θέλει να δει τον Peter Parker να κάνει σεξ! Θα ήταν απαίσιο».



Πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία

Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 17 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους. Στο cast της θα περιλαμβάνονται μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα του κινηματογράφου, όπως Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Alfred Molina (Doc Ock), Willem Dafoe (Green Goblin), Jamie Fox (Electro), και άλλοι.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικές φωτογραφίες της νέας ταινίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο James Bond δε θα είναι γυναίκα! Η παραγωγός του 007 αποκαλύπτει το προφίλ του νέου ηθοποιού

Carrie & Mr. Big vs Rachel & Ross vs Monica & Chandler: Ποιο είναι το απόλυτο τηλεοπτικό ζευγάρι;

Το τέλος του La Casa de Papel ήταν ό,τι ακριβώς είχαμε ανάγκη να δούμε