GNTM 4: Η Όλγα Ντάλλα έκανε το πρώτο post στο Instagram και ο Στυλιανός απάντησε όλο νόημα

Πατούλια Κατερίνα
GNTM 4: Η Όλγα Ντάλλα έκανε το πρώτο post στο Instagram και ο Στυλιανός απάντησε όλο νόημα

GNTM 4: Η τρυφερή αφιέρωση της Όλγας στον Στυλιανό και το σχόλιο του αγαπημένου της Ντάλλα.

Η Όλγα Ντάλλα τερμάτισε δεύτερη, σύμφωνα με την ψήφο του κόσμου αλλά και των κριτών στο GNTM 4, χάνοντας τον τίτλο του φετινού GNTM από την Κυβέλη Χατζηευστρατίου.

Το παράδοξο της ψηφοφορίας

Η Όλγα συγκέντρωσε 162 βαθμούς σε σχέση με την Κυβέλη που κέρδισε τελικά το GNTM με 169 βαθμούς. Το θέμα είναι βέβαια άλλο και συγκεκριμένα η ισοψηφία που φαίνεται να είχαν Κυβέλη και Όλγα στην ψήφο του κοινού.



Ουσιαστικά, η ψήφος των κριτών ήταν εκείνη που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα ενώ αν μετρούσε μόνο η ψήφος του κόσμου, θα είχαμε και πάλι δύο νικήτριες, όπως το 2019 με την Άννα Μαρία Ηλιάδου και την Κάτια Ταραμπάνκο.



Το σαμποτάζ στοίχισε στην Όλγα:

Είναι πολύ πιθανό πως το σαμποτάζ που έκανε η Όλγα στον ημιτελικό, καταφέρνοντας να βγάλει εκτός τελικού την Ειρήνη, να ήταν εκείνο που έκανε το κοινό να αλλάξει γνώμη και τελικά στοίχισε την πρώτη θέση στην Ντάλλα.



Όλγα και Κωνσταντίνος κατάφεραν με το ερωτικό τους παιχνίδι να κλέψουν τη φωτογράφηση της Ειρήνης, η οποία μάταια προσπαθούσε να κερδίσει τις εντυπώσεις και δεν μπορούσε απλά να σκεφτεί να βάλει την Κυβέλη στο παιχνίδι, η οποία προσπαθούσε επίσης μάταια να τη βοηθήσει. Κι ενώ ο Κωνσταντίνος προσπαθούσε να δικαιολογηθεί κάνοντας τον ανήξερο, η Όλγα, αποφάσισε να πει την αλήθεια, πως δηλαδή η ίδια και ο Κωνσταντίνος είχαν κανονίσει να κάνουν σαμποτάζ στη φίλη τους Ειρήνη και να της κλέψουν την παράσταση.

Η πρώτη ανάρτηση της Όλγας μετά τον τελικό του GNTM 4

Λίγες ώρες μετά το τέλος του GNTM 4 κι ενώ δόθηκε το ρατεβού με το GNTM 5, η Όλγα έκανε το πρώτο ποστ στο Instagram όπου κατέληξε ευχαριστώντας την αγάπη της (γραμμένο στα Γερμανικά), τον Στυλιανό:

«Όλα ξεκίνησαν με ένα όνειρο, μετατράπηκαν σε στόχο και εν τελει κατέληξαν σε μια πραγματικότητα. Νιώθω πολύ τυχερή και ευγνώμων που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία, όπου μέσα από αυτήν έλαβα μαθήματα τόσο για το modeling όσο και για την ζωή ευρύτερα. Μέσα από αυτό το ταξίδι γνώρισα απίστευτους ανθρώπους που υπήρξαν στήριγμα μου καθ’ολη την διάρκεια του διαγωνισμού. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα άτομα της παραγωγής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, και ιδιαιτέρως τους κριτές @genevievevv @angelosbratis @skoulos @ismini_mini και τον Coach @yiorgoskaravas_official . Είμαι παρά πολύ συγκινημένη για την αγάπη και την στήριξη που έλαβα. Δεν έχω λόγια να περιγράψω το πόσο ευχαριστώ τα άτομα που πίστεψαν σε εμένα. P.S. @stylianosf meine Liebe, μου παρέδωσες την σκυτάλη και τα καταφέραμε», έγραψε χαρακτηριστικά η Όλγα.


https://www.instagram.com/p/CXuRlenIOtq

Όλγα Ντάλλα vs Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Αυτή είναι η νικήτρια του GNTM 4 στο Instagram

Και ο Στυλιανός όμως έσπευσε κάτω από το post αυτό να σχολιάσει πως η νικήτρια για εκείνον είναι η αγαπημένη του.

STYLIANOS

Στυλιανός και Όλγα ήταν ένα από τα ζευγάρια του GNTM 4 και η σχέση των δύο παιδιών κράτησε και εκτός ριάλιτι ενώ όλοι θυμούνται το τρυφερό φιλί των παικτών κατά την αποχώρηση του Στυλιανού από το παιχνίδι.



Who is Όλγα

Η Όλγα κατάγεται από Ελλάδα και Γερμανία. Σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών και είναι πρωταθλήτρια κολύμβησης στο ύπτιο με την ομάδα του Ολυμπιακού. Θεωρεί πως ο αθλητισμός της έχει προσφέρει πειθαρχία, αντοχή και στοχοπροσήλωση, εφόδια που θα της φανούν πολύτιμα στη μάχη για την πρωτιά στο GNTM 4. Από τα νερά της πισίνας βουτά στα βαθιά νερά του GNTM4 με το βλέμμα στο βάθρο, γιατί όπως λέει οι πρωταθλητές δεν κατεβαίνουν ποτέ σε έναν αγώνα για να χάσουν



Στα σχόλια του κόσμου και στο Instagram αλλά και στο Twitter, η Όλγα ήταν η real queen όπως της έγραφαν χαρακτηριστικά, δίνοντας στο νεαρό μοντέλο δύναμη για να συνεχίσει την πορεία της στον χώρο της μόδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Έξαλλο το Twitter με την Όλγα - Το σαμποτάζ με τον Κωνσταντίνο πέταξε εκτός τελικού GNTM την Ειρήνη

Spoiler: Η Όλγα εκτός παιχνιδιού; Η φωτογραφία που γεννά ερωτηματικά (photos)

Όλγα Ντάλλα vs Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Αυτή είναι η νικήτρια του GNTM 4 στο Instagram