Κατερίνα Καινούργιου: Η Δανάη Παππά στο πλευρό της - Η τρυφερή αφιέρωση για τον έρωτα που χάθηκε

Κατερίνα Καινούργιου: Η Δανάη Παππά στο πλευρό της - Η τρυφερή αφιέρωση για τον έρωτα που χάθηκε

H νέα τρυφερή φιλία ανάμεσα σε Παππά και Καινούργιου και η αφιέρωση για τον χωρισμό στο Instagram.

Μια δύσκολη περίοδο βιώνει στο τέλος του 2021, η Κατερίνα Καινούργιου μετά την περιπέτεια υγείας του πατέρα της, τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και το νέο ξεκίνημα της εκπομπής στον Alpha που δυσκολεύτηκε να φέρει καρπούς στα νούμερα τηλεθέασης.

Στη δύσκολη αυτή περίοδο, η Κατερίνα έχει μια νέα φίλη και σύμμαχο στο πλευρό της. Δεν είναι άλλη από τη Δανάη Παππά, την διαβολική Θοδώρα από τον Σασμό, με την οποία η παρουσιάστρια έχει έρθει πολύ κοντά.

Η νέα φιλία ανάμεσα σε Καινούργιου και Παππά

Πριν μερικές ώρες, η Δανάη με την Κατερίνα έκαναν μια κοινή έξοδο μαζί και αντάλλαξαν την πιο τρυφερή αγκαλιά ενώ τραγουδούσαν παρέα ένα τραγούδι χωρισμού, το «Ποια νύχτα σε έκλεψε».




Η ηθοποιός και η παρουσιάστρια τραγούδησαν πονεμένα μαζί με τη Δανάη να δημοσιεύει το story στο Instagram και την Κατερίνα να το κάνει repost.

Η Καινούργιου πρόδωσε το επόμενο βήμα στη σχέση της Παππά με τον Λάμπρο Λάζαρη

Η Δανάη την προηγούμενη εβδομάδα εμφανίστηκε και στην Super Κατερίνα, την εκπομπή της Καινούργιου στον Alpha και μίλησε για τη σχέση της με τον Λάμπρο Λάζαρη. Όταν η Παππά μίλησε για τον δεσμό της, ήταν η Κατερίνα Καινούργιου εκείνη που της αποκάλυψε πως ένας κοινός τους φίλος, που γνωρίζει καλά τον αγαπημένο της, ήξερε πως το αγόρι της Δανάης είναι έτοιμο να της ζητήσει να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.



Και μπορεί η Καινούργιου να μην αποκάλυψε το όνομα του κοινού φίλου, όμως όλοι κατάλαβαν πως πιθανότατα μιλάει για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

kainourgiou2

Δεν χωρίζουν όλοι οι celebrities ήρεμα κι ωραία! 5 χωρισμοί που προκάλεσαν πλήθος σχολίων



Τσαγκρίδης - Καινούργιου μετά τον χωρισμό

Όσο για τον δεσμό της Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη φαίνεται πως δεν υπάρχει γυρισμός στη σχέση μετά των χωρισμό πριν δύο μήνες. Όλα δείχνουν πως ο χωρισμό είναι οριστικός αλλά την προηγούμενη εβδομάδα, οι δύο πρώην βρέθηκαν στο ίδιο μαγαζί στο Κολωνάκι, όπου και μίλησαν. Όπως εξήγησε η Καινούργιου, η ίδια βρέθηκε με φίλους της σε στέκι του Κολωνακίου ενώ στο ίδιο μαγαζί βρέθηκε με δική του παρέα και ο πρώην της Φίλιππος Τσαγκρίδης. Οι δυο τους αρχικά κάθονταν μακριά όμως κατά τη διάρκεια της βραδιάς είχαν την ευκαιρία να τα πουν και από κοντά. Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως πήγε να μιλήσει στο αυτί του αγαπημένου της για να μπορεί να την ακούσει επειδή η μουσική ήταν δυνατή και το ίδιο έκανε και εκείνος ενώ αντάλλαξαν λίγες κουβέντες σαν δύο πρώην που υπήρξαν μαζί για πολλά χρόνια.

Η αντιμετώπιση του χωρισμού από την Καινούργιου τάραξε και τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ο Αντρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στην Super Κατερίνα μετά τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του και μάλωσε on air την Καινούργιου στον τρόπο που αντιμετωπίζει τον χωρισμό.

«Τα έχω με τη συμπεριφορά σου στα προσωπικά. Τα επαγγελματικά έχει αλλάξει λίγο ο χάρτης, όλα είναι ρευστά, θα τα δούμε, εδώ είμαστε να πολεμήσουμε. Ήδη πάτε καλά, αλλά είναι άλλο το πρόβλημα. Στα προσωπικά έχω αντιρρήσεις. Σε θέλω πιο περήφανη, πιο δυναμική κι όχι να βλέπω όπως με ενημερώνουν πως γράφεις. Έχεις μια θλίψη και ένα ικετευτικό. Όχι! Είσαι χαρά θεού, είσαι μία, είσαι έξυπνη, είσαι καλό κορίτσι, ποιος θα βρει τέτοιο πράγμα, άλλον πρέπει να κλαίμε», είχε τονίσει ο Μικρούτσικος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η θλίψη της Καινούργιου για τον χωρισμό τάραξε ακομα και τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Τι της είπε

Οριστικός ο χωρισμός για Καινούργιου - Τσαγκρίδη: Το νέο ταξίδι στο Μαϊάμι (photos)

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τι συμβαίνει όταν χωρίζει και αναφέρθηκε στον Φίλιππο Τσαγκρίδη