Δεν χωρίζουν όλοι οι celebrities ήρεμα κι ωραία! 5 χωρισμοί που προκάλεσαν πλήθος σχολίων

Δεν χωρίζουν όλοι οι celebrities ήρεμα κι ωραία! 5 χωρισμοί που προκάλεσαν πλήθος σχολίων

«Γνωρίζεις έναν άνθρωπο και ξεκινάει κάτι με αγάπη. Με αγάπη ξεκινάνε όλα. Γιατί να μην τελειώσουν και με αγάπη; Οτιδήποτε τελειώνει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τελειώνει με τσακωμό ή επειδή έγινε κάτι κακό», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον Snik αλλά η αλήθεια είναι ότι κάποιοι χωρισμοί στη show biz προκαλούν μεγάλο ντόρο! 

Οι χωρισμοί είναι πολλοί και το τελευταίο διάστημα έχει πέσει σπόρος χωρισμών στην εγχώρια και διεθνή σόουμπιζ. Σε κάποιες περιπτώσεις, ο χωρισμός ακολουθείται με μπόλικο σούσουρο.

Κατερίνα Καινούργιου- Φίλιππος Τσαγκρίδης

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε το διήμερο αυτό στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι. Οι φήμες του χωρισμού από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά από περίπου 3 χρόνια σχέσης, είναι πολλές και το περιβάλλον της Κατερίνας επιβεβαίωσε τον χωρισμό χωρίς κανείς να γνωρίζει όμως αν είναι οριστικός.

Κι ενώ το σούσουρο συνεχίζεται, ο Φίλιππος έχει σήμερα την ονομαστική του γιορτή, την οποία και θα περάσει πιθανότατα μακριά από την παρουσιάστρια.

Ο Τσαγκρίδης διατηρεί ακόμα στο προφίλ του, την κοινή φωτογραφία με την Καινούργιου και πηγές του περιοδικού ΟΚ υποστήριξαν πριν δύο εβδομάδες πως «η σχέση της Καινούργιου βρίσκεται σε μια περίοδο επαναπροσδιορισμού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει αληθινή αγάπη και από τις δύο πλευρές. Τίποτα δεν έχει τελειώσει».



Και δεν είναι μόνο η Κατερίνα Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

kainourgiou2

Το νέο story της Καινούργιου για τον χωρισμό με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: Η θλίψη που δεν κρύβεται

Δέσποινα Βανδή- Ντέμης Νικολαϊδης

Όλα δείχνουν πως η Δέσποινα Βανδή έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή, με έναν νέο έρωτα στο πλευρό του ηθοποιού Βασίλη Μπισμπίκη.
Ωστόσο, η είδηση του χωρισμού της τραγουδίστριας από τον πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστή μετά από 18 χρόνια γάμο, προκάλεσε σούσουρο στην εγχώρια showbiz.

Με μια κοινή ανακοίνωση, στις 15 Ιουλίου 2021, ο Ντέμης και η Δέσποινα ανακοίνωναν τον χωρισμό τους



«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.

Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης», ανέφερε η ανακοίνωση.

Δες τους τρεις χωρισμούς που προκάλεσαν σούσουρο στην παρακάτω gallery.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

J2US: Το post και το σχόλιο του Φίλιππου Τσαγκρίδη για το ντουέτο Καινούργιου-Κοκλώνη (photo)

Κατερίνα Καινούργιου: Ξαναβρήκε το κέφι της - Ταξίδι με τις φίλες της στο Παρίσι μετά το χωρισμό

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον Snik: «Ήμουν πολύ ερωτευμένη. Με όλα παθιάζομαι» - Πώς τέλειωσαν όλα